Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay maşallah ben daha 200 lerdeiyimEvvett
1500 atlandıııı
Hem de tek seferdeee
25 dk sürdü be yaa
Su gibi terledimm eridimm aktımm
Bundan sonra bööleee
Evvett
1500 atlandıııı
Hem de tek seferdeee
25 dk sürdü be yaa
Su gibi terledimm eridimm aktımm
Bundan sonra bööleee
canım bendeki ipin sayacı var. Bende sen gibiyim hızlı atlayınca sayamıyorum. Nefesim kesiliyor.resmini gönderiyorumHem nefes kontrolü yapmak hem saymak zor değil mi kızlar siz nasıl yapıyorsunuz
Yani ben kendim saymasam daha fazla yapacağım gibi
İlahiialışırsın bebişşHem nefes kontrolü yapmak hem saymak zor değil mi kızlar siz nasıl yapıyorsunuz
Yani ben kendim saymasam daha fazla yapacağım gibi
AA bakayım bende bi nerden aldın canımcanım bendeki ipin sayacı var. Bende sen gibiyim hızlı atlayınca sayamıyorum. Nefesim kesiliyor.resmini gönderiyorumEki Görüntüle 2071957
ben selülit kremi almıştım yaninda hediye verdiler. Ama internette n11 de falan var. PahalıdA değil 7 lira civarıAA bakayım bende bi nerden aldın canım
SüpersinKızlar bugün 750 atladım. Yarın biraz daha artırırım 1000 yaparım inşallah
topik ilk oluşturuldugunda 5 gün atladım sonra kolumu incittim uzun bi süre atlamadım. Dün tekrar başladım. Bu gün ikinci günüm. Dün 600 atladım. Yavaş yavaş artırıyorum.Süpersin
Ne zamandır atlıyorsun
Maşallah sana canım..Kızlar bugün 750 atladım. Yarın biraz daha artırırım 1000 yaparım inşallah
Ooo süpersin kuşumm..500 daha atladım bugünlük 1000 tane oldu