- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 34
Kaptan senin kilon kaç,hedefinn nedir100 le başladım güne sonrası yağmurda yürüyüş..
Şimdi gelsin kahvaltıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaptan senin kilon kaç,hedefinn nedir100 le başladım güne sonrası yağmurda yürüyüş..
Şimdi gelsin kahvaltıı
kızlarrr benide gazlayın 3 gündür bitane bile atlamadım
yok kız ne memnun olması evde değildim tembelliğimde benimle olunca fırsat yaratamadımHalinden memnunsun o zaman
Ben senden önce incelip kurtulcam yağlardan selülitlerden
Oooohhhhh sen gez öyle
Oldu mu çok mu ileri gittim
Bak şimdi de gidip spor yapıcam
maşallah canım bende en son baktığımda dakikada 140 atlıyodum hemen hemen aynıyız ozamanDün 300 atladım hemde 2 dakikada
Sonra bi süre bacaklarımı hissetmedim büyük kızımıda heveslendiriyim dedim bak dedim ne kadar kolay sonra dk tuttu hemen hemen 150 atlanıyor
Çok mu hızlı atlıyorumki:))
Atladıktan sonra hafif belim ağrıyor normalmi yoksa burakmalımıyım
maşallah canım bende en son baktığımda dakikada 140 atlıyodum hemen hemen aynıyız ozaman
varmısın yarışa bugün
ayy canım ya çok mersiBeeeeen seninleeeee yarışmaaaaak
Ben sana ancak eşlik edebilirim yarışmakta ne haddime
Şimdi leslie 3 fast mil yapıyorum canım çıktı zateeeeen
Kilom cuma 77,9 pazartesi 78,8 di canımKaptan senin kilon kaç,hedefinn nedir
Ben bugüm 1500 yapıcam. cimbomlukiz beni geçemezkiiayy canım ya çok mersi
bende akşam yapıcam çok yorgunum bide üstüne bu akşam kurs var eşim alsa 8 gibi evde oluyorumda bu akşam alamıcak sanırım anca 9 da evdeyim bende umu teslim ederim
pazartesi niye arttı canım yediklerinle mi alakalı?Kilom cuma 77,9 pazartesi 78,8 di canım
Görüşürüz canım simdi geldim eve bi Yeşilçay içip topiklere bakicam sonra kim tutar beniBen bugüm 1500 yapıcam. cimbomlukiz beni geçemezkii