Sekiz Haftada Zayıflama Deneyimlerimiz

Çok güzel düşünmüşsün canım :13: ,bende senin gibi yaparım önce şu yağlardan kurtulalım zaten leslie yaparsak sarkmayız sonra da dediğin gibi 5 dk egzersizi ile sıkılaşırız

hoşbulduk kayıtcımm az önce 5 dk egzersizlerini yaptım bi ter attım başka yapan var mı egzersizleri kızlar _?_

ayyy ben şimdi bu 5 dk egzersizlerini yapmayayım mı kiii göbek erisin derken boksör gibi olmayayım

ayyy ben şimdi bu 5 dk egzersizlerini yapmayayım mı kiii göbek erisin derken boksör gibi olmayayım

yok canım olmazsın ama sende bizim gibi leslie ile yürüyüş yap tamamen istediğin kiloya düştüğünde 5 dk egzersizlerine geçersin veya her gün değilde haftada 2 kere filan yap

yok canım olmazsın ama sende bizim gibi leslie ile yürüyüş yap tamamen istediğin kiloya düştüğünde 5 dk egzersizlerine geçersin veya her gün değilde haftada 2 kere filan yap

tamam canım bencede öle yapayım ben ilk heves bide bugün 2 defa yaptım bu egzersizleri ama maymun iştahlıyım biraz istikrar lazım yürüyüşü egzersizleri yapanlar olumlu sonuç almış inş.bizde olumlu sonuç alırız :26:

Hadi bakalım programı bir daha değiştirdik ben de yürüyüşe gitmiyorum bugün, akşam leslie ablayla randevumuz var

Bir gün daha bitmek üzere, şafak 50 ve benim moralim çok bozuk, dayanamadım yine tartıldım yine 55... Belki şeklen gitmiştir dedim, yeniden fotoğraf çekip baştakilerle karşılaştırdım, çok minik bazı farklar var, daha da bişey yok.. Ben de bir tuhaflık mı var nedir.. :95:

Hiç mi hiç bişey yapmasam bile tam 6 gündür akşamları yemek yemiyorum, en az 1.5 lt su içiyorum ve spor yapıyorum ya daha ne yapayım?

öyle çok da yemiyorum, normalde yediğimden daha az yiyorum, aralarda atıştırmıyorum..

of..

Canım azcık daha sabır,atalarımız ne demiş sabrın sonu selamettir Bir müddet tartıdan uzak dur! :)

Dünyanın terini döktüm bu altı günde, çok sevdiğim yemeklerden feragat ettim, akşamları hiç bişey olmasa film izler çekirdek yerdim onu da yemedim, çok su içemem her gün lıkır lıkır suyumu içtim.. Bir kilocuk bari gitmez mi ya 54 ü bari görseydim bi.. Ne zormuş bu işler arkadaş yaa ben de gerekirse hemen veririm zannederdim

Canım azcık daha sabır,atalarımız ne demiş sabrın sonu selamettir Bir müddet tartıdan uzak dur! :)

Duramadım işte, Pazar tartılacaktım güya, dayanamadım çıkıverdim ayyy çok moralim bozuk.. şekilden bari gitmez mi arkadaş, aynı duruyor vücut yaa şu yaz gününde.. hayret..

bozmayacağım merak etme ama çok üzgünüm

senden ne haber tartılmıyor musun sen ya da bedenen incelme falan var mı?

Canım inan seni çok iyi anlıyorum insan emeğinin karşılığını almak istiyor.Benden haberlere gelince aslında senden pekte farkım yok o yüzden şimdilik tartı ile küsüm.Bugün biraz göbeğimin eridiğini hissettim ama dar bir badi giyince göbek bana baktı ben göbeğe , yarın tartılmayı düşünüyorum bakalım benim sonuç ne olacak ?

Son düzenleme:
HTML:

Ayyy, hiç güleceğim yoktu :)
Hadi bakalım güzel haberler verirsin inşaallah..
Ben de çok fena kızgınım kendime :99:

kayıtcım nasıl deyim ben sana bırak diye ben bunları yaşadım valla hiç unutmuyorum 7. sınıflarıydı dersim kendimden geçince çocuklar müdür hocayı çağırmışlardı.. soğan suyu deyince aklıma o gün geliyo hep
aman allah seni korusun

kızlar ben bi keresinde diyetisyene gitmiştim o da 2 yıl önceydi o bana kilo vermem durduğu zamanlarda 2 3 gün et ve ayran yüklemesi yapıyodu.. mesela öğlen 5 köfte akşam tavuk veya balık gibi )

ayranı duymuştum, içiyorum ara ara, eti de hepten çıkarmış değilim ama yok.. ben de yok.. daha gram düşmedim.. :44: ne oldu anlamadım, ben iki gün yediklerimi kıssam 54'ü görürdüm mutlaka, bedenin inat edeceği tuttu..

çıkmış olduğun bu yolda sana azim sabır ve irade diliyorum canım.
elbette kolay olmayacak ama sonuç güzel olacak inşallah o yüzden de denemeye değer.
kolaylıklar dileğiyle....

Günaydın kızlar

Kayıtçım dediğim gibi bugün sabah tartıldım 56.6 'dan.............>55,9 düşmüşüm , çarşamba gününden bu güne kadar 700 gr vermişim Hedefimiz haftada 1 kg vermekti inş. ayın 27 sine kadar 300gr daha veririm. Umarım hepimiz hedefimize ulaşırız

Son düzenleme:

canım ben slim e başlamadım.artık başlarmıyım bilmiyorum çünkü oryantal aerobic hem eğlencili geldi bana hemde etkili.ama benim karnım filan hiç ağrımıyo yanmıyorda sadece kaburgalarım sızım sızım sızlıyo resmen.neden öyle oldu acaba?bu arada bugün itibari ile 5 dk. egzersileride yapıcam.arkasından streching oldu bitti:)

tebrikler canım.azmin hep böyle devam eder umarım.bakalım ben kilo verdim m bugün tartılıcam.regli dönemimdeyim ama olsun verirsem şimdi veriyorum zaten.

farmasi çook teşekkür ederim

simorgh, tebrikler arkadaşım 4 günde 700 gr Veeeee, bu da kupanız efendiiiiimmmm

Pekiiiii....... işte benim müjdeeeeemmmmm

Biliyorsunuz ben günde üç öğün tartılıyorum Ve bir haftadır aç-tok baskül 55'te çakılmış kalmıştı :84:

(Hakikaten "bir hafta sabır" diyen arkadaşları gönülden tebrik ediyorum, bugün tam 7. günüm)

Veeeee, sabah kalktım tartıldım 54 Hadi canımi dedim, indim-çıktım: 54

"Aman canım" dedim, "beni kandırıyon sen arkadaş" öğleyi bulmaz yine 55'i göstericen sen nasılsa..

Zaten moralim de bozuk ya bu kilo olayına, gittim bir güzel kahvaltımı yaptım karnımı doyurdum

Geldim, tabi durur muyum, bi daha tartıldım: yine 54

Arkadaşım bak benle oyun oynama, dedim, tartının ayarlarıyla oynadım, indim çıktım indim çıktım: 54

Ve şöyle oldum tabi:

Durun küffara inat bir daha tartılayım

Doğrusunu isterseniz 54'ten bile bir çizik az gösteriyor

Bizdeki baskül şu eski çizgi çizgi olanlardan ve gram vs göremiyorum, eski basküllerden.. Doğru tartıyor biliyorum da hassas değil.. Bu aralar pek dışarı çıkmıyorum ama çıkarsam bir yeni baskül bakayım

Ayyyyy nasıl sevindim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…