• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ŞUBAT AYI HEDEF TABLOSU
ÜYELERYAŞBOYBAŞLANGIÇ01.02.2508.02.2515.02.25HEDEF
Mthn83 Mthn83
40​
172​
8576.574.974.574
Ellssa Ellssa
27​
164​
73.273.471.771.770
sibel_84 sibel_84
40​
158​
74.5575.357575.673
60kiloyum 60kiloyum
49​
162​
89.582.681.981.782.6
@Lotus1234
37​
174​
101.898.5..93
Boncuk2307 Boncuk2307
25​
167​
76.35​
60.0560.661.4
bluegreeneyes bluegreeneyes 3215778.864.464.563.4562
@Tutku443516886.3...
@Cicekbocekkaktus4315785.878.579.579.376
@Sem20244016095.687.885.55.82
@arke4016089.883.3.83.280
P Purple58 35170110106.3103.9103102
bnnu bnnu 3317068.8646465.161
@Deltavealfa351686967.767.55.65
@Azmet52552816270.569.268.668.95
94bassuk 94bassuk 3018073.7571.6..72
I Ilyusa 321658474.574.473.371
FitFiliz FitFiliz 431608582.181.781.378
@Nazlimuuu34158918987.387.784
@aazra3715858.3.58.3.54
Lavinia_98 Lavinia_98 261677466.66463.660
eline sağlıkkkk,
sabah tartıldım 74.65 shdfkdhsd valla ben artık kendimden bıktım. neyse 2 hafta var, hallederim sanırım. amin.
Gel tabi Basakcim. Zaten ben anlayamadım sen niye hazirliktasin. Uzaklaşma gruptan öyle oldukça salıyor sonra insan kendini.
Lahana detoksuyla sahalara dön lütfen 🙏🤍
canım karmaşık günler geçirdim ya çocuk hastalandı ben hastalandım annem geldi vsvs derken toparlayamadım. geçen hafta tam bu hafta tamam dönüyorum dedim yine bişeyler çıktı olmadı. cumartesi geçerim artık gruplara.
Lahana kavurması muhteşem bence, yanına protein eklersen normal bir menüye çevirmiş olursun. Karar senin tabiki ama detoks sonrası toparlama zor oluyor, insan normal diyet şeklinde beslenmeye geçince bile tartıda artı oluyor o da ayrıca moral bozuyor. Çok elzem bir durum olmadıkça detoks mantıklı gelmiyor bana artık (eskiden çok yapardım)
protein olarak yoğurt ekleyeceğim, bir öğün sebze bir öğün protein ağırlıklı beslenmemi oturtmaya çalışıcam bakalım kendimden ümidi bayağı kestim bu aralar. detoks ben de aslında hiç sevmem ama başlamak için bi gaza ihtiyacım vardı acaba detoks mu yapsam dedim de :D yok vazgeçtim ya. gruba ilk başladığım zaman öyle bi detoks arkasıydı hatırlar mısın? bi daha asla o kiloyu görmedim hep moralim bozuluyor dediğin gibi :D

günaydın kızlar

Canım ben de soracaktım iş konusunu ama burada açıklamanı gördüm. Daha insani şartlara çok sevindim inşallah çok çok mutlu olursun 💕
İnşallah canım çok teşekkür ederim🌺, çok yoruluyorum herşey aynı anda gitmiyor , umuyorum ki daha iyi olsun
Teşekkürler canım 🙏

Geçmiş olsun ne diyeyim bilemedim çok zor. Yine de yüreğini ferah tutmaya çalış canım. İnşallah yoktur birsey, azar azar da olsa yemeye başlar canım umarim.
Beta virüsün penisilin mi tedavisi? Daha erken ogrenilse tedavi olarak ne yapıyorlar. Allah korusun tüm çocukları.

Sevindirici bir durum o zaman. Çok iyi daha güzel şartlarda çalışacaksın. Oryantasyon u atlattıktan sonra çok daha güzel olur canım her şey.
Dediğin gibi oryantasyonu bi atlatsam. En az 6 ay o da .
Hayat zor walla sürekli bi savaş :)
Tebrik ederim canım💕

Tebrik ederim canım harika eksi 💕

Regl vurgunu, fazla artıda değilsin canım💕

Size de çok geçmiş olsun canım💕 eksin için de tebrik ederim çok güzel😍💓

Çok fazla artı değil neyse ki canım 💕

Sabit olmak da iyidir bu durumda canım 💕

Ciddi ciddi salgın var galiba, size de geçmiş olsun canım 💕
Artıyı kafana takma böyle bir durumda.

Tebrik ederim canım, 7ler yavaştan göz kırpmaya başlamış 💕

Sağlık olsun canım, haftaya güzel bir eksi gelir 💕

Merhabalar, aramıza hoşgeldin. Başlangıcın hayırlı olsun 💕

Bu hafta bu artıyı güzelce verirsin canım üzülme. Yeni işin hayırlı olsun tekrardan 💕

Tebrik ederim canım💕

Tebrik ederim canım💕

Regle rağmen güzel eksi canım tebrik ederim 💕

Harikasın canım tebrik ederim 💕

Artı bile sayılmaz canım 💕

Gel kaptanım gel birlikte başlayalım 💕
Teşekkür ederim tatlım 🌺
eve 20.00-21.00 de gelmek büyük sıkıntı. eve gelince hem yapman gereken şeyler oluyor hem de dinlenmek istiyorsun. oturayım, azcık tv bakayım, kitap okuyayım, bir çay içeyim huzurla gibi.
hakkında hayırlısı olsun canım 🤲🏻
Bazen geceden yemek yapıyorum bazen yiyemiyorum bazen üç beş atıştırıyorum ve dinlenmeye vakit yok koltukta gidiyorum bazen :))
Canım hayırlı olsun yeni işin çok sevindim senin adına sen Türkiye değilsin demi öyle mi hatırlıyorum. Daha iyi hissedeceğin bir yerde olmak sana da iyi gelir geç gelmek çok kötüdür eminim canım ❤️

Canım bu haftalık beni mazur görseniz olur mu bebeklerim hasta sanırım bende hasta oluyorum ateşim çıkıyor burnum akıyor bluegreeneyes bluegreeneyes tebrik ederim kaptanım seni ve takımını da
Türkiyedeyim canım. Türkiye şartları :))
Hadi inşallah şu süreci bir atlatayım da düzene gireyim darmadumanım şu an :))
Çok geçmiş olsun canım :KK200:

Dikkatli olursan haftaya eksilebilirsin canım. Kendine güven yeterki :KK19:

Çok geçmiş olsun canım :KK200:

Tebrikler :KK200:

Ben de öyle düşünmüştüm dün gece kesin 1 kilo gitmiştir dedim. Sabah tartı bambaşka çıktı. Bazen öyle oluyor haftaya eksi geleceksin merak etme :KK19:

Ooo üst üste kötü şartlar yaşamışsın. Dikkatli bir hafta yaprasan telafisi de gelir :KK19:

Hoşgeldin canım :KK200:

Üst üste geldi hepsiii
Bu haftayi iyi kapatmaya çalışayım .
Hepsi istem dışı
Ya gideceğim die arkadaşlarla çıktık dışarıya. Ya birşey ısmarlıyorlar . Yiyorum yemiyorum düzen sıfır.
İki haftam kaldı .
Tahminimce bu hafta daha sakin geçer ben de biraz toparlarım :)

Sorduğun için teşekkür ederim canım ama iki haftalık çalışmayla bir şey olmuyor maalesef. Bir dahaki sınava artık 🙁
Ah canım benim bozma moralini dediğin gibi 2 hafta ile olmuyor malesef ama sen caliskanliginla yaparsın bu isi de inanıyorum
Bizde sabahtan beri acildeyiz biraz önce gelebildik. kızımada bulaştı ateşi 40 hastanede düşürdüler eve geldik yine çıktı. Bu gece yine uyku yok. 😔 oğlumda ishale döndü 2 kere kan aldılar bugün. Kız sürekli ağlıyor, oğlum aç duruyor delirmek üzereyim. Allah beterinden korusun
Canım benim yaaa keşke elimden bise gelse inan çok üzgünüm inşallah rabbim şifa versin size tüm hastalara sadece dua etmek geliyor elimizden burdan
Günaydın herkese...
Günaydın canım nasıl oldunuz
İnşallah canım çok teşekkür ederim🌺, çok yoruluyorum herşey aynı anda gitmiyor , umuyorum ki daha iyi olsun

Dediğin gibi oryantasyonu bi atlatsam. En az 6 ay o da .
Hayat zor walla sürekli bi savaş :)

Teşekkür ederim tatlım 🌺

Bazen geceden yemek yapıyorum bazen yiyemiyorum bazen üç beş atıştırıyorum ve dinlenmeye vakit yok koltukta gidiyorum bazen :))

Türkiyedeyim canım. Türkiye şartları :))
Hadi inşallah şu süreci bir atlatayım da düzene gireyim darmadumanım şu an :))

Üst üste geldi hepsiii
Bu haftayi iyi kapatmaya çalışayım .
Hepsi istem dışı
Ya gideceğim die arkadaşlarla çıktık dışarıya. Ya birşey ısmarlıyorlar . Yiyorum yemiyorum düzen sıfır.
İki haftam kaldı .
Tahminimce bu hafta daha sakin geçer ben de biraz toparlarım :)
Yaa ben seni niye yurt dışında sanıyorum.hemde Türkiye şartları ile o saatlerde eve gelmek çok kotuuu kuzum neler yaşamışsın. Ne işle meşgulsün canım söylemen de sakınca yoksa

IYi aksamlar
15 subat culartesi
11.30
Sekersiz sutlu kahve

12.30dan 14.00 a kar 10 tane sarma yemisimdir

17.00
1 tane halley
1 avuc fistik
Yarim avuc kabak cekirdegi

20.00
1 catal kek
Adim YAtana kadar 6000 e tamamliycam
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
bluegreeneyes bluegreeneyes
Afiyet olsun kaptanım ❣
Afiyet olsun canim guzel menu
Adimda xok iyi
Teşekkür ederim kaptanım❤
Dunki menüm çok kötü bir türlü dengelrmeyi ogrenemedim ondan başa donuyoruz hep neyse
Sabah yarım bisküvi

Akşam 3 lahmacun salata

Bir dilim havuç baklava iki kurabiye bir bardak kola
🙄Evet ben neler yapmışım
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Canm geriye dönüp canını sıkma hedefe odaklan sağlıklı beslenmeye çalış gerisi gelir yavaş olsun ama kalıcı olsun mantığımdaym ben kaçamaklar olabilir sonuçta kilo verme dönemi bitince de yiyip al ver dönemlerimiz olacak o yüzden rahat ol 😘😘
Selamlar kizlar gelemedim bugün buraya hemen menü yazayım

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Yeşillik
1 ck bal

Ogle
2 kaşık ıspanak yemeği
1 kase sebze çorbası
2 kaşık yoğurt

Ara
2 tane yulafli bisküvi

Akşam
1 tabak tavuk güveç
1 kase yyoğurt

Su 2.5 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Afiyet olsun canm🤍
bluegreeneyes bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

sabah 12.30
1 yumurta, beyaz peynir, 7 zeytin, 1 tk sos, 1 tk petek bal, domates, kapya biber, 2 dilim ev yapımı tahıl ekmeği

ara 13.30
1 kuru cennet hurması, 1 kupa filtre kahve

ara 15.00-16.30
1 kase patlamış mısır, 1/2 paket züber acılı nohut cipsi, 1 tk yoğurt, tarçınlı yeşil çay

akşam 19.00
tavada barbun (derileri sıyrıldı), brokoli salatası, kırmızı soğan turşusu, 1 dilim tbe

az sonra madensuyu içeceğim

ara 21.00-21.30
belki biraz çekirdek yerim

1,5 lt su
Afiyet olsun abla 🥰
Afiyet olsun kaptanım :KK200:
16 Şubat Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes

Sabah 10:30 bir dilim ekmek yanında peynir çeşitleri, + 1 rafadan yumurta

11.30 kahve yanında bir kuru incir bir muz

15:00 biraz kıyma bir galeta

16:00 bir tatlı tabağında bulgur pilavı (tepeleme değil ) biraz çekirdek
Bir dilim ananas

Sporum bir saat yürüyüş
Afiyet olsun spor da var 💪🤍
Bizde sabahtan beri acildeyiz biraz önce gelebildik. kızımada bulaştı ateşi 40 hastanede düşürdüler eve geldik yine çıktı. Bu gece yine uyku yok. 😔 oğlumda ishale döndü 2 kere kan aldılar bugün. Kız sürekli ağlıyor, oğlum aç duruyor delirmek üzereyim. Allah beterinden korusun
Geçmiş olsun canm şimdi nasıl oldu kuzucuklar 🌼
Dikkat et canım sana bulaşmasın. Şu an ben ateşler içinde yanıyorum.
Geçmiş olsun canm 🌼 fena salgın var pandemiden beter şuan hastaneler 🙁 imkan olsa da biraz dinlensen daha iyi olursun ama
Sabah yok
Saatt 14 de bir ödem atıcı smhooti
Akşam ciğer sote 4 5 kaşık karnı bahar fırın 3 çatal ve bir kase corba
Su 3 litre bulmuştur

Eğer spor neden yapmıyor diye sorarsaniz korkuyorum yapmaktan kalp problemi var diye sadece yürüyüş yapıyor um onuda uzun süre yapamıyorum vaktim yok malesef
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canm🤍 önce sağlik sen de uygun olursan kalbini yormadan azar azar yürüyüş ekleyebilrsin 😘
Kaptanım I Ilyusa bu dünkü.
Kahvaltı 14.00
2 dilim çavdar ekmeği arasına bir yumurtadan omlet, salatalık, domates, peynir
Ara Öğün 17.00
1 protein bar
Akşam yemeği 18.30
Arkadaşlarla mangala gittik. 1 sucuk ekmek, 1 parça da kanat yedim 🥴
Dün kaçamak yapmamıştım ama bugün böyle oldu.
2 lt su + zencefilli limonlu su + chialı su
6326 adım
Ellssa Ellssa I Ilyusa bluegreeneyes bluegreeneyes
Afiyet olsun kaptanım🤍
Iyi geceler kizlar
16 subat pazar
14.30
3yk et sote
2dll ekmek
Yesillik

Ara
3 kucuk kare findikli cikolata

Aksam
EL buyuklugunde firinda tavuk
3 tane patates kizartmasi
Su 1.5 l
Adim 6.100
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Afiyet olsun kaptanım güzel menü olmuş 😘

FitFiliz FitFiliz
P Purple58
Ellssa Ellssa
Jou Jou
Mthn83 Mthn83
Lavinia_98 Lavinia_98
60kiloyum 60kiloyum
Kırmızı takımın güzelleri yedik içtik hafta sonunu bitirdik güzel bir hafta başladı tüm takım arkadaşlarım öncelikle bireysel sonra takım için elinden geleni yapacağımıza eminim sarkmamak ve aynada mutlu bir görüntü için spor şart ki ilerde yaşlanınca bizi ayakta tutacak olan kas iskelet sistemimiz için de güçlenmek lazım 😘😘😘 az da olsa hareket eklersek harika sonuçlar gelecektir 🥰🥰🥰 hepinizi öpüyor bol motivasyonlar diliyorum 💃💃💃💃

16 şubat menü
10.30 2 kaşık menemen, 2 dilim peynir 10 zeytin yeşillik turp 2 dilim tb ekmek
15.00 6 kaşık zeytinyağlı karnabahar 1 bardak kefir
18.30 8 kaşık nohut, salata 1 dilim ekmek
3 litre su 9.000 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 I Ilyusa
1000013774.webp

FitFiliz FitFiliz
P Purple58
Ellssa Ellssa
Jou Jou
Mthn83 Mthn83
Lavinia_98 Lavinia_98
60kiloyum 60kiloyum
Kırmızı takımın güzelleri yedik içtik hafta sonunu bitirdik güzel bir hafta başladı tüm takım arkadaşlarım öncelikle bireysel sonra takım için elinden geleni yapacağımıza eminim sarkmamak ve aynada mutlu bir görüntü için spor şart ki ilerde yaşlanınca bizi ayakta tutacak olan kas iskelet sistemimiz için de güçlenmek lazım 😘😘😘 az da olsa hareket eklersek harika sonuçlar gelecektir 🥰🥰🥰 hepinizi öpüyor bol motivasyonlar diliyorum 💃💃💃💃
Full devam ediyoruz kaptaniçe🥰

Afiyet olsun kaptanım ❣

Canm geriye dönüp canını sıkma hedefe odaklan sağlıklı beslenmeye çalış gerisi gelir yavaş olsun ama kalıcı olsun mantığımdaym ben kaçamaklar olabilir sonuçta kilo verme dönemi bitince de yiyip al ver dönemlerimiz olacak o yüzden rahat ol 😘😘

Afiyet olsun canm🤍

Afiyet olsun abla 🥰

Afiyet olsun spor da var 💪🤍

Geçmiş olsun canm şimdi nasıl oldu kuzucuklar 🌼

Geçmiş olsun canm 🌼 fena salgın var pandemiden beter şuan hastaneler 🙁 imkan olsa da biraz dinlensen daha iyi olursun ama

Afiyet olsun canm🤍 önce sağlik sen de uygun olursan kalbini yormadan azar azar yürüyüş ekleyebilrsin 😘

Afiyet olsun kaptanım🤍

Afiyet olsun kaptanım güzel menü olmuş 😘
Yok diger gün devam ettim hiç bozmadım ✨

FitFiliz FitFiliz
P Purple58
Ellssa Ellssa
Jou Jou
Mthn83 Mthn83
Lavinia_98 Lavinia_98
60kiloyum 60kiloyum
Hahahaha haftasonu yedik içtik 🤪🤪🤪

Ah canım benim bozma moralini dediğin gibi 2 hafta ile olmuyor malesef ama sen caliskanliginla yaparsın bu isi de inanıyorum

Canım benim yaaa keşke elimden bise gelse inan çok üzgünüm inşallah rabbim şifa versin size tüm hastalara sadece dua etmek geliyor elimizden burdan

Günaydın canım nasıl oldunuz

Yaa ben seni niye yurt dışında sanıyorum.hemde Türkiye şartları ile o saatlerde eve gelmek çok kotuuu kuzum neler yaşamışsın. Ne işle meşgulsün canım söylemen de sakınca yoksa
İnşaat mühendisiyim alanım geoteknik . Projeciyim sahaya proje yetiştiriyoruz :))
Onun dışında evim iş yerime de uzak , git gel yolda saatler geçiyor
Mesleğimi seviyorum ama yetişmek artık zor geliyor hem ev hem iş hem oğlum :))

İnşaat mühendisiyim alanım geoteknik . Projeciyim sahaya proje yetiştiriyoruz :))
Onun dışında evim iş yerime de uzak , git gel yolda saatler geçiyor
Mesleğimi seviyorum ama yetişmek artık zor geliyor hem ev hem iş hem oğlum :))
Allah yardımcın olsun canım inşallah gönlüne göre olur hersey

Ah canım ya çok geçmiş olsun
Bu ara bizde de hastalıklar yine başladı
Şimdiki hastalıklar hep 40 dererce ateş :(
Müthiş salgın var
Çabuk atlatırsınız umarım

Full devam ediyoruz kaptaniçe🥰

Yok diger gün devam ettim hiç bozmadım ✨
Harikasın canm 🥳🥳🥳💃💃
Hahahaha haftasonu yedik içtik 🤪🤪🤪
Yemeyeni tebrik ederim 🤣🤣🤣
Stresten mi anlamıyorum yiyesim geliyor habire
Bu spora işaret spor yapmamm lazımm
Yeni ortam stresi olur canm spor yap hem kafan dağılır hatta imkanın varsa çık dışarıya yürü biraz yoksa da lesli mesli hopla zıpla 🥰🥰

sen de kayboldun :KK12:
merhaba canım uzun zaman oldu gelemedim ama bu süre zarfında saglık sorunlarım vardı bayağı bir rahatsızdım neyseki şimdi iyiyim bugün itibarıyla yeniden diyete aşladım çünkü çok fazla kilo aldım ve tartıya çıkmaya korktuğumdan tartıya hiç bakmadım.cumartesi gününe kadarda bakmayacam ama akşamlar gelip menü yazacam
sen nasılsın kaç kilosun çıtır olmuşsundur sen şimdi :KK39:

Back
X