var tabi olmaz mı hiç
ya sen bi de doğum yapmışsın güzelim, hiç stres yapma bence, anneliğinin tadını çıkar, ne kadarlık bebeğin bilmiyorum ama hareketlenince sende cm ler onar onar gitmeye başlar merak etme
her ne olursa olsun can sıkmak yok ama egzersiz olmadan da incelmiyor insan o yüzden azıcık azıcık egzersiz yap.. Bak ben de hiç sevmiyorum ama başladım 5 dk ile... Sen ona da dayanamam diyorsan 1 dk ile başla Gerçekten. 1 dk da ne yapılır deme, zaten bir iki gün içinde 5 dk yaptığını farketmezsin bile Hadi bakalım bugün "1 dakika" bir şey yap ve bize yaz tamam mı bekliyoruz
canım hemen yazayım bugün 1 dk. lık değil ama tamm 40 dk. lık bi şey yaptım:)oh nasıl mutluyum anlatamam.oryantal aerobick indirdim ve hemen yaptım.nasıl eğlenceliydi anlatamam.valla ben sevdim bunu.gerçi azcık maymun iştahlıyımdır hemencecik sıkılırım ama bundna sıkılmam umuyorum.çünkü tam bana uygun oyna ve eri:)hem yerde egzersileride var.benim step tahtam yok ama ben onsuzda yapabildim.çok zorlandığım yerdede koyverdim valla oynadım kafama göre sağa sola salladım popoyu:)tavsiye derim kzılar.bence bir kere deneyin bana leslieden eğlenceli geldi.