sağol canım,
hani son mesajımda eklediğim arkadaş demiş ya, bazı egzersizlerin kas için olduğunu, sanırım 5 dk olan kas için :44: çünkü bazı noktalara odaklanıyor ve yağ yakmadan kasa çevirecek gibi gelmeye başladı bana da.. Yine de denediğime pişman değilim, faydası var çok.. ve sevdim o hareketleri ben
Şimdi leslie yi görünce şöyle düşündüm; leslie yi yapayım yapayım, zaten ter attırıyormuş, yağ yakıyormuş vs. kilo veren arkadaşlar da var. Bunları yaptıktan sonra zayıflayınca da mesela 1 ay 5 dk egzersizini tekrar yapayım.. sarkma olmasın..
Aaa, bak şöyle de güzel olabilir: 1 hafta leslie yaptıktan sonra pazar günleri 5 dk egzersizini yapsam, o hafta leslinin derecesini mesela 3 milken 5 mile çıkarıp bir hafta da öyle devam etsem, öyle öylebir hafta leslie, bir gün (pazar) 5 dk egzersizini yapsam, hem kilo verir, verdiğim yerleri de toparlarım, nasıl fikir?
ayyy ben şimdi bu 5 dk egzersizlerini yapmayayım mı kiii göbek erisin derken boksör gibi olmayayım
yok canım olmazsın ama sende bizim gibi leslie ile yürüyüş yap tamamen istediğin kiloya düştüğünde 5 dk egzersizlerine geçersin veya her gün değilde haftada 2 kere filan yap
Bir gün daha bitmek üzere, şafak 50 ve benim moralim çok bozuk, dayanamadım yine tartıldım yine 55... Belki şeklen gitmiştir dedim, yeniden fotoğraf çekip baştakilerle karşılaştırdım, çok minik bazı farklar var, daha da bişey yok.. Ben de bir tuhaflık mı var nedir.. :95:
Hiç mi hiç bişey yapmasam bile tam 6 gündür akşamları yemek yemiyorum, en az 1.5 lt su içiyorum ve spor yapıyorum ya daha ne yapayım?
öyle çok da yemiyorum, normalde yediğimden daha az yiyorum, aralarda atıştırmıyorum..
of..
Canım azcık daha sabır,atalarımız ne demiş sabrın sonu selamettirBir müddet tartıdan uzak dur! :)
Canım inan seni çok iyi anlıyorum insan emeğinin karşılığını almak istiyor.Benden haberlere gelince aslında senden pekte farkım yok o yüzden şimdilik tartı ile küsüm.Bugün biraz göbeğimin eridiğini hissettim ama dar bir badi giyince göbek bana baktı ben göbeğe , yarın tartılmayı düşünüyorum bakalım benim sonuç ne olacak ?
Merhabalar,
Uzun süredir forumu takip etmeme rağmen üye olmak bugüne nasipmiş. Bayanlar için gerçekten çok faydalı bir site
8 hafta buralarda vücudumu şekle sokma çabalarımı izleyebilirsiniz, bazen ağlamalar bazen "bıktım usandım"lar yapabilirim ama zorlandığım bu noktalarda kendimi ifade edebilmek için burayı seçtim napiim..
Kısaca kilo geçmişimden bahsetmem gerekirse, en küçük yaştaki fotoğrafım 3 yaşındayken ve orada bile tombik yanaklarla uykudan yeni kalkmışım, yuvarlacık şekilde oturuyorum
Şu anda 26 yaşındayım, 1.55 boyundayım ve 55 kiloyum. Bugün itibariyle kendime 8 haftalık bir süre koydum ve hedef olarak da 7 kilo dedim yani sonuç 48 kilo olmak üzere. Sürenin bitişi hem bayrama (ve sonrası), hem doğum günüme, hem tatilin bitip okula gidiş zamanıma rastlıyor. Yani çok yönlü bir güzellik olacak benim için, ulaşabilirsem :97:
Fazla kilom olmadığı düşünülebilir, ki Allahtan vücudum sıkıdır da çok dağınık durmuyorum zaten fakat 26 yılın birikimi var vücudumda. Bir de dışardan görünmese de fazlalıklarım özellikle bel-diz arası çok fena. Özellikle sorunum göbek ve iç bacaklarda... Artık buralar sıkı-mıkı dinlemiyor, saldı çok fena kendini...
"7 kilo nedir ki, hem de 8 haftada... havada karada gider" de denilebilir fakat kişisel engellerimi söylediğim zaman neden veremediğim görülecektir
Engellerim ve buraya geliş nedenim:
1. Kilomu hiç takmıyorum, yani kafada biraz takıyorum ama iş yemek yemeye gelince "aman canım çok da kilolu değilim" deyip bi güzel yiyorum, halbuki görünüşümde baya fazlam var
2. Yemek yemeyi çok seviyorum ve canım bir şey isterse asla dayanamıyorum :18: Hele abur-cubur... Hele çikolatalar, dondurmalar... :18:
3. Fotoğrafımdaki oturmama dair ayrıntıyı şunun için koymuştum ki doğdum doğalı doğru dürüst oyun oynamayan, hareketli olmayan bir yapım var, çok hareketsizim, dans bilmem, koşmam, içimden hareket etmek gelmez ne bileyim yani evde egzersiz sevmiyoruuuuummm :84: Hele mekik... Allahım Allahım, mekik çekerken çektiğim sıkıntıyı bir ben bilirim
Şimdi 55 kilo olmama rağmen ve ömrümde (en uzunu 10 ve 20 günlük 2 kez uygulama hariç) hiç bir diyet, egzersiz vs yapmamış biri olarak nasıl göründüğüm biraz tahmin edilebilir heralde... Dediğim gibi tek avantajım vücudumun sıkı olması... Yoksa biraz yumuşak tenli biri olsam iki katıma çıkardım şu ana kadar...
Yapmayı düşündüklerim:
1. Acıkmadıkça bir şey yememek. Öğün aralarında atıştırmamak :18: (bunu hep yapıyorum) Hamur işi vb. çıkarılacakları çıkarablirim ama tek tek ne yediğimi saymak bana uymuyor pek.. Şimdilik acıkmadıkça yemesem yeter...
2. Günlük yürüyüş ve parklardaki kondisyon aletleriyle çalışma (bunları bari seviyorum Allahtan) Çıkmadan önce biberiye yağı-susam yağı karışımını bazı bölgelerime sürüp streçlemek. Biberiye yağı yağ dokularını parçalıyor, susam yağı da onun cilde daha çabuk ve etkili temas etmesini sağlıyor. 20 günlük uygulama dediğim buydu, işe yaramıştı, çatlaklarda da etki gösteriyor..
3. Midemi bulandırsa da içebildiğim kadar su içmek.
4. İlk denemem son denemem olsa da bir kez daha soğan suyuna devam etme(ye çalışma)k...
5. Hipnomeditasyon ve daha önceleri dinlediğim telkin mp3leri dinlemek. Faydası olduğuna inanıyorum...
Şimdilik yapabileceğimi düşündüğüm şeyler bunlar... Aklımda bikaç şey daha vardı ama şu ana hatırlamıyorum, daha sonra eklemeler yaparım :97:
İlginçtir belki gruplara katırılırsam ters tepki yapabilir gibi geldi, bireysel başlamayı düşündüm, belki daha sonra katılabilirim.
Bütün arkadaşlara sorunlarından kurtulmaları yolunda kolaylıklar diliyorum,
tabi kendime de..
jelyb, canım sen slim in 6'ya başlamış mıydın, bak leslie konusunda şunları gördüm sana da kopyaladım:
>> mrb bayanlar. ilk başta leslie 1-2 mil yürüyüş yapıp arkasından slim upla başlamıştım buna son verdim çünkü. 5 kilo verdiğimde halde çevremdeiler kilo almışsın demişti anatomi hocamın yanına gittim enem oda öle söledi hocam didim böle böle yapıyorum kilo bile verdim olamaz öle bişi dedim kardio yapmak kas yaparmış bu yüzdende incelemezsin demişti ve o günden sora bıraktım en son rump it uptaydım. şimdi düzenli olarak yürüyüş yapıyorum 45 dk tempolu felaket terletiyo 300 kalori yakıyorum bazen 310. ama bn hemen kilo vermek istediğimden bu durumu hızlandırmak istiyorum. üst bedenim ince ama alt tarafım geniş. leslie destekli yürüyüş yapıyım diyorum hangisini tavsiye edersiniz basenlerin erimesi için?
>> nasıl yaa leslie ile 2 1-2 mil yürüyüş yaptın ve 5 kilo verdigin halde kilo almış gibimiydin yoksa slim upda yaptıgın için mi gerçi slim upuda şimdi ilk defa duyuyorum sende ne kas yaptı ya sölede yapmıyalım ben leslie ile 5 mili açıyorum bazen 2 bazen 3 bazen 5 mil yapaıyorum değişiyo ama kas yapacak bi harek yok bunu yaparak kas yapmadın dimi ya
>> kas yapma olayı slim in 6 yüzünden oldu. leslie çok iyi. zorlamıyo bile :)
>> Kardiyo egzersizleri, kilo vermeye yönelik egzersizlerdir, yürüyüş de kardiyo egzersizlerine bir örnektir. Leslie Sansone-Walk At Home (programın genel adı budur) programı da yürüyüş egzersizleri içerdiğinden kardiyo egzersizi olarak sınıflandırılabilir.
Slim programı ise aslında bir kardiyo programı özelliği taşımamaktadır. Slim Series programı, aslında direnç egzersizidir, direnç egzersizleri de kas güçlendirme özelliğindedir.
Günaydın kızlar
Kayıtçım dediğim gibi bugün sabah tartıldım 56.6 'dan.............>55,9 düşmüşüm , çarşamba gününden bu güne kadar 700 gr vermişimHedefimiz haftada 1 kg vermekti inş. ayın 27 sine kadar 300gr daha veririm. Umarım hepimiz hedefimize ulaşırız Eki Görüntüle 229166
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?