- 8 Ağustos 2008
- 35.278
- 42.228
- 1.123
Mecburen kendimi seçtimYaaa amaaa
Ve bitti
Şimdi takım üyelerini toplayıp balkon konuşmasını yapabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mecburen kendimi seçtimYaaa amaaa
Ya ben zanettim ki sen üst yönetim gibi bir kaptansin kaptanım aşkolsun yoksa ilk seçerdim. Şimdi kimse kalmadı galiba di miCanım beni beğenemedin mi
Neden canım neyi kaçırdım
Ben dombili kaptan olunca mecburen yarışıyorum canım. Bitti evet.Ya ben zanettim ki sen üst yönetim gibi bir kaptansin kaptanım aşkolsun yoksa ilk seçerdim. Şimdi kimse kalmadı galiba di mi
Yok bir şey kaçırmaddın da bazen kabul edilmeyebiliyor ya ondan dedim kaptanımNeden canım neyi kaçırdım
Mthn83 kabul eder benceYok bir şey kaçırmaddın da bazen kabul edilmeyebiliyor ya ondan dedim kaptanım
Tamam canımListeyi paylaşmıyorum henüz tamamen netleşsin sonra paylaşayım.
Kaptanım teşekkür ederim bu hafta çocuk hasta o yüzden biraz zorluyor beniEllerine emeğine sağlık canım
Kaptanlarımın her ikisini de tebrik ediyorum güzel yarışmaydı.
bluegreeneyes birinciliğini ayrıca tebrik ederim. Yine yeniden kırmızı kaptansın canım. Mavi takım kaptanını seçer misin
Çok teşekkür ederim canım öyle yaparım
Tamam canım
Teşekkür ederim kaptanım
Mavi Takım kaptanı Mthn83
bluegreeneyes
Azmet5255
Boncuk2307
bnnu
D Deltavealfa
Lotus1234
Ellssa
Sana mis gibi takım kaptanım
Ben sem2024 canım
SorryBen sem2024 canım
Hala iyi olmadı mı canımKaptanım teşekkür ederim bu hafta çocuk hasta o yüzden biraz zorluyor beni
Teşekkür ederim kaptanım
Kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun canım
Daha iyi ateşi pek yok ama canı dar ya göğsümde ya da kucakta gezecek döküntüleri sönmeye başladı çay ağacı yağı sabunu ile yıkadım hep canmHala iyi olmadı mı canım
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versinCanım 2000 yılında baypas olmuştu. Bir iki haftadır gogsum sıkışıyor diyordu. Doktora gittik film falan derken süreç uzadı . Pazartesi hastaneye yatış yapılıp salı günü anjiyo olacak inşallah.
Elveda 90 lar sizi ozlemeyecegizKızlar tartı paylaşayım
Geçen cumartesi 90.20
Bugün 89.55 fark -650gr . Boncuk2307 Ellssa bluegreeneyes
Eki Görüntüle 3542658
Cansın sağolMthn83 olsa olur mu karşı takım kaptani
Voo kaptan olmuşum hayırlı olsun ne diyim
Ya yapmazsa değilde yapamazsa diyelim ama destek kaptanım Ellssa eksigimi kapanacaktır
Ellerine sağlık canımMavi Takım kaptanı Mthn83
bluegreeneyes
Azmet5255
Boncuk2307
bnnu
D Deltavealfa
Lotus1234
Ellssa
Sana mis gibi takım kaptanım
Çok geçmiş inşallah basit biseydirArkadaşlarım, haftaici oğlum ameliyat olacak. Pazartesiden itibaren hastanede olacağız. Kusura bakmayın çok geç yazdığım için. Sabah tartidan sonra hemen söyleyecektim ama kaynadı. Bu hafta hazırlıkta olsam olur mu?