Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Ben buraya günlük yaptığım sporları yazayım sizede fikir olsun :KK68: squatta çok faydalı

Önce sabah ac karnına
3100 ip
50 squat
50 mekik
10 sınav
2 dakika plank
400 alt bölge ve karin egzersizi

Akşamda yemekten sonra
Aynı sporlar sadece ip 3100 3500 arası eğer çok yediysem yada kaçamak varsa beni rahatsız edecek yiyecekler ozaman 4500 e kadar çıkarıyorum ipi
Helal idolümsün :KK5:

İlk defa mı atlıyosun canım?

Ben 15/20 dk da 1000 atlıyorum. 100 er set halinde.. Bugün 1000 le başlıyorum ben..

İlk yaparken günde 100 atladığımda bayaa bi hava ile gezinirdim, taaki buralarda 10 000 atlayan arkadaşı görene kadar:KK57: dedim noluyoo ve hergün 100 er artırdım ben de 1000 leri yapabildim :spor:
İnşallah azmedip o kıvama geleceğiz biz de bakalım. Sayende gruba girdim:)

Ben anca gün içine bölerek 1000 yapabilirim sanırım :)) aralıksız atlamak harika gerçekten
Gerçekten harika..
Yüksek tempolu bir spor salonundan çıkmış gibi oluyosun, bacaklar titriyor, heryerinden sular fışkırıyor, en önemlisi piss yağlar yanıyor kilo azalıyor :KK73:

Bel 64 cm
Göbek 80 cm
Kalça 85 cm
Basen 78 cm
Üst kol 23cm
alt kol 20cm
Üst bacak 47cm
Göğüs 80 cm
Tamammıdır Hoppa

Ben 58,8 kiloyum. İki prens annesiyim. Biri 6 aylık hala emen bebeğim var. Hedefim 50 olmak. Göbek bölgem iki sezeryandan sonra aldı başınj gidiyor. Kurtarmam lazım. :)boyum 1.58 o yüzden 58 çok fazla geliyl bana
Senin kilo da çok yokmuş ama evet şekillenmeye bölgesel fazlalıklarını atmaya ihtiyacın var.

Başarıcaz canım burda hep birlikte birbirimize destek olarak.:KK76::KK76:

Squat üst bacağı inceltiyo mu kızlar. Çok dertliyim üst bacaktan
Squat cesitleri var ama genel olarak kalca kaslarini çalıştırıyor ama squat inceltmekten çok sekil vermek icin canim yuruyus yap ip atla bacak egzersizleri yap squat sonlarda yapılması daha iyi olur vermen gereken 2 3 kilo kalinca

Öyle azmettim ki iki bornoz ipini birleştirdim öyle atlıyorum :)) çift ayak atlamak daha kolaymış ya? Atlatken diz büküyormusumuz yoksa düz mü tutuyorsunuz bacakalrı?

Öyle azmettim ki iki bornoz ipini birleştirdim öyle atlıyorum :)) çift ayak atlamak daha kolaymış ya? Atlatken diz büküyormusumuz yoksa düz mü tutuyorsunuz bacakalrı?
Maşallah sana :KK70: ben halatla atlıyorum çok rahat oluyor
Atlarken hafif bukuyorsun ayakları arkaya doğru çektiğimiz icin

X