simurgh, ben öyle olacağımı bildiğim için önce yiyorum sonra yürüyorum. İlginçtir yedikten sonra yürüdükçe az yesem bile çok yemişim gibi oluyorum bazen. Mide hazmettiğinden midir nedir.. Genellikle akşam 7-8 arası 1 saat yürüdüğümden, geldiğimde yeme yasağı başlamış oluyor zaten :82:
minnaksultan, teşekkür ederim canım, inşaallah sen de istediğin kiloya ulaşırsın. Kesin diyemem biberiye yağı konusuna, konunun birinde bir arkadaş doktor doktor gezdiğini ama çatlakların tedavisi olmadığını söylemiş ne kadar doğru bilmiyorum. Millet doğum yapar da çatlak olur bendeki çatlaklar kilo almaktan mütevellid.
yani cilt genişledikçe ortaya çıktı (ah kaygısız ben! hiç dikkat etmedim kendime :95: ) 1,5-2 ay önce 20 gün bu karışımı sürüp yürümüştüm ve o bölgelerimde de incelme oldu, çatlaklar da inceldi haliyle. Benimkisi deneme yanılma yöntemi olduğu için artık vücut inceldiğinden mi inceldi, yoksa gerçekten çatlağa mı etki etti bilmiyorum. Şu anda 3-4 gündür yine yapıyorum ama bakalım ne olur sonuç.. :97:
kirmizi, hoşgelmişsin canım, hadi bakalım katıl bizee
esindrella, ben de hep derim ki, azıcık uzun olsam da topuklu giymeden şöyle düz ayakkabılarla ortalama bir şey olsam..
Ama öyle olsak da kimbilir neyimize kusur bulur dert edinirdik.
Bir arkadaşımla da mevzusu geçerdi küçükken, o ince ve biraz uzundu ama sivilceleri vardı çok, ben de tabi kısa tombik ama ben de pek sivilce bilmem çok şükür, o bana "varsın kısa olaydım, tombik olaydım da sivilcesiz olsaydım" derdi, ben de "saçmalama, keşke ince uzun olsam da sivilce mivilce dert mi allasen" derdim
nankör insan işte, hiç şükretmiyoruz bazen
Ya bu arada kızlar bugün 5. günüm benim ama hala 55 geliyorum normal midir?
Çok mu acele ediyorum acaba? :44:
Çok ekmek yemem ben zaten, ama öğünlerimde normal yiyorum,
kızartma vs de sevmem zaten,
1.5 lt su içiyorum,
19.00-19.30'dan sonra bişey yemiyorum (ki en erken gece 1'de yatıyorum),
tek tük de olsa soğan suyu ve yeşil çay içiyorum,
e 6-7 gündür de yürüyüş yapıyorum,
iki gündür 5 dk lık vücut egzersizini yapıyorum,
ben neyi yanlış yapıyoruuumm? :95: Küsecem haaa.....