• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Supersin canimmm :KK9: :KK9: :KK9:
:KK60:

Zafer inananlarirdirrr:halay::halay:
:sampiyon::21:

İyi olan kazansın, +1 spor puanı cepte 🤣
+1 puanla mı gözümüzü korkutacaksınız pehhh :-)

Aaaa kızarım bak, bırakmak da ne demek, öyle havlu atmak yok. Arada tökezleriz ama sonra sabaha kadar dans,💃💃 durmak yok canım.

Sen iste benim hep seni kendine getiririm bal böceğim 💕
canımsıınnnn :KK60:

Amaaan ortalık karışmış Jasminium84 Jasminium84 kaptanım sataşma var :KK47:
güzel boncuğum enerjilerini pasta börek yapmaya harcıyorlar işte :KK59:

bluegreeneyes bluegreeneyes nefsini öldürseydin kuzum 3-5-10 dilim tadına baksaydın, istersen ben de güzel yaparım pasta hemen bi tane göndereyim en çikolatalısından :KK59:

Vaaay onları ben yazıyorum ama kalemde hile hurda yapayım mı hee, ne dersiniz bebişler :KK49::KK49::duduk:
aşkıımmm hiç ihtiyacımız yok böyle şeylere kupa bizim zaten :sampiyon:

Ay yok bebeemm yapma sakın öyle şeyler :rapci:
yok yok yapar mıyım herşey tıkırında kaptanımm :21:

menüm

9:30
2 haşlanmış yumurta
zeytin
yeşillik
2 dilim ekmek

12:00
2 dilim portakal
küçük kase yer fıstığı
sade kahve

15:30
Kısır
Bol yeşillik marul
2 kaşık irmik helva
1 tane kurabiye

Planımda akşamı da yicektim lakin burda iştahım birden kapandı.:KK53:

Su
Şu an 3300 ml gösteriyor tel :KK50:
yatana kadar içerim

Spor
300 ip :spor: daha atlarsam yazarım :21:

Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84
afiyet olsun kaptanımm :KK60:

Takımda bir ben bir de boncuk var. Herkesler nerde acaba?
canım kaptanımm tam da sizin yazıştığınız saatlerde leslie yapıyordumm :21::KK200:

Canımm senden başka kimse sormayoooo beniii🥹🥹 bitkinim oğlum çok huysuz 2 dişi birden patladı ama biraz daha patlaması gerek çok yıprandım dünden beri🥲🥲
ahhh kuzum çok geçmiş olsunn :KK200:

Hele söyle bana sizin büyüğünüz nerde (kaptanınız) 🤣🤣
bir miktar kalori yakmakla meşguldüm cancağızım, geldim buyur şimdi söyle bakalım :KK76:

Hepimiiiz :KK73::KK73::KK73: hepimizi alamazsın cınımm:KK36:
Hakkaten yaa kaptanımız Jasminium84 Jasminium84 nerdeee :KK36::KK36::KK36:
burdayımmmm :KK200: spor yaptım, duşumu aldım ohhh mis gibi kefirimi içtim ve uyudum herşey mükemmel yolunda :KK60:

canımmm kaptanımmm, bunu yazdığın saatte uykuya geçmiştim :KK23:

14 ocak salı menüsü
10.00 sade filtre kahve

10.30 kahvaltı
4 kaşık yoğurt, 2 tatlı kaşığı chia tohumu, yarın elma, 3 ceviz, 2-3 parça Hindistan cevizi kurusu.

15.00 ara
4 kaşık yoğurt, 15 çiğ badem, 1 küçük muz.

16.30 5 adet kara buğday cipsi (Cheetos gibi şekli vardı) (listemde yoktu tadına baktım)

19.30 akşam
200 gr tavuk (kuyuda pişmiş, hazır satın alıyorum), 2 kaşık bulgur pilavı, yarım lavaş.

20.00 çay yanında küçük kase tuzlu fıstık (listede yoktu, fazladan yedim)

Su 3.5 lt
Spor Eki Görüntüle 3537161
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84
afiyet olsun canımm :KK60:

Iyi aksamlar
11.30
1 kase kuruyemisli yulaf
1isirik muz,elma
3 Cilek

15.30
2 kare cikolata

18.30
1 tane paneli balik
Bol salata
Yarimkase corba
Su2lt
60dk eliptik bisiklet
Ayriyetten8.670adim
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84
afiyet olsun canımm :KK68:

Bugünkü menum
Sabah
1 dılım ekmek
Yumurta peynır zeytın
Sekersız cay
Ara
Bır tane elma
Bır tane portakal
Akşam
Bır kase şehrıye corbası
Yarım tabak fasulye
Bır kase yogurt
Ara
Ballı süt
Bır tane greyfurt
4-5 tane hurma
(Bu arada antıbıyotık de alıyor adetımde devam ediyor ıyıce dengem gıttı)

Jasminium84 Jasminium84
afiyet olsun canımm ve geçmiş olsun :KK200:

14.01.2025 Salı

15.30
4 yk tavuklu basmati pilavı
4 yk kabak yemeği
3 dilim peynir
5 zeytin

Su: 3 lt
Spor: 50 dk yoga ve 11.136 adım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke

IMG_9080.jpeg

Canımm senden başka kimse sormayoooo beniii🥹🥹 bitkinim oğlum çok huysuz 2 dişi birden patladı ama biraz daha patlaması gerek çok yıprandım dünden beri🥲🥲

Yaaa bende koskocaaamaannnnn

Aahhh kuzuumm senin ki kaç aylıkki benim ki dün 7 aylık oldu bianda geldii 3 aydır bu durum vardı bizde 4 aydan beri çok cekti benim oğlum🥹🥹 patladı derken busefer minik halen daha gelmeye devam ediyorr tam patlasa artık Seninkide cok zor biride hasta ikisi birden heleki zor oluyo başım bağlı geziyorum ortalıkta🥹🥹 kızimda biyandan geç uyur şuan ayağımda sallıyorumm resmen saat 23.13 🤦‍♀️ ağrı kesici içsem ne fayda majezik içemiyorum oğlumu emziriyorum
Canimmm cok geçmiş olsun yaa çok zor bende aynı durumları yaşıyorum her diş te bi geliyorlar bebelere özellikle biri çok yoruyor hasta yada diş döneminde çok hassas . Allah yardımcımız olsun inşallah.
Aslında çok değil canım özellikle senin kilonda vücuda kıtlığa sokmamak lazım. Yerinde olsam en azından bir hafta bu tarz denerdim.

Afiyet olsun canım güzel menü💕

Tebrik ederim canım harikasın 💕

sizi yenecek olan takım var ya kaptanım, işte onun üyesi olur kendisi 🤩 kırmızı takımda zaten.

Dinlen canım zaten çok yoruluyorsun. Yarın ben evdeyım inşallah. Spora bir tık ağırlık verebilirim.
Doğru diyorsun kuzum bu hafta yi atlatayım haftaya tatilde annemlerin yanına gideceğim orda diyetisyen listesi ile ilermeyi düşünüyorum takıma girmem muhtemelen bi deneyeyim bakalım
Çok kötü oldum bugün doktora gıttım domuz gribi dedi ve şok oldum mıde bulantısı baş ağrısı ve eklem ağrısı yaşıyorum
Doktor salgın olduğunu kalabalığa gırmememı söyledi
Yaaa çok geçmiş olsun canim benim yaa Allah şifa versin inşallah

bluegreeneyes bluegreeneyes nefsini öldürseydin kuzum 3-5-10 dilim tadına baksaydın, istersen ben de güzel yaparım pasta hemen bi tane göndereyim en çikolatalısından :KK59:

canım kaptanımm tam da sizin yazıştığınız saatlerde leslie yapıyordumm :21::KK200:

bir miktar kalori yakmakla meşguldüm cancağızım, geldim buyur şimdi söyle bakalım :KK76:

burdayımmmm :KK200: spor yaptım, duşumu aldım ohhh mis gibi kefirimi içtim ve uyudum herşey mükemmel yolunda :KK60:

afiyet olsun canımm ve geçmiş olsun 
Benim nefis ölmüş zaten canm 🤣🥰cumartesi gününe saklıyorum hakkımı 😎
günaydııınnnnn :KK60: :KK68:
Günaydın kaptanım🌼
bir süredir yoktum, demişler ki öldü, şimdi yazsınlar kraliçe geri döndü :sampiyon::KK59:

arke arke
Waooovv dönüşüm muhteşem diyorsuuuun 🤣🤣

Canimmm cok geçmiş olsun yaa çok zor bende aynı durumları yaşıyorum her diş te bi geliyorlar bebelere özellikle biri çok yoruyor hasta yada diş döneminde çok hassas . Allah yardımcımız olsun inşallah.

Doğru diyorsun kuzum bu hafta yi atlatayım haftaya tatilde annemlerin yanına gideceğim orda diyetisyen listesi ile ilermeyi düşünüyorum takıma girmem muhtemelen bi deneyeyim bakalım

Yaaa çok geçmiş olsun canim benim yaa Allah şifa versin inşallah
Amin canım benim ya bugünlerde bitecek allahtan hasta degiller asla dışarıya biyere getirmiyorum

afiyet olsun canımm ve geçmiş olsun :KK200:
Sağol canım🥰🥰

11(4 ay sonra olacak🤣) yaş, 6 yaş ve 1 yaş canm çok şükür diğerleri büyüdü sayılır en azından bana bağımlı süreçleri bitti gibi 😊
Zaman çok hızlı sen de bi bakacaksın bu günler hayalmiş yaşanmamış gibi gelecek 🥰
Ayy evett maşaallahhh hepsini bir büyütmek hele çokzormuş ben 3 cüye gözüm kesmez kocam tutturuyo 3cüde edelim hee dedim sen bakarsın pertim çıkıyo😅😅

Geçmiş olsun canım inşallah kolaylıkla dış dönemini atlatirsiniz. Sen daha önce durumunu ve yoğunluğunu açıkladın canım ondan kimse elleşmiyor galiba sana 😘
AYnenn dedim öylee bianlık asla kimseye kırgınlığımdan değil tabiikii o anki boşluğumdan kaynaklı neyseki kaptanım yok kiloş almışım kimseyide üzmemiş oldum🤣🤣

Tartı aldın mı hayırlı olsun canım
Gider kilo hiç sıkıntı yapma önce sağlık huzur

:KK36: :KK36: :KK36:

size de çok geçmiş olsun canım

Ya neden çıktın. Ben şaka yapmıştım. :KK45:

Sen nerelerdesin
Bu sefer bırakmak yok ama dimi :KK19:

Afiyet olsun

İyi yapıyosun içme canım.
Kocacım yaptıı bozulmamış pil yeri çıkmış bi takıntılık etmiş herşey yolunda 😅😅

Back