• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hosgeldin canim

Harikasin canim😍😍

Harika bi menu canim
Afiyet olsun

Benden bi buyuk dilim pasta gelsin kirmizi takima ozma🍰🎂🎂
Hadi yine iyisiniz kirmizi takim
Pastalar benden😁😁

Yarim paket biskuvi mi canim
tum gun bisey yemeyip birden 3 tane kahmacun cok olmus
Valla bence hepsi çok olmuş 🔪

Selamlar kizlar gelemedim bugün buraya hemen menü yazayım

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Yeşillik
1 ck bal

Ogle
2 kaşık ıspanak yemeği
1 kase sebze çorbası
2 kaşık yoğurt

Ara
2 tane yulafli bisküvi

Akşam
1 tabak tavuk güveç
1 kase yyoğurt

Su 2.5 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes

Eklentiler

• 20250216_184135.webp
    20250216_184135.webp
    21 KB · Görüntüleme: 1
Harika olmuş canım, spor acayip motive ediyor çünkü. İnsan o kan ter içinde kaldığı hali unutmuyor, çektiği acı boşa gitmesin diye yemek istemiyor. Ben sana güveniyorum, hemen toparlayacaksın.

Yerinde olsam hiç detoksla başlamam, sağlıklı beslendiğin zaman fazlalıklar topluca ve hızlıca gidecek zaten.
teşekkür ederim çokkkk 🤩🤩 ben de çok kararsız kaldım detoks konusunda bugün kendime bir haftalık yemek hazırlığı yaptım, gidişata göre karar vereceğim şimdilik detoks yok gibi. (hazırladığım yemek lahana kavurması bayağı dümdüz detoks aslında dhdhgjgf)

İnşallah gelecek hafta da takımlara dönerim

Selam kızlar,

Geçtiğimiz sene özel hayatımda çok zorlayıcı süreçler yaşadım, aslında son birkaç senedir devam eden. Yavaş yavaş daha iyi hissediyorum ama çok kilo aldım :( ve her yerim ağrıyor, sabah yataktan zor uyanıyorum, hayat kalitem çok düştü. Günlük yazmak beni kontrol eder diye umuyorum. Aranıza katılabilir miyim? 😢
Selam canım hoşgeldin. Seni hatırlatıyorum eskiden 4. takımdan. Adını hatırlayamıyorum ama nicknamein ve resmin aynı 😄 Gel tabi bereber yeniden başlayalım. İnsan sağlıklı yaşadıkça hayatı da daha bir düzene giriyor. Kaptanlar söyler zaten, ilk sayfada form ve kurallar var.
Harika olmuş canım, spor acayip motive ediyor çünkü. İnsan o kan ter içinde kaldığı hali unutmuyor, çektiği acı boşa gitmesin diye yemek istemiyor. Ben sana güveniyorum, hemen toparlayacaksın.

Yerinde olsam hiç detoksla başlamam, sağlıklı beslendiğin zaman fazlalıklar topluca ve hızlıca gidecek zaten.
Aynen öyle. Kurt yedigi ayazı unutmaz misali bu soğuklarda yurumelerimi unutamıyorum 😂 bugün vlbulgur pilavinda ikinci tabağa gecmemi engelleyen şey emekler 😂
teşekkür ederim çokkkk 🤩🤩 ben de çok kararsız kaldım detoks konusunda bugün kendime bir haftalık yemek hazırlığı yaptım, gidişata göre karar vereceğim şimdilik detoks yok gibi. (hazırladığım yemek lahana kavurması bayağı dümdüz detoks aslında dhdhgjgf)

İnşallah gelecek hafta da takımlara dönerim
Gel tabi Basakcim. Zaten ben anlayamadım sen niye hazirliktasin. Uzaklaşma gruptan öyle oldukça salıyor sonra insan kendini.
Lahana detoksuyla sahalara dön lütfen 🙏🤍

bluegreeneyes bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

sabah 12.30
1 yumurta, beyaz peynir, 7 zeytin, 1 tk sos, 1 tk petek bal, domates, kapya biber, 2 dilim ev yapımı tahıl ekmeği

ara 13.30
1 kuru cennet hurması, 1 kupa filtre kahve

ara 15.00-16.30
1 kase patlamış mısır, 1/2 paket züber acılı nohut cipsi, 1 tk yoğurt, tarçınlı yeşil çay

akşam 19.00
tavada barbun (derileri sıyrıldı), brokoli salatası, kırmızı soğan turşusu, 1 dilim tbe

az sonra madensuyu içeceğim

ara 21.00-21.30
belki biraz çekirdek yerim

1,5 lt su

15 Şubat

Sabah 10 civarı 2 haşlanmış yumurta, biraz maydanoz, beyaz peynir, çavdar dilimi ve zeytin

Ara 12 kremalı kahve + hindistancevizi cipsi

15:30 adana bir porsiyon. Yanında yesillik
16:30 iki kuru incir
18:00 bir dilim ananas
Spor kısa bir yürüyüş yaptım bugün. Hava çok soğuk geldi döndüm o yüzden
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes
Güzel menü :KK36:
13 şubat menü
09.30 2 yumurta ile biberli omlet, 1 dilim peynir, yarım avakado, 1 portakal, turp yeşillik
13.30 1 kase çorba 1 bardak ayran
18.30 çeyrek kıymalı çeyrek peynirli pide salata, haşlanmış karnabahar 1 bardak ayran
3 litre su 5.700 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Eki Görüntüle 3545191
14 şubat menü
09.30 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 10 zeytin, yeşillik turp 1 dilim tb ekmek
13.30 1 kase çorba, 1 bardak ayran
18.30 2 parça fırında somon, haşlanmış karnabahar, salata
3 litre su
11.00 adım
Eki Görüntüle 3545192

15 şubat menü
11.30 2 yumurta ile salata, 2 dilim peynir, 1 orta patates kadar fırında patates, 5 zeytin 1 tk fıstık ezmesi
15.00 3 çiğ köfte yeşillik 1 bardak ayran
19.00 4-5 parça ızgara incik kanat, salata közlenmiş biber domates
3 litre su 13.000 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 @Ilyusa Eki Görüntüle 3545195
Afiyet olsun kaptanım :KK200:
Sayfayı açtığımda 65 bildirim vardı özlemişim bu kadar çok bildirim gelmesini:halay: Bu hafta @Ilyusa kaptanım ve maviş takım için çabalayacağım tabi kendi adıma en çok.:nazar:
Kahvaltı 13.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, bir avuç leblebi
Akşam Yemeği 19.00
2 dilim çavdar ekmeği, mantarlı yumurta, peynir, salatalık
Bugün böyle oldu.
2 lt yi geçik su + 1 lt dukan + zencefilli limonlu su + chialı su
Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes @Ilyusa
Bugün spor yok ama yarın tam gaz başlıyorum.
Çok güzel boncukum :KK200:
IYi aksamlar
15 subat culartesi
11.30
Sekersiz sutlu kahve

12.30dan 14.00 a kar 10 tane sarma yemisimdir

17.00
1 tane halley
1 avuc fistik
Yarim avuc kabak cekirdegi

20.00
1 catal kek
Adim YAtana kadar 6000 e tamamliycam
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
bluegreeneyes bluegreeneyes
Sanki kaçamaklı olmuş ödül günü galiba :kk77:

Selam kızlar,

Geçtiğimiz sene özel hayatımda çok zorlayıcı süreçler yaşadım, aslında son birkaç senedir devam eden. Yavaş yavaş daha iyi hissediyorum ama çok kilo aldım :( ve her yerim ağrıyor, sabah yataktan zor uyanıyorum, hayat kalitem çok düştü. Günlük yazmak beni kontrol eder diye umuyorum. Aranıza katılabilir miyim? 😢
Tabiki katılabilirsin canım. İlk sayfamızda formu doldur bir de tartı resmi işte bu kadar :KK36:

16 Şubat Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes

Sabah 10:30 bir dilim ekmek yanında peynir çeşitleri, + 1 rafadan yumurta

11.30 kahve yanında bir kuru incir bir muz

15:00 biraz kıyma bir galeta

16:00 bir tatlı tabağında bulgur pilavı (tepeleme değil ) biraz çekirdek
Bir dilim ananas

Sporum bir saat yürüyüş

Eklentiler

• 1000167287.webp
    1000167287.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 3
Canım çok geçmiş olsun. Beta testi yapıldı mı ?

Size de çok geçmiş olsun canım, Allâh tez zamanda şifa versin.

Hoşgeldin canım :KK200:

Çok teşekkür ederim canım. Evet düzenli kullanıyorum.
Sana da gelmiş geçmiş olsun. Acı bir tecrübe olmuş :KK19:

Tebrikler :KK200:

Çyarinok tebrik ediyorum kaptanım :KK200: :KK200:

Hastalıkla uğraşırken yine iyi canım. Önümüzdeki günlerde telafi edersin. Çocuklar iyi olursa kafan da daha rahat olur :KK19:
Sağolun kizlar. Sıra bana geldi herhalde . Dünden beri kötüyüm. Yarın okul var ve nöbetçiyim. Regl de geldi. Salı günü de il milli egitimde toplantı var. Karma karışık bir hafta olacak. Babam bu hafta anjiyo olacak. Tempolu bir hafta yine beni bekliyor.

hoşgeldin canım aramıza :KK200: ilk sayfadaki formu doldurursan seni daha iyi tanırız :süslü:

Hosgeldin canim

Harikasin canim😍😍

Harika bi menu canim
Afiyet olsun

Benden bi buyuk dilim pasta gelsin kirmizi takima ozma🍰🎂🎂
Hadi yine iyisiniz kirmizi takim
Pastalar benden😁😁

Yarim paket biskuvi mi canim
tum gun bisey yemeyip birden 3 tane kahmacun cok olmus

Selam canım hoşgeldin. Seni hatırlatıyorum eskiden 4. takımdan. Adını hatırlayamıyorum ama nicknamein ve resmin aynı 😄 Gel tabi bereber yeniden başlayalım. İnsan sağlıklı yaşadıkça hayatı da daha bir düzene giriyor. Kaptanlar söyler zaten, ilk sayfada form ve kurallar var.

Aynen öyle. Kurt yedigi ayazı unutmaz misali bu soğuklarda yurumelerimi unutamıyorum 😂 bugün vlbulgur pilavinda ikinci tabağa gecmemi engelleyen şey emekler 😂

Gel tabi Basakcim. Zaten ben anlayamadım sen niye hazirliktasin. Uzaklaşma gruptan öyle oldukça salıyor sonra insan kendini.
Lahana detoksuyla sahalara dön lütfen 🙏🤍
Ay kuzum senin profil foton değişmiş galiba ama ben de nickten tanıdım şimdi. Valla nerede o eski günlerim 😢 baktım o gruba da ama hareket kalmamış artık, burası güzel 🫠
Tabiki katılabilirsin canım. İlk sayfamızda formu doldur bir de tartı resmi işte bu kadar :KK36:
Ya çok tatlısınız, teşekkür ederim 💞
Kendime çok güvenemiyorum, zor şeyler yaşadım, şekere karbonhidrata anormal düştüm, bilmiyorum nasıl yapıcam yapabilecek miyim 😢 Yarın Pazartesi, inşallah hem yeni bir hafta hem yeni bir dönem olsun hepimiz için 🙏

Yarın tartılıp, bilgilerimle giricem kaptanım buraya 👍 Ellssa Ellssa

Hosgeldin aramıza 🥰

Hoşbulduk canım 🥰

Selamlar kizlar gelemedim bugün buraya hemen menü yazayım

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Yeşillik
1 ck bal

Ogle
2 kaşık ıspanak yemeği
1 kase sebze çorbası
2 kaşık yoğurt

Ara
2 tane yulafli bisküvi

Akşam
1 tabak tavuk güveç
1 kase yyoğurt

Su 2.5 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Güzel menü. Afiyet olsun

bluegreeneyes bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

sabah 12.30
1 yumurta, beyaz peynir, 7 zeytin, 1 tk sos, 1 tk petek bal, domates, kapya biber, 2 dilim ev yapımı tahıl ekmeği

ara 13.30
1 kuru cennet hurması, 1 kupa filtre kahve

ara 15.00-16.30
1 kase patlamış mısır, 1/2 paket züber acılı nohut cipsi, 1 tk yoğurt, tarçınlı yeşil çay

akşam 19.00
tavada barbun (derileri sıyrıldı), brokoli salatası, kırmızı soğan turşusu, 1 dilim tbe

az sonra madensuyu içeceğim

ara 21.00-21.30
belki biraz çekirdek yerim

1,5 lt su
Afiyet olsun. Güzel bence 🥰

16 Şubat Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes

Sabah 10:30 bir dilim ekmek yanında peynir çeşitleri, + 1 rafadan yumurta

11.30 kahve yanında bir kuru incir bir muz

15:00 biraz kıyma bir galeta

16:00 bir tatlı tabağında bulgur pilavı (tepeleme değil ) biraz çekirdek
Bir dilim ananas

Sporum bir saat yürüyüş

Menü güzel . Spor ise şahane 👏👏👏

Ay kuzum senin profil foton değişmiş galiba ama ben de nickten tanıdım şimdi. Valla nerede o eski günlerim 😢 baktım o gruba da ama hareket kalmamış artık, burası güzel 🫠

Ya çok tatlısınız, teşekkür ederim 💞
Kendime çok güvenemiyorum, zor şeyler yaşadım, şekere karbonhidrata anormal düştüm, bilmiyorum nasıl yapıcam yapabilecek miyim 😢 Yarın Pazartesi, inşallah hem yeni bir hafta hem yeni bir dönem olsun hepimiz için 🙏

Yarın tartılıp, bilgilerimle giricem kaptanım buraya 👍 Ellssa Ellssa
Canım ben de yeni geldim. Hep beraber güzel kilolar vereceğiz inşallah. Bazen düşsek de hep birlikte güzel günler bizi bekliyor inşallah

Back
X