Başlık düzenlenmiş, teşekkürler ilgilenen arkadaşımaaaa
Sabahın nurunda geldim bugün kendim şaşkınım sizle de paylaşayım istedim, daha iki gün önceki ilk mesajımda egzersizden ne kadar hoşlanmadığımı belirtmiştim, birkaç gündür dinlediğim telkinleri dün de yürürken dinliyordum ve hatta birazını kendi kendime tekrar ettim. Egzersizle ilgili kısımlarda hatta güldüm kendi kendime, gerçekten o kadar sevmem ki egzersizleriii :26:
"Egzersiz yapmak sizin için bir zevk, her gün onbeş dakika en sevdiğiniz egzersizleri yapıyorsunuz" benzeri cümleler var ben de kendi kendime bi yandan gülüp bi yandan kızarak "egzersiz yapmak benim için bir zevk. Her gün onbeş dakika en sevdiğim egzersizleri yapıyorum. Egzersiz yapmak sağlıklı olmaktır" benzeri, bana saçma gelen cümleleri tekrarladım durdum. (ama burada yeniden belirtmek istiyorum, telkinleri dinlemeye birkaç gün önce başladım ve pc başında, özellikle de uyurken kulaklık takıp dinliyorum 3-4 gündür) Bugün namazdan sonra uyuyamadım 6'ya kadar ve hiç bir sebep yokken kalktım saçlarımı taradım sonra da boynumu sağa sola çevirmeye başladım. Ama ben kendimce, içten içe rahatsız olduğum çene altı (gıdık) için yapıyorum.. Sonra boyundan omuza geçtim, kollarımı arkaya öne gerdirerek açıp kapamayı severim zaten aklıma geldikçe yaparım gün içinde, onu yaptım, derken dik durup ayaklara kadar kolları sarkıtırız ya,yana doğru eğilip kalkmak, onları yaptım bi süre, derken yattım mekik çektim
Gerçekten
Gerçi benimkine pek mekik denmez kafayı kaldırıp kaldırıp indiriyorum ama
yine de karnıma azıcık etki ediyor tabi.. Baktım on-onbir dakika olmuş ben onları yaparken.. Sonra fotoğraflarımı çektim, şimdi de en son (normalde hiç yapamam) 1 elma ve 3 kayısı var yanımda, onları yiyorum ve yarım litrelik suyumu da aldım geldim sabah sabah, deli miyim ne.. :44: Bu kadın bana telkinlerde "vücudunuz sizin için sağlıklı olan yiyecekleri tercih ediyor" gibilerinden laflar ediyor her gün, kadın ne derse yapmaya başladım sanki
Aslında nedense rahatsız oldum bu durumdan sanki ama aslında iyi bir şey değil mi :44: Böyle devam eder miyim acaba sekiz hafta yahu :44: inşaallah devam eder, çünkü zayıflayıp bırakmak istemiyorum, yaşam tarzım haline gelsin istiyorum beslenme ve hareket
Şimdi bir yandan tez'ceğizimle uğraşırken bir yandan da kalan kayısımı yiyeyim bari hazır içimden gelmişken
Normalde hiç kayısı sevmem haa.. :44:
Bir deeee... Dün gece büyük uğraşlar sonucu irademe hakim oldum ve sadece yine çok acıkınca midem ağrıdı biraz ve yarım kase yoğurt yedim. Başka hiç bir şey yemedim
Sonuçta vücudu çok aç bırakmak da iyi değildir değil mi
Günaydın Türkiye!