Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eline sağlıkkkk,ŞUBAT AYI HEDEF TABLOSU
ÜYELER YAŞ BOY BAŞLANGIÇ 01.02.25 08.02.25 15.02.25 HEDEF Mthn83
40 17285 76.5 74.9 74.5 74 Ellssa
27 16473.2 73.4 71.7 71.7 70 sibel_84
40 15874.55 75.35 75 75.6 73 60kiloyum
49 16289.5 82.6 81.9 81.7 82.6 @Lotus1234 37 174101.8 98.5 . . 93 Boncuk2307
25 167 76.3560.05 60.6 61.4 bluegreeneyes
32 157 78.8 64.4 64.5 63.45 62 @Tutku44 35 168 86.3 . . . @Cicekbocekkaktus 43 157 85.8 78.5 79.5 79.3 76 @Sem2024 40 160 95.6 87.8 85.55 . 82 @arke 40 160 89.8 83.3 . 83.2 80 P Purple58 35 170 110 106.3 103.9 103 102 bnnu
33 170 68.8 64 64 65.1 61 @Deltavealfa 35 168 69 67.7 67.55 . 65 @Azmet5255 28 162 70.5 69.2 68.6 68.95 94bassuk
30 180 73.75 71.6 . . 72 I Ilyusa 32 165 84 74.5 74.4 73.3 71 FitFiliz
43 160 85 82.1 81.7 81.3 78 @Nazlimuuu 34 158 91 89 87.3 87.7 84 @aazra 37 158 58.3 . 58.3 . 54 Lavinia_98
26 167 74 66.6 64 63.6 60
canım karmaşık günler geçirdim ya çocuk hastalandı ben hastalandım annem geldi vsvs derken toparlayamadım. geçen hafta tam bu hafta tamam dönüyorum dedim yine bişeyler çıktı olmadı. cumartesi geçerim artık gruplara.Gel tabi Basakcim. Zaten ben anlayamadım sen niye hazirliktasin. Uzaklaşma gruptan öyle oldukça salıyor sonra insan kendini.
Lahana detoksuyla sahalara dön lütfen![]()
protein olarak yoğurt ekleyeceğim, bir öğün sebze bir öğün protein ağırlıklı beslenmemi oturtmaya çalışıcam bakalım kendimden ümidi bayağı kestim bu aralar. detoks ben de aslında hiç sevmem ama başlamak için bi gaza ihtiyacım vardı acaba detoks mu yapsam dedim deLahana kavurması muhteşem bence, yanına protein eklersen normal bir menüye çevirmiş olursun. Karar senin tabiki ama detoks sonrası toparlama zor oluyor, insan normal diyet şeklinde beslenmeye geçince bile tartıda artı oluyor o da ayrıca moral bozuyor. Çok elzem bir durum olmadıkça detoks mantıklı gelmiyor bana artık (eskiden çok yapardım)
İnşallah canım çok teşekkür ederimCanım ben de soracaktım iş konusunu ama burada açıklamanı gördüm. Daha insani şartlara çok sevindim inşallah çok çok mutlu olursun![]()
Dediğin gibi oryantasyonu bi atlatsam. En az 6 ay o da .Teşekkürler canım
Geçmiş olsun ne diyeyim bilemedim çok zor. Yine de yüreğini ferah tutmaya çalış canım. İnşallah yoktur birsey, azar azar da olsa yemeye başlar canım umarim.
Beta virüsün penisilin mi tedavisi? Daha erken ogrenilse tedavi olarak ne yapıyorlar. Allah korusun tüm çocukları.
Sevindirici bir durum o zaman. Çok iyi daha güzel şartlarda çalışacaksın. Oryantasyon u atlattıktan sonra çok daha güzel olur canım her şey.
Teşekkür ederim tatlımTebrik ederim canım
Tebrik ederim canım harika eksi
Regl vurgunu, fazla artıda değilsin canım
Size de çok geçmiş olsun canımeksin için de tebrik ederim çok güzel
Çok fazla artı değil neyse ki canım
Sabit olmak da iyidir bu durumda canım
Ciddi ciddi salgın var galiba, size de geçmiş olsun canım
Artıyı kafana takma böyle bir durumda.
Tebrik ederim canım, 7ler yavaştan göz kırpmaya başlamış
Sağlık olsun canım, haftaya güzel bir eksi gelir
Merhabalar, aramıza hoşgeldin. Başlangıcın hayırlı olsun
Bu hafta bu artıyı güzelce verirsin canım üzülme. Yeni işin hayırlı olsun tekrardan
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım
Regle rağmen güzel eksi canım tebrik ederim
Harikasın canım tebrik ederim
Artı bile sayılmaz canım
Gel kaptanım gel birlikte başlayalım![]()
Bazen geceden yemek yapıyorum bazen yiyemiyorum bazen üç beş atıştırıyorum ve dinlenmeye vakit yok koltukta gidiyorum bazen :))eve 20.00-21.00 de gelmek büyük sıkıntı. eve gelince hem yapman gereken şeyler oluyor hem de dinlenmek istiyorsun. oturayım, azcık tv bakayım, kitap okuyayım, bir çay içeyim huzurla gibi.
hakkında hayırlısı olsun canım![]()
Türkiyedeyim canım. Türkiye şartları :))Canım hayırlı olsun yeni işin çok sevindim senin adına sen Türkiye değilsin demi öyle mi hatırlıyorum. Daha iyi hissedeceğin bir yerde olmak sana da iyi gelir geç gelmek çok kötüdür eminim canım
Canım bu haftalık beni mazur görseniz olur mu bebeklerim hasta sanırım bende hasta oluyorum ateşim çıkıyor burnum akıyorbluegreeneyes tebrik ederim kaptanım seni ve takımını da
Üst üste geldi hepsiiiÇok geçmiş olsun canım
Dikkatli olursan haftaya eksilebilirsin canım. Kendine güven yeterki
Çok geçmiş olsun canım
Tebrikler
Ben de öyle düşünmüştüm dün gece kesin 1 kilo gitmiştir dedim. Sabah tartı bambaşka çıktı. Bazen öyle oluyor haftaya eksi geleceksin merak etme
Tebrikler
Ooo üst üste kötü şartlar yaşamışsın. Dikkatli bir hafta yaprasan telafisi de gelir
Hoşgeldin canım
Tebrikler
Tebrikler![]()
Ah canım benim bozma moralini dediğin gibi 2 hafta ile olmuyor malesef ama sen caliskanliginla yaparsın bu isi de inanıyorumSorduğun için teşekkür ederim canım ama iki haftalık çalışmayla bir şey olmuyor maalesef. Bir dahaki sınava artık![]()
Canım benim yaaa keşke elimden bise gelse inan çok üzgünüm inşallah rabbim şifa versin size tüm hastalara sadece dua etmek geliyor elimizden burdanBizde sabahtan beri acildeyiz biraz önce gelebildik. kızımada bulaştı ateşi 40 hastanede düşürdüler eve geldik yine çıktı. Bu gece yine uyku yok.oğlumda ishale döndü 2 kere kan aldılar bugün. Kız sürekli ağlıyor, oğlum aç duruyor delirmek üzereyim. Allah beterinden korusun
Günaydın canım nasıl oldunuzGünaydın herkese...
Yaa ben seni niye yurt dışında sanıyorum.hemde Türkiye şartları ile o saatlerde eve gelmek çok kotuuu kuzum neler yaşamışsın. Ne işle meşgulsün canım söylemen de sakınca yoksaİnşallah canım çok teşekkür ederim, çok yoruluyorum herşey aynı anda gitmiyor , umuyorum ki daha iyi olsun
Dediğin gibi oryantasyonu bi atlatsam. En az 6 ay o da .
Hayat zor walla sürekli bi savaş :)
Teşekkür ederim tatlım
Bazen geceden yemek yapıyorum bazen yiyemiyorum bazen üç beş atıştırıyorum ve dinlenmeye vakit yok koltukta gidiyorum bazen :))
Türkiyedeyim canım. Türkiye şartları :))
Hadi inşallah şu süreci bir atlatayım da düzene gireyim darmadumanım şu an :))
Üst üste geldi hepsiii
Bu haftayi iyi kapatmaya çalışayım .
Hepsi istem dışı
Ya gideceğim die arkadaşlarla çıktık dışarıya. Ya birşey ısmarlıyorlar . Yiyorum yemiyorum düzen sıfır.
İki haftam kaldı .
Tahminimce bu hafta daha sakin geçer ben de biraz toparlarım :)
Afiyet olsun kaptanım ❣IYi aksamlar
15 subat culartesi
11.30
Sekersiz sutlu kahve
12.30dan 14.00 a kar 10 tane sarma yemisimdir
17.00
1 tane halley
1 avuc fistik
Yarim avuc kabak cekirdegi
20.00
1 catal kek
Adim YAtana kadar 6000 e tamamliycam
Ellssa
Boncuk2307
bluegreeneyes
Teşekkür ederim kaptanım❤Afiyet olsun canim guzel menu
Adimda xok iyi
Canm geriye dönüp canını sıkma hedefe odaklan sağlıklı beslenmeye çalış gerisi gelir yavaş olsun ama kalıcı olsun mantığımdaym ben kaçamaklar olabilir sonuçta kilo verme dönemi bitince de yiyip al ver dönemlerimiz olacak o yüzden rahat olDunki menüm çok kötü bir türlü dengelrmeyi ogrenemedim ondan başa donuyoruz hep neyse
Sabah yarım bisküvi
Akşam 3 lahmacun salata
Bir dilim havuç baklava iki kurabiye bir bardak kola
Evet ben neler yapmışım
bluegreeneyes
Boncuk2307
Ellssa
Afiyet olsun canmSelamlar kizlar gelemedim bugün buraya hemen menü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Yeşillik
1 ck bal
Ogle
2 kaşık ıspanak yemeği
1 kase sebze çorbası
2 kaşık yoğurt
Ara
2 tane yulafli bisküvi
Akşam
1 tabak tavuk güveç
1 kase yyoğurt
Su 2.5 lt
Ellssa
Boncuk2307
bluegreeneyes
Afiyet olsun ablabluegreeneyes
Boncuk2307
Ellssa
sabah 12.30
1 yumurta, beyaz peynir, 7 zeytin, 1 tk sos, 1 tk petek bal, domates, kapya biber, 2 dilim ev yapımı tahıl ekmeği
ara 13.30
1 kuru cennet hurması, 1 kupa filtre kahve
ara 15.00-16.30
1 kase patlamış mısır, 1/2 paket züber acılı nohut cipsi, 1 tk yoğurt, tarçınlı yeşil çay
akşam 19.00
tavada barbun (derileri sıyrıldı), brokoli salatası, kırmızı soğan turşusu, 1 dilim tbe
az sonra madensuyu içeceğim
ara 21.00-21.30
belki biraz çekirdek yerim
1,5 lt su
Teşekkür ederim kaptanım❤Afiyet olsun kaptanım![]()
Afiyet olsun spor da var16 ŞubatBoncuk2307
Ellssa
bluegreeneyes
Sabah 10:30 bir dilim ekmek yanında peynir çeşitleri, + 1 rafadan yumurta
11.30 kahve yanında bir kuru incir bir muz
15:00 biraz kıyma bir galeta
16:00 bir tatlı tabağında bulgur pilavı (tepeleme değil ) biraz çekirdek
Bir dilim ananas
Sporum bir saat yürüyüş
Geçmiş olsun canm şimdi nasıl oldu kuzucuklarBizde sabahtan beri acildeyiz biraz önce gelebildik. kızımada bulaştı ateşi 40 hastanede düşürdüler eve geldik yine çıktı. Bu gece yine uyku yok.oğlumda ishale döndü 2 kere kan aldılar bugün. Kız sürekli ağlıyor, oğlum aç duruyor delirmek üzereyim. Allah beterinden korusun
Geçmiş olsun canmDikkat et canım sana bulaşmasın. Şu an ben ateşler içinde yanıyorum.
Afiyet olsun canmSabah yok
Saatt 14 de bir ödem atıcı smhooti
Akşam ciğer sote 4 5 kaşık karnı bahar fırın 3 çatal ve bir kase corba
Su 3 litre bulmuştur
Eğer spor neden yapmıyor diye sorarsaniz korkuyorum yapmaktan kalp problemi var diye sadece yürüyüş yapıyor um onuda uzun süre yapamıyorum vaktim yok malesef
Ellssa
bluegreeneyes
Boncuk2307
Afiyet olsun kaptanımKaptanım I Ilyusa bu dünkü.
Kahvaltı 14.00
2 dilim çavdar ekmeği arasına bir yumurtadan omlet, salatalık, domates, peynir
Ara Öğün 17.00
1 protein bar
Akşam yemeği 18.30
Arkadaşlarla mangala gittik. 1 sucuk ekmek, 1 parça da kanat yedim
Dün kaçamak yapmamıştım ama bugün böyle oldu.
2 lt su + zencefilli limonlu su + chialı su
6326 adım
Ellssa I Ilyusa
bluegreeneyes
Afiyet olsun kaptanım güzel menü olmuşIyi geceler kizlar
16 subat pazar
14.30
3yk et sote
2dll ekmek
Yesillik
Ara
3 kucuk kare findikli cikolata
Aksam
EL buyuklugunde firinda tavuk
3 tane patates kizartmasi
Su 1.5 l
Adim 6.100
Ellssa
Boncuk2307
bluegreeneyes
Full devam ediyoruz kaptaniçeFitFiliz
P Purple58
Ellssa
Jou
Mthn83
Lavinia_98
60kiloyum
Kırmızı takımın güzelleri yedik içtik hafta sonunu bitirdik güzel bir hafta başladı tüm takım arkadaşlarım öncelikle bireysel sonra takım için elinden geleni yapacağımıza eminim sarkmamak ve aynada mutlu bir görüntü için spor şart ki ilerde yaşlanınca bizi ayakta tutacak olan kas iskelet sistemimiz için de güçlenmek lazımaz da olsa hareket eklersek harika sonuçlar gelecektir
hepinizi öpüyor bol motivasyonlar diliyorum
![]()
Yok diger gün devam ettim hiç bozmadımAfiyet olsun kaptanım ❣
Teşekkür ederim kaptanım❤
Canm geriye dönüp canını sıkma hedefe odaklan sağlıklı beslenmeye çalış gerisi gelir yavaş olsun ama kalıcı olsun mantığımdaym ben kaçamaklar olabilir sonuçta kilo verme dönemi bitince de yiyip al ver dönemlerimiz olacak o yüzden rahat ol
Afiyet olsun canm
Afiyet olsun abla
Teşekkür ederim kaptanım❤
Afiyet olsun spor da var
Geçmiş olsun canm şimdi nasıl oldu kuzucuklar
Geçmiş olsun canmfena salgın var pandemiden beter şuan hastaneler
imkan olsa da biraz dinlensen daha iyi olursun ama
Afiyet olsun canmönce sağlik sen de uygun olursan kalbini yormadan azar azar yürüyüş ekleyebilrsin
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun kaptanım güzel menü olmuş![]()
Hahahaha haftasonu yedik içtikFitFiliz
P Purple58
Ellssa
Jou
Mthn83
Lavinia_98
60kiloyum
Kırmızı takımın güzelleri yedik içtik hafta sonunu bitirdik güzel bir hafta başladı tüm takım arkadaşlarım öncelikle bireysel sonra takım için elinden geleni yapacağımıza eminim sarkmamak ve aynada mutlu bir görüntü için spor şart ki ilerde yaşlanınca bizi ayakta tutacak olan kas iskelet sistemimiz için de güçlenmek lazımaz da olsa hareket eklersek harika sonuçlar gelecektir
hepinizi öpüyor bol motivasyonlar diliyorum
![]()
İnşaat mühendisiyim alanım geoteknik . Projeciyim sahaya proje yetiştiriyoruz :))Ah canım benim bozma moralini dediğin gibi 2 hafta ile olmuyor malesef ama sen caliskanliginla yaparsın bu isi de inanıyorum
Canım benim yaaa keşke elimden bise gelse inan çok üzgünüm inşallah rabbim şifa versin size tüm hastalara sadece dua etmek geliyor elimizden burdan
Günaydın canım nasıl oldunuz
Yaa ben seni niye yurt dışında sanıyorum.hemde Türkiye şartları ile o saatlerde eve gelmek çok kotuuu kuzum neler yaşamışsın. Ne işle meşgulsün canım söylemen de sakınca yoksa
Allah yardımcın olsun canım inşallah gönlüne göre olur herseyİnşaat mühendisiyim alanım geoteknik . Projeciyim sahaya proje yetiştiriyoruz :))
Onun dışında evim iş yerime de uzak , git gel yolda saatler geçiyor
Mesleğimi seviyorum ama yetişmek artık zor geliyor hem ev hem iş hem oğlum :))
Ah canım ya çok geçmiş olsunBizde sabahtan beri acildeyiz biraz önce gelebildik. kızımada bulaştı ateşi 40 hastanede düşürdüler eve geldik yine çıktı. Bu gece yine uyku yok.oğlumda ishale döndü 2 kere kan aldılar bugün. Kız sürekli ağlıyor, oğlum aç duruyor delirmek üzereyim. Allah beterinden korusun
Full devam ediyoruz kaptaniçe![]()
Harikasın canmYok diger gün devam ettim hiç bozmadım![]()
Yemeyeni tebrik ederimHahahaha haftasonu yedik içtik![]()
Yeni ortam stresi olur canm spor yap hem kafan dağılır hatta imkanın varsa çık dışarıya yürü biraz yoksa da lesli mesli hopla zıplaStresten mi anlamıyorum yiyesim geliyor habire
Bu spora işaret spor yapmamm lazımm
merhaba canım uzun zaman oldu gelemedim ama bu süre zarfında saglık sorunlarım vardı bayağı bir rahatsızdım neyseki şimdi iyiyim bugün itibarıyla yeniden diyete aşladım çünkü çok fazla kilo aldım ve tartıya çıkmaya korktuğumdan tartıya hiç bakmadım.cumartesi gününe kadarda bakmayacam ama akşamlar gelip menü yazacamsen de kayboldun![]()