Sekiz Haftada Zayıflama Deneyimlerimiz

kayit

Fert sebep, cemiyet netice.
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
476
435
No Hatun Kişi Başlama Tarihi Boy Başlangıç Kilosu Hedef Kilo Toplam SONUÇ
1 Kayıt 17.07.2011 1.55 55 48 7 Kilo
2 Simorgh 19.07.2011 1.57 56.6 49 7 Kilo
3 Jelyb 19.07.2011 1.55 51 45 6 Kilo
4 Ewrem 19.07.2011 1.63 60 55 5 Kilo
5 Esindrella 20.07.2011 1.77 70.1 60 9 Kilo
6 Minnaksultan 20.07.2011 1.55 55 48 7 Kilo
7 Kirmizii 21.07.2011 1.60 54 47 8 Kilo
8 Daisy 21.07.2011 1.70 80 68 12 Kilo
9 Umutlugünler 25.07.2011 1.62 89 55 34 Kilo
10 Yenilik 25.07.2011 1.70 58 50 8 Kilo
11 Prensesperi 25.07.2011 1.70 82 75 7 Kilo
12 Domination 27.07.2011 1.72 95 65 30 Kilo
13 Uykucuşirin 29.07.2011 1.69 78 70 8 Kilo
14 Unlucky 29.07.2011 1.50 83 77 6 Kilo
15 Asikumrall 30.07.2011 1.70 86 80 6 Kilo
16 Yarimmm 31.07.2011 1.71 78,4 70 8 Kilo
17 Lily 04.08.2011 1.55 80 70 10 Kilo

Not: Bu listede fazla kilo vermek isteyen bir-iki arkadaşımız da bize katıldı fakat 8 haftadan fazla süreye ihtiyaçları olduğunu biliyorlar zaten, yani "sekiz haftada şu kadar kilo fazla" demek isteyen olursa diye söylemek istedim

Konuyu düzenledim, bireysel başlamıştım ama çoğaldıkça çoğalıyoruz maşaallah :)

Son düzenleme:
Dün tam olarak bu uygulamaya başlasam da öncesinde bir - iki gün yürümüştüm ve az da olsa yediklerime dikkat etmiştim. En azından akşam saatlerinde..

Dün yağlarımı sarınıp yürüyüşümü yaptım, akşam geç yatmama rağmen hiç bir şey yemedim, bir ara midem ağrımaya başladı çok acıktım ama saat çok geç olduğu için yemek istemedim, ağrı başlayınca bir ayran içtim.

Dün başlarken aç karna 54.5 gelmiştim, bugün sabah aç karna tekrar tartıldım 54 geldim :) Ama ben tok hesabıma göre 55'le başladım, yani bittiğinde "tok 48" gelmeliyim, hadi hayırlısı...

Aslında azıcık boğazımı tutup hareket etsem çabuk vereceğim de işte

Sevgiler.. :79:

azimini tebrik ediyorum kendini çok iyi tanıyorsun eksilerinin ve artılarının farkında olarak yapamayacağın birşey olduğuna inanmıyorum gazan mübarek olsun

Ayy, çok teşekkür ederim çok mutlu oldum bak şimdi

Bugün bir fincan soğan suyu içebildim

1.5 lt su hedefim var ilk hafta için, çok fazla içemiyorum midem bulanıyor :26: Yarısını içtim sayılır, geri kalanını da yatıncaya kadar içerim..

Birazdan da yürüyüşe çıkacağım

Bugün ikinci gün, bi bitse şu sekiz hafta... :97:

Yürüyüşümü yaptım geldim, gitmeden önce akşam yemeği niyetine birkaç kaşık kısır ve biraz domates salatalık yemiştim, utanarak itiraf ediyorum ki aklım ben az yediğim için artan kısırda :18:

Unutmaya çalışıyorum, maden suyu içiyorum ve daha içilmesi gereken 1 lt kadar suyum var Ben sabahtan beri çok su içtiğimi zannederken yarım litre mi su içmişim yani

Bu arada vücudum fazla suya alışkın olmadığı için yürüyüşe çıkar çıkmaz başıma ne geldi bilin bakalım :26: Ama bir faydası oldu o sıkıntıyla bir yürüdüm bir yürüdüm ki..

Ben istikrarlı davrandıkça midem küçülecek, ağız alışkanlığım bitecek ve sadece ihtiyacım kadar gıda alacağım... (Meditasyon cümleleri zihnime mi işledi ne :44:)

Bu arada şafak sayayım dedim yürürken yoksa bitmeyecek, 56 günlük programımın 2. günündeyim kaldı 54 gün :97:

tebrik ederim canım bende kendime 8 haftalık bir süre tanıdım yarın başlıyorum şu anda 68 kiloyum boyumda 1.60 ama çok şükürki vücudum sıkı olduğu için aynı avantaja sahibiz bunun yanısıra aynı dezavantajlarada :)) tek başıma zayıflamak istiyorum demişsin ama eğer izin verirsen bende sana katılmak istiyorum gruplara katılmak pek işime gelmedi ama senin yazdıklarını okuyunca birden heycanlandım gazamız mübarek olsun hadi bakalım gitsin kilolar erisin yağlar :))

Ayyy lütfen katıl canım yaa çünkü bu akşam çok fenayım, tek başıma yapamayacağım gibi gelmeye başladı aklım mutfakta resmen :18:

başlığı zayıflayacağıZ olarak değiştiririz, sen de neler yapacağını yazabilirsin, 8 hafta diyenler bile olabilir burası

Hoşgeldin diyorum şimdiden :13:

Haydi birlikteee

Başlık düzenlenmiş, teşekkürler ilgilenen arkadaşımaaaa

Sabahın nurunda geldim bugün kendim şaşkınım sizle de paylaşayım istedim, daha iki gün önceki ilk mesajımda egzersizden ne kadar hoşlanmadığımı belirtmiştim, birkaç gündür dinlediğim telkinleri dün de yürürken dinliyordum ve hatta birazını kendi kendime tekrar ettim. Egzersizle ilgili kısımlarda hatta güldüm kendi kendime, gerçekten o kadar sevmem ki egzersizleriii :26: "Egzersiz yapmak sizin için bir zevk, her gün onbeş dakika en sevdiğiniz egzersizleri yapıyorsunuz" benzeri cümleler var ben de kendi kendime bi yandan gülüp bi yandan kızarak "egzersiz yapmak benim için bir zevk. Her gün onbeş dakika en sevdiğim egzersizleri yapıyorum. Egzersiz yapmak sağlıklı olmaktır" benzeri, bana saçma gelen cümleleri tekrarladım durdum. (ama burada yeniden belirtmek istiyorum, telkinleri dinlemeye birkaç gün önce başladım ve pc başında, özellikle de uyurken kulaklık takıp dinliyorum 3-4 gündür) Bugün namazdan sonra uyuyamadım 6'ya kadar ve hiç bir sebep yokken kalktım saçlarımı taradım sonra da boynumu sağa sola çevirmeye başladım. Ama ben kendimce, içten içe rahatsız olduğum çene altı (gıdık) için yapıyorum.. Sonra boyundan omuza geçtim, kollarımı arkaya öne gerdirerek açıp kapamayı severim zaten aklıma geldikçe yaparım gün içinde, onu yaptım, derken dik durup ayaklara kadar kolları sarkıtırız ya,yana doğru eğilip kalkmak, onları yaptım bi süre, derken yattım mekik çektim Gerçekten Gerçi benimkine pek mekik denmez kafayı kaldırıp kaldırıp indiriyorum ama yine de karnıma azıcık etki ediyor tabi.. Baktım on-onbir dakika olmuş ben onları yaparken.. Sonra fotoğraflarımı çektim, şimdi de en son (normalde hiç yapamam) 1 elma ve 3 kayısı var yanımda, onları yiyorum ve yarım litrelik suyumu da aldım geldim sabah sabah, deli miyim ne.. :44: Bu kadın bana telkinlerde "vücudunuz sizin için sağlıklı olan yiyecekleri tercih ediyor" gibilerinden laflar ediyor her gün, kadın ne derse yapmaya başladım sanki Aslında nedense rahatsız oldum bu durumdan sanki ama aslında iyi bir şey değil mi :44: Böyle devam eder miyim acaba sekiz hafta yahu :44: inşaallah devam eder, çünkü zayıflayıp bırakmak istemiyorum, yaşam tarzım haline gelsin istiyorum beslenme ve hareket
Şimdi bir yandan tez'ceğizimle uğraşırken bir yandan da kalan kayısımı yiyeyim bari hazır içimden gelmişken
Normalde hiç kayısı sevmem haa.. :44:

Bir deeee... Dün gece büyük uğraşlar sonucu irademe hakim oldum ve sadece yine çok acıkınca midem ağrıdı biraz ve yarım kase yoğurt yedim. Başka hiç bir şey yemedim Sonuçta vücudu çok aç bırakmak da iyi değildir değil mi

Günaydın Türkiye!

Canım beni de al yanına beraber zayıflayalım Eki Görüntüle 227384 bende 157cm boy 56 küsür kilodayım oldum olası senin de kendinden bahsettiğin gibi hep tombiktim üniversiteye başlarken azim ettim 46 kiloya düştüm sağlıklı bir diyet ve bol bol sporla tabi ki neyse diyeti bıraktım ama spora devam ediyordum böylece kilomu 47-48 civarında korudum 3. sınıfın ortalarında ben bir kilo almaya başladım artık durdurulamaz hale geldim bitmek tükenmek bilmez abur cubur alışkanlığım var midemin hiç boş durduğunu bilmem ayıptır söylemesi 2011 ocak ayında da horman tedavisi amacıyla xxxx diye bir ilaç var ona başladım ve ilacın yan etkisi olarak da kilo almaya devam ettim sonuç olarak yine şişman biriyim eylülde yüksek lisansa başlıyorum ve senin gibi o zamana kadar 7 kilo vermek istiyorum iki gündür yürüyüş yapıyorum ama diyete başlamadım birbirimize destek olalım verelim şu kiloları

Son düzenleyen: Moderatör:
meraba canım :) bana zayıflama telkininden bahsedermisin??

bende katılayım aranıza.tek başıma bir şey yapabileceğim yok.birlikten kuvvet doğar:)bende 155 boyundayım canım 51 kiloydum en son.hedefim 46-45 civarı olmak.malum bizim boylar kısa anca kaldırıyor bu kiloyu.aslında doğumdan sonra epey kilo verdim azımsanmıcak kadar.yani 75 lerden düştüm bu kiloya.tabiki bol bol su ve elimden geldiği kadar yapmaya çalıştığım sporla.ama göbek bende fena.aldı başını gidiyor.ramazanda yaklaştı.bayrama kadar fit olsak ah keşke.

ilk önce bu göbek için spor şart.su içiyorum zaten.bunu artık istem dışı yapıyorum.sürekli susuzluk hissediyorum.tabi birde regli olsam belki daha az göbek sorunu yaşardım.düzensizlik var malesefki.bunun için emzirmemin bitmesini beklemem lazımbu konuda fikirlerinizede ihtiyacım var.8 hafta sonrada öncesi sonrası resimlerimizi koyalım ne dersiniz?hadi şu andan itibaren sağlıklı yaşama ve spora başlıyoruz o zaman 8 hafta boyunca.sonra zaten bırakamayız.sporla ilgili fikirleriniz neler kızlar?göbek için en etkili spor ne olur????

simorgh hocam, başımızın üstüne buyrun gelin, boyunuz boyuma, kilonuz kiloma uygunmuş :13: birlikte zayıflayalım

Sevgili diablesse, ben de öyle düşünüyorum, kilo almaya yatkın bir yapım var, kısa sürede verirsem daha fazla alırım diye korktum

Sevgili _CeyDa_, telkin geçmişim öncesine dayanıyor aslında, bilmiyorum paylaşım izni var mı ama ben daha önceden kişisel gelişim telkinleri dinlemiştim bir süre, sosyal fobi, suçluluk duyguları, kilo verme, depresyon, bir çok alanda yapılmış çalışmalar var. Bir süre dinledikten sonra bırakmıştım. Yakın zamanda KK'da Nil_gün (ismen paylaşıldığı için bunu yazmakta sorun görmüyorum) diye başka bir sağlıklı zayıflama telkinlerini gördüm ve aratıp indirdim. Nil-gün olanların bir kısmında telkinler sesli söyleniyor, fakat bunların da bir kısmı ve benim önceden dinlediklerim subliminal tekniği ile su sesi veya bazı müziklerin içine gizli olarak veriliyor. Bu yöntem özellikle benim gibi eleştirel düşünen ve reddetmeye meyilli kişiler için daha etkili.. Telkinlerde zihnimizdeki olumsuz veya engelleyici düşüncelerin yerine olumlu, destekleyici düşünceler söyleniyor ve zihin bilinçaltında bunları kabul ediyor. Daha fazla ayrıntı veya link istersen özelden benim aldığım yerlere yönlendirebilirim. Fazlamı uzun oldu ne.. Şu anda ben nilgünü ve eski dinlediklerimi mp3'e attım, hepsini dinliyorum..

Sevgili jelyb10, tabi ki katılabilirsin, boylar kısa olunca 55 falan baya çok görünüyor. Ama 45-46 ile de çok güçsüz olursun gibi geldi bana. Ne kadar kısa olsak da 45 kilo az bence.. Bir de emziriyormuşsun, bence biraz biraz kilo versen bile çok acele etme, en azından emzirmen bitene kadar. Regl düzensizliği için hayıt içebilirsin, adeti düzenlediği gibi emziren bayanlarda süt olmasına da katkısı var diye biliyorum. Tekrar bir araştırma yapıp koyarım senin için inşaallah. Yine de sen kendin de bir araştırma yaparsın, risk almak/riske atmak istemem. (Ben daha bekarım yahu, anlattığım şeylere bak ) Göbek için de hep denildiği gibi tek ve en etkili çare mekik sanırım... Ona da nasıl alışacağız bilmem

Bana gelinceee, bugün 3-4 saattir dışarıdayım, işlerim vardı yürümekten o kadar terledim ki.. Bugün yürüyüşe çıkmayacağım o yüzden, yeni geldim zaten. Fakat akşam bir şey yemeyeceğim için daha geç olmadan biraz bişeyler yesem iyi olacak... Soğan suyunu da içemedim bugün dışarda olunca, önce onu içeyim bari.. Amaaaa 1 lt su içtiiim Kalan yarım litreyi de içerim artık..

Hoşgelmiş gelenleeerr..

Hayıt Tohumu bilgileri için xxxx
Yine de diyorum, ben sadece okuduğumu paylaşıyorum, sen bir bilene sor-danış öyle kullan e mi

Son düzenleyen: Moderatör:
beni de kabul edin buraya ya, 1.63 boy 60 kiloyum ve aynen inanılmaz bi yeme istegim var engel olamıyorum kendime bende yedikten sonra pişman oluyorum.cetvelimde de görüldügü gibi 55 kilo hedefindeyim ve spor yapmak yürümek en sevmedigim seyler offf ne yapcam ben böyle yaaa

Son düzenleme:
ewrem ne demek tabi ki sen de katıl
sana tavsiyem ne biliyor musun, 5 gün boyunca nefret ede ede, söylene söylene de olsa yürüyüşe çık, kulağına müzik tak, eline oyalanacak bişey al ne bileyim.. Amaç dışarıda o kadar vakti yürüyüşe ayırdığını kabullenmek.
Örneğin 1. gün yarım saat, 2. gün 45 dk, sonraki 3 gün 1 saat... Sonra zaten vücut yürüyüşü kendisi istemeye başlıyor. Ben de sevmezdim ama böyle alıştım, sonra çıkmayınca kendimi kötü hissediyordum. Ama akşamüzeri veya sabah erken serin havada çık. Ben bu aralar erken uyanamadığım için akşam üzeri yürüyorum. Bir de sanırım sana da telkin iyi gelebilir. Hem yeme isteğin azalır hem de içinden hareket etmek gelir az da olsa.

Bu arada ben az önce akşam yemeğini çok kaçırdım sanırım :26: Ve şimdi ewrem'e yazarken farkettim ki ben bugün dışarda olduğum için telkinleri dinleyememiştim, ondan mı oldu acaba :44: Eğer öyleyse çok ilginç yaa Etkisi olduğunu biliyorum da böyle günü birlik değişimler olabileceğine hala kesin inanmakta güçlük çekiyorum. Ne inatçı, reddedici bir bünyem var ya.. Şimdi ne olacak bu fazla kaçanlar :84: Yorulduğum için öyle de uykum var ki.. :85:

Son düzenleme:
Kızlar spor yapmayı sevmeyenler için kk de paylaşılmıs olan bir video var 5 dk da harika vucüdunuz olabilir(spor görsel paylaşımlar bölümünde) diye kesinlikle öneririm bir arkadasımızda sormus göbek bölgesi için egzersiz kesinlikle öneririm :87:

Videoyu indirdim canım, inşaallah yapalım bunları, orada bir de arkadaşın mesajı var, onunla da şevke geldim biraz, madem başladık, oldu olacak 8 hafta sıkalım dişimizi, sonra belki de alışkanlık haline gelir. Ben de belki yürüyüşlerden sonra yapabilirim,öncesinde ısınmak önemli demişler... Teşekkürler :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…