- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmaz canım. Dar üst geçir üstüne bişi olmazKızlar sarkma yapar mı atlamak
aynen canım sayı gittikçe başlıyo fazla yerler başlıyo sızlamaya yanmayaHayırlı cumalar
Merhaba ipdaşlar
100 taneyle bende başladım bakalım
İpsiz atladım
Başta ne kolay geldi 50den sonra üst arka bacak uyuşmaya başladı 100e zor tamamladım
50 den sonra tüm fücut bırak beni gideyim diyo dimiiHayırlı cumalar
Merhaba ipdaşlar
100 taneyle bende başladım bakalım
İpsiz atladım
Başta ne kolay geldi 50den sonra üst arka bacak uyuşmaya başladı 100e zor tamamladım
Ayneeeen50 den sonra tüm fücut bırak beni gideyim diyo dimii
Ben mekik çekecektim askında ama direk kas yapıyormuş yağları eritmedenBen mekigede basliyacam bugün.olduğu kadar artik.göbeğim sarkacakmış gibi geliyor
Kuzum ne sarkmasııı tam aksine baklava oluşuyor ööle sıkılaşıyor yani.. Yeterki sağlı beslenerekten kilo vermeye bak sen.Ben mekigede basliyacam bugün.olduğu kadar artik.göbeğim sarkacakmış gibi geliyor
InşallahKuzum ne sarkmasııı tam aksine baklava oluşuyor ööle sıkılaşıyor yani.. Yeterki sağlı beslenerekten kilo vermeye bak sen.
merak ettim canım hangi konu bi bakayım bende. Bu arada bende de göbek var ama mekik cekiyorum yanlış mi yapıyorum.birde mekik çekmeden nasıl eritcez yaglariDoğum yapan kadınlara mekikten önce nefes egzersizleri öneriyorlar.
Kaslar toplanmadan yapılan mekik göbeğin dışa doğru kas yapmasına neden oluyormuş.burdada öyle bir konu var hatta ayrıntılı anlatılıyor
merak ettim canım hangi konu bi bakayım bende. Bu arada bende de göbek var ama mekik cekiyorum yanlış mi yapıyorum.birde mekik çekmeden nasıl eritcez yaglari