• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

01.02.2024 Menüm

Kahvaltı(11.00)
Yarım 🥑
Salatalık
Maydanoz
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday 🍞
5 zeytin

Ara(14.30)
1 avuç kaju
Hindiba kahvesi
Çok az hindistan cevizi kurusu

Akşam(19.00)
Yarım kase tarhana çorbası
Çeyrek dilim tam buğday 🍞
1 kase pırasa yemeği
Yoğurt

Su: 2 lt
Spor: 45 dakika Leslie
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Sem2024 Sem2024

Haftanın takımları bu şekildedir. Hazırlıkta olanlar fikir değiştiren olursa, tartısını atan olursa takımlara girmek isteyen olursa önce kırmızı takıma sonra mavi takıma sıra sıra alırız haksızlık olmasın. :KK200:

Ben bildirim yapamadım küçük bir tatile çıktık ama tartı yoktu salı günü bildirim yapsam olur mu zaten daha hazırlıktayim

Ben bildirim yapamadım küçük bir tatile çıktık ama tartı yoktu salı günü bildirim yapsam olur mu zaten daha hazırlıktayim
Hazırlıkta olduğun için problem olmaz ablam, takımlara girmek isteyenler için dedim tartı şart diye

Ben maximum kart kullaniyordum canım onun vardı. Ama diğerlerinin de vardır bence. Kredi karti geldiğinde mektubu iyi okumak lazım baya bı hakkımız oluyo. Cam kırılmasında falan da karsilayan kartlar var. Ben Turkiyedekini kapattım burada da kredi kartı kullanmıyoruz kafam nasıl rahat anlatamam. Elde ne kadar varsa o kadar harcıyoruz.
Benim hala var tatillerde gidiyoruz diye kredi kartım. Ama tabi artık pek kullanılmıyor eskisi gibi. Almanya'da nakit para da çok yaygın. Burda herşey banka kartı, pek para geçmiyor.

01.02.2025 menüm Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Azmet5255 Azmet5255
Sabah 11.30 yumurta, beyaz peynir, bir dilim ekmek, 5-6 zeytin, krem peynir. Yarım çay kaşığı bal

Ara 12.30 kahve (kahve kremasi da attım ama içine)
Saat 15:00 bir iki parça haşlanmış brokoli

17.00 3 büyük köfte, biraz ekmek, salata
18.00 iki kuru incir

Adım sayısı 8 bin
45 dk bisiklet sürdüm

EVVET KIRMIZI TAKIMIN SULTANLARI BOL EKSİLİ BİR HAFTAMIZ OLSUN. ŞUBAT AYININ İLK HAFTASI GÜLDÜRSÜN YÜZÜMÜZÜ 🌺💞 . @Purple58 , N Nazlimuuu , @sibel_84 , Ellssa Ellssa , Mthn83 Mthn83
Canım kaptanım 😍
Bugün bol kalorili oldu yarın resetliyoruz.
Menüm 11 desabah 1 yumurta zeytin ekmek
Arada 3 YK kadar fındık ezmesi
Akşam 17.30 1 dlm ekmek 1 YK brokoli salatası 1 YK kadar et sote
Saat 7 de 1 dlm e yakın pasta 1 dlm su böreği 1 kurabiye 3 yaprak sarma 1 biber dolma
(Oğlumla ortaklaşa yedik ama baslica hepsinin tadına baktım
Sabah 20 dk lesli yaptım adım sayarım yoktu bugün
Su 1-2 bardak içtim az oldu 🙄

kızlar merhaba ben de aranıza katılmak isterim mümkünse ama takımlara katılmak için ne gerekiyor yardımcı olabilirseniz çokk sevinirim :KK200:
Hoşgeldin, ilk sayfada katılım formu var doldurabilirsen tanışmış oluruz. :KK200: Yarın da tartı resmi atıp beni ve Ellssa Ellssa kaptanımı etiketlersen aramıza katılmış olursun. 1 hafta hazırlık sürecimiz var haftaya cumartesi de takımlara dahil olursun :KK36:
Nohutlu pilav grubumuza ters 😂😂 ama hoşgeldinn. Kaptanımız yazar canım gerekenleri. İlk sayfada da var kurallar
Allahım yaa o kadar güldüm kii, tam da bugün nohutlu pilav yemiştim bir de biliyor musunuz:KK70:
Boyun kaçtı canım
Boyum 1.67 kilo şimdi 60.05 oldu tabi koruyabilirsem :KK71:

Bazı insanlar “değişeceğim” der ama asla değişmezler.
Bir insanı değiştireceğim ya da değiştirebilirim diye bir yola girme.
Ben bu huyuna katlanabilir miyim?
İleride daha kötüsü de olursa sabredebilir miyim? Diyerek yola çık..
bazı kötü huylar hiç değişmez.
İyi huylular etrafınızı sarsın , iyi geceler canlarım❤️

Benim hala var tatillerde gidiyoruz diye kredi kartım. Ama tabi artık pek kullanılmıyor eskisi gibi. Almanya'da nakit para da çok yaygın. Burda herşey banka kartı, pek para geçmiyor.
Evet canım burada nakit çok yaygın, biz de banka kartıyla nakiti karışık kullanıyoruz. Ama kredi kartı kara delik gibi ya azla basliyosun borç gittikçe artıyor. Ki eşim de ben de çok kontrollü kullanırız ona rağmen bir yerde zorlaşıyor. O yüzden hiç olmaması şu an daha rahat bizim için.
01.02.2025 menüm Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Azmet5255 Azmet5255
Sabah 11.30 yumurta, beyaz peynir, bir dilim ekmek, 5-6 zeytin, krem peynir. Yarım çay kaşığı bal

Ara 12.30 kahve (kahve kremasi da attım ama içine)
Saat 15:00 bir iki parça haşlanmış brokoli

17.00 3 büyük köfte, biraz ekmek, salata
18.00 iki kuru incir

Adım sayısı 8 bin
45 dk bisiklet sürdüm
Vayyy rakip takımın güzeli de hızlı başlamış yarışa 😁😁

İyi olmana sevindim canım. Sınavında da şimdiden başarılar 🙏 geçmiş olsun. Ben farkettim yokluğunu da site bozulmuştu ondan gelmiyosun sandım. Geçmiş olsun çok.
Yulaflı krep hiç denemedim. Dukan ekmeği denedim en yakın. Aslında güzel fikir. Sadece yumurta ve yulaf mi var tarifinde? Yoğurt yok mu yani içinde? Süt mü var? (Ay ne çok sordum 😂😂 yarın kahvaltıma belli yaparım..hem glutensiz olur.
Bahar ben de çok seviyorum. İlk bölümler sanki daha güzeldi. İnşallah konu sıkıntısi çekmezler. Buğra Gülsoy un alnı çok geniş, bazen gözüm takılıyor sadece izlerken 😂

Yüzme için havuz bana yürüme mesafesinde biliyo musun. Ama işte giden yok. Hem güvenemiyorum hem de havuzda çok program var benim boş vaktime gelen yaşlılar için olan zaman dilimi.
Teşekkür ederim canım inşallah sınav iyi geçer. Sitenin bozulduğunu ben de farkettim haber vermek için girmiştim ama yazamadım.

Yulaflı krep:3 kaşık yulaf, 2 kaşık yoğurt, 1 tane yumurta ve tuz. İstersen baharat falan ekliyorsun. Tavada arkalı önlü pisirip içine marul, peynir avokado ekliyorsun, mis gibi oluyor.

Kesinlikle ilk bölümler daha güzeldi, düğün konusunu çok sündürdüler ama yine de demet için izlenir, buğra gülsoy da bonus oluyor. Alnına hiç dikkat etmemistim 🤣

Haftada bir iki kez gitsen bile çok faydasını görürsün canım.

Canım kaptanım 😍
Bugün bol kalorili oldu yarın resetliyoruz.
Menüm 11 desabah 1 yumurta zeytin ekmek
Arada 3 YK kadar fındık ezmesi
Akşam 17.30 1 dlm ekmek 1 YK brokoli salatası 1 YK kadar et sote
Saat 7 de 1 dlm e yakın pasta 1 dlm su böreği 1 kurabiye 3 yaprak sarma 1 biber dolma
(Oğlumla ortaklaşa yedik ama baslica hepsinin tadına baktım
Sabah 20 dk lesli yaptım adım sayarım yoktu bugün
Su 1-2 bardak içtim az oldu 🙄

Abooo kuzu valla günü patlatmişsın 😅. Tam ödül günü olmuş. Yarın sabahtan 1bardak şu ile tam gaz devam ediyoruz hepimiz 💞🌺.

01.02.2024 Menüm

Kahvaltı(11.00)
Yarım 🥑
Salatalık
Maydanoz
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday 🍞
5 zeytin

Ara(14.30)
1 avuç kaju
Hindiba kahvesi
Çok az hindistan cevizi kurusu

Akşam(19.00)
Yarım kase tarhana çorbası
Çeyrek dilim tam buğday 🍞
1 kase pırasa yemeği
Yoğurt

Su: 2 lt
Spor: 45 dakika Leslie
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Sem2024 Sem2024

Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım akşam nasi doydun yaa sanırım ben doymazdim . Bide fındığın sütü mu varmış ay ben hiç duymadım 😂

Canım benim genel sorunum ara öğün ile yemekle değil. Ben aralarda atıştırmalık seviyorum o yüzden 6 öğün olunca duygusal olarak tatmin oluyorum. Birde kuruyemis ve kırmızı et çok doygunluk hissi veriyor. Birde her öğünde sınırsız salata serbest

Canım kusura bakma iki gündür giremedim ben. Hastaydım ve tansiyonum falan yerlerdeydi. Bugün iyiyim çok şükür ama maalesef artı geldim. Sonuçlara henüz bakmadım umarım takımı çok kötü etkilememisimdir.

1. Yulaflı krep (kahvaltı için güzel seçenek)
2. Bahar (demet evgar hayranıyım çünkü)
3. Yüzme (diğerleri zor geliyor)

Canım geçmiş olsun . Bu kış iyileşmedik bir türlü yaz gelsede rahat etsek

Back
X