Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben atliyorum canim,tartılmadım ama sıkılaşmayi hissedebiliyorumEllssa cimbomlukiz kızlar ip atlamaya devam mı? Ben şahsen tartıdaki rakama da takılırım korktum biraz ya.
Ben kahvaltımı sağlam yapıyorum,oglen sebze yemegi,aksami corbayla kapatiyorum canim,şeker ve ekmek yok hayatımda.5 ten sonrada su harici birşey yok..ip atlamaya sabah başlıyorum her fırsatta atliyorum..kilo 96 hedef doğum öncesi 62Merhaba Kızlar, ben de bugün başlıyorum. sabah ekmek ara kaşar yedim ara öğünde mandalina portakal öğlen yumurta. Bugün de 500 tane ip atlayacağım. tarıldım 64.5 . Hedef 58 onra da hamilelik inşallah. Birbirimize hır verelim motivem çok zayıf iz neler yapıyorsunuz :)
Devam tabiki canım.Ellssa cimbomlukiz kızlar ip atlamaya devam mı? Ben şahsen tartıdaki rakama da takılırım korktum biraz ya.
Hoşgeldin canım..Merhaba Kızlar, ben de bugün başlıyorum. sabah ekmek ara kaşar yedim ara öğünde mandalina portakal öğlen yumurta. Bugün de 500 tane ip atlayacağım. tarıldım 64.5 . Hedef 58 onra da hamilelik inşallah. Birbirimize hır verelim motivem çok zayıf iz neler yapıyorsunuz :)
Güzel bi kürmüş.bir kür öğrendim onu da yapalım ne deriniz kefir limon maydonoz limon karabiber ama tane olanından ben bugün yapacağım bir de elma ve kabuk tarçını 8 bardak uyla 5 dk kaynatıp içiyoruz NAsIL
Kesinlke devam canım bugün daha atlayamadim kvdeydim sabah eşimin emar çekimi var diye 7.30da evden çıktık cihaz bozulmuş cektiremedikde biraz dışarda kahvaltı ettik falan fırsatını bulamadım ama aksam kesin atlicamEllssa cimbomlukiz kızlar ip atlamaya devam mı? Ben şahsen tartıdaki rakama da takılırım korktum biraz ya.
Kürünn etkisi tam olarak ne canım yağ yaktirmakmibir kür öğrendim onu da yapalım ne deriniz kefir limon maydonoz limon karabiber ama tane olanından ben bugün yapacağım bir de elma ve kabuk tarçını 8 bardak uyla 5 dk kaynatıp içiyoruz NAsIL
Oh ne güzel o yanmalarin iyiliklerinide gorcez insalahSelammm kızlar
Bugün 200 tane ip atladım şimdilik tabi
Göbek egzersizimi de yaptım
Dün akşamdan beri alt arka bacaklarımda ağrı hissediyorum
Göbeğimde de
Şu bir ayda göbek basen erise ne güzel olurOh ne güzel o yanmalarin iyiliklerinide gorcez insalah
Canım elma kürünü kullanıp çok fayda gören varKürünn etkisi tam olarak ne canım yağ yaktirmakmi
MerhabaCanım elma kürünü kullanıp çok fayda gören var