Sekiz Haftada Zayıflama Deneyimlerimiz

canım verdiğin bilgiler için teşekkür edeirm.ben şu slim in 6 olayına taktım.kısmet olursa başlıcam kısa zamanda.45 kilo az olabilir demişsin.ben evlenmeden ve haliyle bebek sahibi olmadan önce hep 45-46 kilolardaydım.aslında o zaman daha sağlıklıydım.ama şu anda bu tempodayken nasıl olur bilmiyorum.zaten o kiloya ineceğimede pek inancım yok:)bu arada bu diyet olayını ramazanda nasıl yapıcaz.çok zor olucak ya(

Sabah tartıldım 56.6 kg kabus gibi 49'a düşeceğim günü iple çekiyorum :87:

bu arada bu diyet olayını ramazanda nasıl yapıcaz.çok zor olucak ya(

canım bende bu konuyu düşünüyorum ,ramazanda yürüyüş de yapamam ancak iftardan 2 saat sonra filan sıkı bir spor yapmayı umuyorum inş. işe yarar

Ramazanda akşam abartmadan yersek sorun olmaz inşaallah, yürüyüşe susuzluk nedeniyle dayanamayabiliriz belki bi deneriz, ama şu 5 dk videosu çok iyi görünüyor, dün bir kere yaptım savaştan çıkmışa döndüm zaten onu yapsak bile yeter hepimize inşaallah..

simorghun fikri de iyi, iftardan sonra spor

Bu arada ben de hala 55 geliyorum ya

Ama vazgeçmek yok, devam

Bir de birbirimize destekleyici gıdalar önerebiliriz, örneğin yersiz açlık hissi için hurma yiyebilirsiniz, hem çok faydalı, bir tanesi 15 kalori ve açlığı bastırıyor
Veya haşlanmış patatesi dilimleyip yağ vs eklemeden baharatla yiyebiliriz sanırım bu da uygun bir tercih olur..

Canım iyi düşünmüşsün hurma ve patates çok güzel fikir bende biraz önce tatlı isteğimi bastırmak ve ara öğün olması için 1 dilim kavun yedim.

merhaba bende uzun suredır takıp edıordum ama bugne uye olmk nasip oldu kesnlkle bayanlr ıcın son derece ıyı br sıte ozellkle bayanlarn bole brbrlerne destek ve yardm dayansması cok gzel tbrk edıorm bnn ıcın alkşlıorm hepmizi

aslında bunuda lehimize çevirebiliriz.yani ramazanda miğdeler küçülücek.akşamlarıda çok yüklenemzsek belkide zayıflarız bile:)

selamlar,

tesadüfen denk geldim başlığa. ben de sizler gibiyim- 160 boy ve 60a dayanmış kilo...4-5 yıl önce 50 kiloydum, yıllarla birlikte egzersiz de yapmayınca durum bu oldu. kayıt senin yazdıklarını okuyunca kendimle çok benzerlikler gördüm. kilo vermek için şimdiden harekete geçerek çok iyi yapmışsın. ayrıca 8 haftada 7 kilo hiç az değil. ben de gaza gel(ir)dim ama hava çok sıcak bu sıcakta egzersiz yapmam mümkün değil-bir tek yürüyüş yapıyorum haftada 2-3 kez. mart ayında bir diyete başlamıştım dukan diyeti diye. sistemi hiç fena değildi ama ben uyamadım sonuna kadar 2-3 kilo vermiştim onu da geri aldım bıraktıktan sonra. keşke bu kadar sıcak olmasa ben de sizle birlikte yapabilsem diyeti. bakalım ortalık serinleyince inşallah...
bu başlığı takip edicem ama. bana da motivasyon olacak :) bir de atıştırmalık veya açlık bastırmak için bir önerim var: domates suyu. kalorisi çok az-100 ml si 14 kcal. daha fazla da içemiyorsun zaten :) hem sağlığa da faydalı. tadı hoşunuza gitmeyebilir-ilk birkaç sefer zorlayın kendinizi. sonradan alışıyor insan zaten. eğer hiiiç alışamazsanız orta boy bir domates 26 kcal filan. domates yiyin :)

iyi zayıflamalar...

şimdi biraz işim var sonra hepinize döneceğim inşaallah hanımlar

Ben de aynı düşüncelerle gelmiştim siteye, siz de hoşgelmişsiniz efenim, güzel paylaşımlar

aslında bunuda lehimize çevirebiliriz.yani ramazanda miğdeler küçülücek.akşamlarıda çok yüklenemzsek belkide zayıflarız bile:)

Evet zaten Ramazanda kilo almanın nedeni uzun süre boş kalan mideyi tıka basa doldurmak (yazık midelere yaa ne kadar zorlanıyor hazmetmekte kimbilir, işkence gibi ) sonra da üstüne bir güzel uyumak.. :) Bizim gibi yemek yemeyi sevenler için biraz mücadele isteyen bir durum ama başaralım inşaallah..

karat, önceden hazırlanmış diyetlere ben hiç uyamayacağımı bildiğimden başlamam bile, çünkü insan bir ömür aynı şekil yaşamıyor, yaşamında bir dönem hareket oluyor, bir dönem çok sakin geçiyor,buna göre de yeme alışkanlıkları , saatleri vs. sürekli değişiyor. Ben düzenli şeyler yiyerek diyet yapamam ama kendimi kontrol edebiliyorum bu şekil şeylerle, bakıyorum, neyi aşırı yapıyorsam ondan uzaklaşmaya çalışıyorum...

Bir de egzersiz ben de yapamıyorum pek ama şu 5 dk videosunu bi izle derim, 5 dk ama bir saat egzersize bedel, şöyle oluyorsun bittiğinde: Çabucak da bitince sıkılmıyorum ben de, dünden beri 2 kez yaptım sadece ve çalıştırdığı yerleri hissedebiliyorum..

Ve ben:
Bugün soğan suyumu içtim, 1 lt. ye yakın suyumu içtim, yürüyüşümü yaptım, telkinlerimi dinledim, şimdi de yeşil çay içiyorum

Amaaaaaaaaa
Akşam yemeği.. Sanırım yine fazla kaçtı gibi.. Ya aslında az yiyorum gibi geliyor bana Ve elinizi vicdanınıza koyun, bu programa başladığımdan beri akşam yemekleri en sevdiğim yemeklerle süsleniyor :18: inanın yemekleri hazırlayıp ortaya koyunca az yemem gerektiğini falan unutuyorum Yine de eski yemelerime nazaran daha az yiyorum canım

Hani bazı arkadaşlar yemek yemekten hiç hoşlanmaz ya, benim de vardı bi öyle arkadaşım, cetvel gibiydi, incecik.. upuzun.. Ve "hiç sevmiyorum yemek yemeyi yaa, işkence gibi" derdi, çok muhabbetini yapardık yemek yemenin Öyle olanları görünce utanıyorum resmen İnsan yemek yemeyi sevmez mi hiç

Merhaba, ben de katılmak istiyorum sizlere..Çünki hayatımda olmadığım kadar kiloluyum şu anada ilk defa beslenmeme dikkat edicem inşallah..Doğum sonrası halimdeki gibiyim. O zaman bile 2 ayda vermiştim kendiliğinden fazlalıklarımı.Sanırım hareketsizlikten böyle oldu, bir de yaş arttıkça metabolizma yavaşlıyor tabii..Yazılanları okudum ve kendimi çok yakın hissettim.Ben de yemek yerken kilo alabileceğimi filan düşünmem hiç. Boyum 1.77 kilom evlendiğimde 55'ti. Doğum yapmadan önce 59-60.Doğumdan sonra eski kiloma hiç farketmeden dönmüştüm kendiliğinden.İki sene önce 64-65lere çıktım. şimdi de 68-70 arasında gidip geliyorum.Tekrar 60 kg olmak istiyorum, hem de 8 haftada!

Hoşgeldiniz, tabi ki katılabilirsiniz, bayrama değişmiş olalım inşaallah :) Sıkıldıkça, zorlandıkça yazar içimizi dökeriz motive oluruz inşaallah..
Ve bu aradaaa, 1.77 boy.. Maşaallah ne güzel Kilo yersen alırsın, yemezsen verirsin gibi bişey, sporu var vs var ama boy.. ah bu boy.. Neyse lise çağını çoktan geçtik artık napalım kısaysak di mi

Bakalım kimlerimiz var diye şöyle bir konuyu gözden geçirdim de, işte elemanlarımız

kayit: Evet benim! kayda değer bişeyler yapar inşaallah

superisi87: Bir geldi pir gitti, nerelerde acep.. :44: :92:

simorgh: Boyu boyuma, kilosu kiloma, hadi bakalım düşelim en az kırkdokuzaaa

jelby10: Ramazanı da alır gideriz evelAllah, istersen bebişinle fotolarını gönderirsin sonra bizeee

ewrem_1655: Yaşasın yemek yemek! diyen arkadaşımız da dün görünüp kaybolmuştur, görenler bize bildirsin lütfen :44: Kaçmak yok ewrem gel buraya..

karat: kendileri de zayıflamayı hedeflemekle birlikte bizleri kenardan kenardan takip edeceğini bildirdi

esindrella: 177 boyuyla bayramda sindirella gibi olacak inşaallah

canım gece gece güldürdün beni
bugün akşama kadar her şey yolundayken yürüyüşden geldim aman Allahım nasıl açıkmışım irademi korumaya çalıştım ama ipin ucu azcık kaçtı:78: birazdan ceza olarak 250 tane ip atlayacağım

Öncelikle gazan mübarek olsun tatlım, bende senle aynı kilodayım ve istediğim kilo 48, şimdilik sadece akşam 6dan sonra bişi yemiyorum benim aslında sıkıntım selülit ve çatlaklar sigarayı bıraktığımda 44 kiloydum ve 6 ay içinde 54 kiloya çıktım arada gene kilo verdim aldım bu sırada çatlaklar oluşmaya ve selülitlenmeye başladım biberiye yağı-susam yağı karışımı selülitlerede iyi geliyomu bide çatlaklar ciddi şekilde gidiyoomuu

kendim gibileri buldum valla, beni de alın kızlar aranıza :) 1.60 boyum, 54 kiloyum, 47'ye düşmek istiyorum. hep beraber birbirimize destek olarak incecik kızlar olalım :), 5 ağustosta tatile çıkıcam, en azından 50 kg gideyim bodrum'a.. :/

Kısa boyun da uzun boyun da kendine göre avantajları var bence.Uzun olduğum için 65kg. olduğumda rahatlıkla 55kg. iken giydiğim kıyafetleri giyebiliyordum mesela ve kimse inanmıyordu on kilo aldığıma :) ama işte tam da bu yüzden hiç dikkat etmedim bu zamana kadar yediklerime.. Kısa boy ise her daim çıtı pıtı olmak demek..o muhteşem yüksek topukluları rahat rahat giyebilmek dikkat çekmemek ne güzel, hoş ben çok sevdiğim için yine de giyiyorum ama.. ahhh 2 ay sonra eskisi gibi incecik olmalıyım, hep beraber olalım, kutlayalım buradan birbirimizi

simurgh, ben öyle olacağımı bildiğim için önce yiyorum sonra yürüyorum. İlginçtir yedikten sonra yürüdükçe az yesem bile çok yemişim gibi oluyorum bazen. Mide hazmettiğinden midir nedir.. Genellikle akşam 7-8 arası 1 saat yürüdüğümden, geldiğimde yeme yasağı başlamış oluyor zaten :82:

minnaksultan, teşekkür ederim canım, inşaallah sen de istediğin kiloya ulaşırsın. Kesin diyemem biberiye yağı konusuna, konunun birinde bir arkadaş doktor doktor gezdiğini ama çatlakların tedavisi olmadığını söylemiş ne kadar doğru bilmiyorum. Millet doğum yapar da çatlak olur bendeki çatlaklar kilo almaktan mütevellid. yani cilt genişledikçe ortaya çıktı (ah kaygısız ben! hiç dikkat etmedim kendime :95: ) 1,5-2 ay önce 20 gün bu karışımı sürüp yürümüştüm ve o bölgelerimde de incelme oldu, çatlaklar da inceldi haliyle. Benimkisi deneme yanılma yöntemi olduğu için artık vücut inceldiğinden mi inceldi, yoksa gerçekten çatlağa mı etki etti bilmiyorum. Şu anda 3-4 gündür yine yapıyorum ama bakalım ne olur sonuç.. :97:

kirmizi, hoşgelmişsin canım, hadi bakalım katıl bizee

esindrella, ben de hep derim ki, azıcık uzun olsam da topuklu giymeden şöyle düz ayakkabılarla ortalama bir şey olsam.. Ama öyle olsak da kimbilir neyimize kusur bulur dert edinirdik. Bir arkadaşımla da mevzusu geçerdi küçükken, o ince ve biraz uzundu ama sivilceleri vardı çok, ben de tabi kısa tombik ama ben de pek sivilce bilmem çok şükür, o bana "varsın kısa olaydım, tombik olaydım da sivilcesiz olsaydım" derdi, ben de "saçmalama, keşke ince uzun olsam da sivilce mivilce dert mi allasen" derdim nankör insan işte, hiç şükretmiyoruz bazen

Ya bu arada kızlar bugün 5. günüm benim ama hala 55 geliyorum normal midir? Çok mu acele ediyorum acaba? :44:

Çok ekmek yemem ben zaten, ama öğünlerimde normal yiyorum,
kızartma vs de sevmem zaten,
1.5 lt su içiyorum,
19.00-19.30'dan sonra bişey yemiyorum (ki en erken gece 1'de yatıyorum),
tek tük de olsa soğan suyu ve yeşil çay içiyorum,
e 6-7 gündür de yürüyüş yapıyorum,
iki gündür 5 dk lık vücut egzersizini yapıyorum,

ben neyi yanlış yapıyoruuumm? :95:

Küsecem haaa.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…