Sekiz Haftada Zayıflama Deneyimlerimiz

canım hemen yazayım bugün 1 dk. lık değil ama tamm 40 dk. lık bi şey yaptım:)oh nasıl mutluyum anlatamam.oryantal aerobick indirdim ve hemen yaptım.nasıl eğlenceliydi anlatamam.valla ben sevdim bunu.gerçi azcık maymun iştahlıyımdır hemencecik sıkılırım ama bundna sıkılmam umuyorum.çünkü tam bana uygun oyna ve eri:)hem yerde egzersileride var.benim step tahtam yok ama ben onsuzda yapabildim.çok zorlandığım yerdede koyverdim valla oynadım kafama göre sağa sola salladım popoyu:)tavsiye derim kzılar.bence bir kere deneyin bana leslieden eğlenceli geldi.

valla canım benim kafam bu kalori olayına hiç basmıyor.allahım her yediğimin kalorisinimi hesaplıcam.yok yok boşver yorma sende kafanı.az ye sık ye bol su iç spor yap.zaten verirsin bu şekilde haftada 1 kilo.tabi şimdi sen neden yapmıyorsun dediğini duyar gibiyim ama sen hocanın dediğini yap yaptığını yapma:)))ben bu şekilde epey kilo verdim ya.

daisy,

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...ce-5-dak-harika-vucudunuz-olabilir-video.html

esindrella, ben bi ara 10 gün kadar çok güzel yediğimin içtiğimin kokladığımın kalorisini, enerji vs saymıştım iyi de gidiyordu ama vizeler girince bıraktım. O zaman nasıl heves ettiysem defter bile tutuyordum ama olmadı. Baya da zahmetli iş, bir de beslenme alışkanlıklarını değiştirmek daha kolay, yoksa bir ömür kalori hesaplanmıyor.. Yine de onu denemek istiyorsan nette aratıver, bir sürü çıkıyor önüne

jelyb, ah ben bir oynayabilsem oynamayı bilmemekten değil, o uğraşılır öğrenilir de, benim karakterimde yok, çok komik gelir bana oynamak, çok ters, çok değişik ben egzersizime ve yürüyüşüme devam edeyim bi süre daha onlar daha kolay bana

Aaaa.. ben bugün soğan suyu içmedim yemekten önce içeyim şimdi yapıp hemen
Ya bu arada abim başka şehirde çalışıyor, izne geldi birkaç gündür, her akşam yemekler çeşit çeşit :26: :18:
Ben hala soğan suyuyla falan..

bu arada kayıtcım ben iki yıl önce bir ay kadar günde 3 öğün yemeklerden önce içtim..içine limonda sıkıyordum.. o zaman köy okulunda çalışıyodum öğle araları falan beraberdi hep millet mecburen 12 den önce son derste öğrencilere boğazımda iltihap var deyip içiyodum :))) ama zayıflamaya bir etkisi olmadı bendemi yanlıştı acaba sonra hamile kalmayı kolaylaştırıyo dediler çocuk istemediğim için bırakmıştım bıraktığımda öyle bir bademcik iltihabına yakalandımkiii 40 derece ateşle acile götürmüşlerdi okulda

Hangisinden bahsettin ki daisy, soğan suyu mu? Ben bildiğimden başlamadım açıkçası, şahsi tecrübem yok yani, sadece çok duydum denemek istedim.. Ama senin öğrencilere söylediğinin başına gelmesi ilginç olmuş öyle bir etkisi olabilir mi? Bir bağlantısı var mı diyorsun?

yürüyüş konusunda gercekten cok haklısın ben de 3 gündür aksamları 1 saat yürüyorum insan alışıyor artık o bi külfet olmaktan cıkıyor kendimi geziyormuş gibi hissediyorum=) ayrıca cok iyi gidiyorsun okudugum kadarıyla umarım hedefine ulaşırsın=)

evet cnm soğan suyu hemde okula bir lt lik konserve kavonozları varya onlardan dldurup götürüyodum soğumasın diyede kaloliferin üstüne bırakıyodum ılık ılık içmek için işte doktor bir arkadaş alıştırdın vücudu bırakınca zayıf düşmesi doğal demişti bilmiyorum artık ondanmı ama kadınsal problmlere iyi geliyo yengemde rahim kanseri belşritileri vardı ayrıca regl olamıyodu yaşıda gençti ben bunu söyledim onada iyi geldi asıl etkisi zayıflamaktan ziyade bu diye biliyorum ben ) sen iyice araştır genede ) bende yeşil çay içiyorum şişkinliğini alıyo vücudunnnn

evet bende duymustum ama kokmuyor mu

Kızlaaarrr,
68.4 kg.yum.Çok sevindimm, demek hala metabolizmam iyi çalışıyor.Üstelik egzersiz yapmadım bu iki günde..ama artık yapıcam

kızllaaaaarr hiç biyere gitmedim nette problem vardı ondan görünmedim bi ara
kayıt bu arada listen güldürdü beni genelde yapcaz deyip ik günden kaçmışmıyız ne
ama yok azmettim bu sefer yapcam bayrama kadar gitcek bu kilolar sonra en yakın arkadasımın nişanı var çirkin olmamam lazımm:18:
şu videoya bende bi bakayım da onu yapayım en azından yavaş yavaş

Son düzenleme:
lethegzm, çok teşekkür ederim canım çok mutlu oldum

hayır ilginç olan şu ki, hakikaten kilomu takmazken hiç umrumda değildi, şimdi şöyle biraz vereyim dedim ya bütün ince insanlar gözüme batıyor sinirimi bozuyor Yani kendim öyle olmadığım için. çok fena kafayı taktım inşaallah incecik olurum ben de bi güüünn.. Gerçi bana da "kilo yakışanlardansın, kilo verirsen yüzün falan çöker" diyorlar ama bi inceleyim yaa 26 yıl tombik dolaştım bi de ince halimi göreyim değil mi..

daisy ilginç bir yöntem ama herkes yapamaz doğrusu iyi düşünmüşsün.. O zaman ben devam edeyim mi bırakayım mı acaba (bırak de bırak de bırak de )

edna, ben içtikten sonra ben hemen dişlerimi fırçalıyorum, üstüne ya düz su içiyorum ya da ufak bişeyler alıyorum ağzıma kokusu kalmıyor..

esindrella, tebrik ederiiiimmm hakikaten darısı başımızaaa..

Bu arada bana metabolizmamı hatırlatan minnaksultan'a teşekkür ederim, aslında o zaman dikkatimi çekmemiş, kendimi biraz takip edince metabolizmamın yavaşladığını farkettim. Ve bu programa (diyet diyemiyorum pek yemekten kısmadığım için) başladığımdan beri karnımda sürekli bir şişlik hissediyordum, hele yürürken.. Sebebini düşündüm, yemek konusunda aynı-hatta daha az yerken, kayısı yemeye alışmışken neden yavaşladı diye veee çok ilginç bir sonuca vardım.. Ben eskiden siyah çayı çok içerdim, zaten 10-12 yıldır falan şekersiz içerim, ve demli içerdim. Arkadaşımın biri çok çay içiyorsun hem de demli-şekersiz zararlı derdi. Sonra aşırı demir eksikliği çıktı ve çayın demirin emilimini engellediğini okudum nette biçok yerde ve yavaş yavaş çayı azalttım. Son zamanlarda da yeşil çay, soğan suyu derken siyah çayı tamamen kesmiştim, canım istemiyordu... Dün tevafuken aklıma geldi siyah çay içtim bizimkiler içerken ve kendimde gerçekten bir rahatlama, bir hafifleme sezdim. Ve metabolizmamın olumlu yönde etkilendiğini düşünüyorum.. Dün iki bardak içtim, bugün sabah da biraz demli içtim, çayı biraz hayatıma soksam yeniden iyi olacak demek ki.. ve demek ki herkeste olumsuz etki etmiyor, veya şöyle diyeyim, "abartmadan, her şeyden" değil mi

ewrem hoşgeldin canım hadi bakalım durmak yok

simorgh sen neler yapıyorsun hiç sesin çıkmaz oldu yahu :44:

Yeniden esindrella'yı tebrik ederek....

Burdayım kayıtcım biraz önce leslie ile 1 mil yürüyüş yaptım ( bilmeyenler için hemen açıklayım dışarıda yürümek istemeyenler veya imkanı olmayanlar için hazırlanmış evde yürüyerek incelme programı, çok eğlenceli )

Baktım herkes yapıyor bende deneyim dedim ama nasıl ter attırıyor denemeyenler denesin kesin şimdi 5 mili

bilgisayara indirdim.Ramazanda yürüyüşe gidemem ama bunu evde kesin yaparım.

Topiğin linki

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html

Leslie deki yorumlar güzel, bazıları umut verici, ben de başlamak istiyorum, bugün yaparım inşaallah. Konudaki iki videoyu da indirdim fakat orada farklı şeyler yazılmış, bel, basen, karın, 1 mil, 3 mil 5 mil bunları nasıl ayırdedeceğiz? :) ya da hangisi ile başlayalım, neyle devam edelim, konunun ilk mesajındaki verilen sıralama ile mi? okudum okudum cevap bulamadım :S

Teşekkürler bu arada, verdiğin linkler gerçekten denemeye değer şeyler canım Özellikle bizim burada yürümek için çok müsait alan yok, düzgün bir parkur vs. yok ben de çıkıp mahalle mahalle dolaşıyordum

5 dk egzersizini de yapıyorum artık daha rahat yapıyorum ve hafif toplandı göbeğim

Son düzenleme:
jelyb, canım sen slim in 6'ya başlamış mıydın, bak leslie konusunda şunları gördüm sana da kopyaladım:

>> mrb bayanlar. ilk başta leslie 1-2 mil yürüyüş yapıp arkasından slim upla başlamıştım buna son verdim çünkü. 5 kilo verdiğimde halde çevremdeiler kilo almışsın demişti anatomi hocamın yanına gittim enem oda öle söledi hocam didim böle böle yapıyorum kilo bile verdim olamaz öle bişi dedim kardio yapmak kas yaparmış bu yüzdende incelemezsin demişti ve o günden sora bıraktım en son rump it uptaydım. şimdi düzenli olarak yürüyüş yapıyorum 45 dk tempolu felaket terletiyo 300 kalori yakıyorum bazen 310. ama bn hemen kilo vermek istediğimden bu durumu hızlandırmak istiyorum. üst bedenim ince ama alt tarafım geniş. leslie destekli yürüyüş yapıyım diyorum hangisini tavsiye edersiniz basenlerin erimesi için?

>> nasıl yaa leslie ile 2 1-2 mil yürüyüş yaptın ve 5 kilo verdigin halde kilo almış gibimiydin yoksa slim upda yaptıgın için mi gerçi slim upuda şimdi ilk defa duyuyorum sende ne kas yaptı ya sölede yapmıyalım ben leslie ile 5 mili açıyorum bazen 2 bazen 3 bazen 5 mil yapaıyorum değişiyo ama kas yapacak bi harek yok bunu yaparak kas yapmadın dimi ya

>> kas yapma olayı slim in 6 yüzünden oldu. leslie çok iyi. zorlamıyo bile :)

>> Kardiyo egzersizleri, kilo vermeye yönelik egzersizlerdir, yürüyüş de kardiyo egzersizlerine bir örnektir. Leslie Sansone-Walk At Home (programın genel adı budur) programı da yürüyüş egzersizleri içerdiğinden kardiyo egzersizi olarak sınıflandırılabilir.

Slim programı ise aslında bir kardiyo programı özelliği taşımamaktadır. Slim Series programı, aslında direnç egzersizidir, direnç egzersizleri de kas güçlendirme özelliğindedir.

Canım yaralı olmasına çok sevindim diğer egzersizin ama bu leslie de bende çok acemiyim açıkçası ,yağ yakmak

için 3 veya 5 millik programlar öneriliyormuş.(Basen ve bel bölgesi için bu videoları yapıyorlar )Zaten 5 millik video

1 mil 2 mil 3 mil ..diye gidiyor 5'e kadar hepsini teker teker indirmeye gerek yok.Yani 5 millik programda hepsi bir

arada :) Şimdi senin indirdiğin toplam 2 mil olan program.Biraz yap beğenirsen ve yararlı olduğunu hissedersen 5 mili indirirsin (Bu arada 5 mil 68 dk sürüyor)

sağol canım,
hani son mesajımda eklediğim arkadaş demiş ya, bazı egzersizlerin kas için olduğunu, sanırım 5 dk olan kas için :44: çünkü bazı noktalara odaklanıyor ve yağ yakmadan kasa çevirecek gibi gelmeye başladı bana da.. Yine de denediğime pişman değilim, faydası var çok.. ve sevdim o hareketleri ben

Şimdi leslie yi görünce şöyle düşündüm; leslie yi yapayım yapayım, zaten ter attırıyormuş, yağ yakıyormuş vs. kilo veren arkadaşlar da var. Bunları yaptıktan sonra zayıflayınca da mesela 1 ay 5 dk egzersizini tekrar yapayım.. sarkma olmasın..

Aaa, bak şöyle de güzel olabilir: 1 hafta leslie yaptıktan sonra pazar günleri 5 dk egzersizini yapsam, o hafta leslinin derecesini mesela 3 milken 5 mile çıkarıp bir hafta da öyle devam etsem, öyle öylebir hafta leslie, bir gün (pazar) 5 dk egzersizini yapsam, hem kilo verir, verdiğim yerleri de toparlarım, nasıl fikir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…