var tabi olmaz mı hiç
ya sen bi de doğum yapmışsın güzelim, hiç stres yapma bence, anneliğinin tadını çıkar, ne kadarlık bebeğin bilmiyorum ama hareketlenince sende cm ler onar onar gitmeye başlar merak etme
her ne olursa olsun can sıkmak yok ama egzersiz olmadan da incelmiyor insano yüzden azıcık azıcık egzersiz yap.. Bak ben de hiç sevmiyorum ama başladım 5 dk ile... Sen ona da dayanamam diyorsan 1 dk ile başla Gerçekten. 1 dk da ne yapılır deme, zaten bir iki gün içinde 5 dk yaptığını farketmezsin bile Hadi bakalım bugün "1 dakika" bir şey yap ve bize yaz tamam mı bekliyoruz
Kızlar merhaba,
bugün 1 dilim ekmekle yarım kırmızı biber, yarım domates, maydanoz,yumurta ve 3 zeytinle kahvaltı yaptım. Yanında da şekersiz çay.
Öğle yemeğinde de 6-7 kaşık bamya yemeği, 1 dilim ekmek ve 2 kaşık yoğurt.
Şimdiii 1kg vermek için 7000kcl. yakmamız gerekiyor.3500'ünü egzersiz ve yürüyüşle, 3500'ünü de günlük ihtiyacımız olan kaloriden kısarsak haftada 1kg vermiş oluruz.Haftada 3500kcl daha az yemek demek günde 500kcl az yemek demek oluyor.Bunun için günlük kalori ihtiyacımızı hesaplayıp 500 çıkardığımızda günde tüketmemiz gereken kaloriyi buluyoruz.Gelelim günde 500 kalori yakmaya..500 kalori extradan yakmak için egzersiz olarak ne yapmak lazım? Ne kadar yürürsek kaç kalori harcarız? var mı bilen?.. :97:
Hangisinden bahsettin ki daisy, soğan suyu mu? Ben bildiğimden başlamadım açıkçası, şahsi tecrübem yok yani, sadece çok duydum denemek istedim.. Ama senin öğrencilere söylediğinin başına gelmesi ilginç olmuş öyle bir etkisi olabilir mi? Bir bağlantısı var mı diyorsun?
evet cnm soğan suyu hemde okula bir lt lik konserve kavonozları varya onlardan dldurup götürüyodum soğumasın diyede kaloliferin üstüne bırakıyodum ılık ılık içmek için işte doktor bir arkadaş alıştırdın vücudu bırakınca zayıf düşmesi doğal demişti bilmiyorum artık ondanmı ama kadınsal problmlere iyi geliyo yengemde rahim kanseri belşritileri vardı ayrıca regl olamıyodu yaşıda gençti ben bunu söyledim onada iyi geldi asıl etkisi zayıflamaktan ziyade bu diye biliyorum ben) sen iyice araştır genede ) bende yeşil çay içiyorum şişkinliğini alıyo vücudunnnn
evet bende duymustum ama kokmuyor mu
Kızlaaarrr,
68.4 kg.yum.Çok sevindimm, demek hala metabolizmam iyi çalışıyor.Üstelik egzersiz yapmadım bu iki günde..ama artık yapıcam
Canım yaralı olmasına çok sevindim diğer egzersizin ama bu leslie de bende çok acemiyim açıkçası ,yağ yakmak
için 3 veya 5 millik programlar öneriliyormuş.(Basen ve bel bölgesi için bu videoları yapıyorlarEki Görüntüle 228935 )Zaten 5 millik video
1 mil 2 mil 3 mil ..diye gidiyor 5'e kadar hepsini teker teker indirmeye gerek yok.Yani 5 millik programda hepsi bir
arada :) Şimdi senin indirdiğin toplam 2 mil olan program.Biraz yap beğenirsen ve yararlı olduğunu hissedersen 5 mili indirirsin (Bu arada 5 mil 68 dk sürüyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?