- 8 Ekim 2012
- 3.365
- 6.394
- 36
bugün daha başlayamadım gece 2 de yatınca akşamda kurs olunca gün içinde yormuyayım dedim kendimi akşam eve gidince artıkBugün güne 200 le başladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün daha başlayamadım gece 2 de yatınca akşamda kurs olunca gün içinde yormuyayım dedim kendimi akşam eve gidince artıkBugün güne 200 le başladım
bende 700 le kapattım canım misafir vardı sade 200 tane atlayabildim evdeDünü 500 le kapattım..
Kendini zorlamadan başla aynı şekilde devam et canım.. İstikrar önemli hedefe ulaşmak için..Nasıl gidiyor arkadaşlar
enerji veriyor mu ip atlamak bende istiyorum katılmak
ama motive olamıyorum
daha önce denemiştim kendimi çok zorladığım için kısa sürede vazgeçtim
kesinlikle doğru istikrar önemli...faydasını gördünüz mü enerji veriyor mu genel hissiyatınız ne acabaKendini zorlamadan başla aynı şekilde devam et canım.. İstikrar önemli hedefe ulaşmak için..
tabikide hoşgeldinKızlar bende katılabilir miyim aranıza
bende yaklaşk 15 gündür yapan biri olarak kesinlikle enerji verdiğini söyleyebilirimkesinlikle doğru istikrar önemli...faydasını gördünüz mü enerji veriyor mu genel hissiyatınız ne acaba
Hoşbuldumtabikide hoşgeldin
teşekkür ederim bu beni motive eden sihirli bir söz oldubende yaklaşk 15 gündür yapan biri olarak kesinlikle enerji verdiğini söyleyebilirim
Kesinlikle veriyor canım.. Bi kere metabolizma hızlanıyor vücut şekilleniyor..kesinlikle doğru istikrar önemli...faydasını gördünüz mü enerji veriyor mu genel hissiyatınız ne acaba
Hoşgeldin canımKızlar bende katılabilir miyim aranıza
Oo maşallah canım. Daha iyisin dimi.Kızlar başladım artik. Dun ipsiz atladım 100 tane. Bugün iple atladım 300 tane
Çok az kaldırıyorum ben canım. İp geçecek şekilde. Zıplar gibi her defasında o kadar kaldırırsam sayı az yaparım. Zaman kaybı.Hoşbuldum
Size yazdıktan sonra 100 adet ip atladım
10 tane de göbek eritme hareketi yaptım
Siz ip atlarken ayaklarınızı kaldırıyor musunuz popoya doğru
Ben zıplarmış gibi atladım da
birazdaha iyiyim. Kolum tam kalkmıyor daha. Ip atlamaya yetecek kadar kalkınca fırsatı kaçırmadımOo maşallah canım. Daha iyisin dimi.
Yine 200 yap canım. Baktın atlıyosun 100 daha atla.Bugün biraz yürüyüş yaptım, 8000 adım olmuş, yatmadan da 500 atlayım istiyorum ama büyük mü konuştum bilemedim :) dün 200 ancak yapmıştım