• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Güzel kızlarla dolu bir takım
Herzaman söylüyorum takım için gramlar vereceksiniz ama yine size faydası dokunacak. Maalesef kötü bir haberim var diyetisyenim pazar günü serbest takılma izni verdi bana heyecanla onu bekliyordum 😍
Ama size göre program yapmaya çalışacağım 😘
Güzel başladık mutlu bitirelim. Hepinize güveniyorum.
Bu akşam yatmadan aynı karşısına geçip yarın daha güzel olacağım daha fit daha sağlıklı bedeninizde aradığınız neyse uyanınca yastığın altından çıkan harçlık gibi bulacağınızı düşünerek uyanın. Ve kendinizi sevin değer verin aferin deyin 🤩
Mavi takımda olduğunuz için hepinize aferin 😍

bluegreeneyes bluegreeneyes
Azmet5255 Azmet5255
Boncuk2307 Boncuk2307
bnnu bnnu
D Deltavealfa
Lotus1234 Lotus1234
Ellssa Ellssa
Merhaba kaptanım 🌺

Teşekkür ederim Filizcimm, kalbinde doğuştan bir delik var. Onu kapatacaklar. Delik daha hızlı büyümeye başladığı için biraz apar topar ameliyat kararı alındı.

İnşallah ciddi olmaz kaptanım ya, kolaylıkla gelip geçer inşallah 🤲

Teşekkür ederim canım 🙂
Ah canım benim umarım çok iyi geçer. Acil şifalar kuzucuğa. Dualarımız sizinle canım 🙏🤍

Arkadaşlarım, haftaici oğlum ameliyat olacak. Pazartesiden itibaren hastanede olacağız. Kusura bakmayın çok geç yazdığım için. Sabah tartidan sonra hemen söyleyecektim ama kaynadı. Bu hafta hazırlıkta olsam olur mu?
Olur elbette listeyi tam haliyle paylaşmadım zaten daha :KK200:
Teşekkür ederim Filizcimm, kalbinde doğuştan bir delik var. Onu kapatacaklar. Delik daha hızlı büyümeye başladığı için biraz apar topar ameliyat kararı alındı.

İnşallah ciddi olmaz kaptanım ya, kolaylıkla gelip geçer inşallah 🤲

Teşekkür ederim canım 🙂
Çok geçmiş olsun sağlıkla çıksın inşallah ablacım :KK200::KK60:

Takım listesini paylaşmaya biraz geç kaldım, kusura bakmayın. Görümcem ve eşi yarın gece umreye gidecekler de nasip olursa onlara gittik. Anca fırsat bulabildim. Menümü de yazayım.
Kahvaltı 15.30 (ödül öğünü yaptım)
Yarım kumru, patates kızartması, salatalık, peynir, 2 yeşil zeytin
Ara Öğün 17.30
1 adet muz
Akşam Yemeği 19.00
1 kase mercimek çorbası , sıcak ekmeğin 2 kenarı (kaç gündür eşim kokuta kokuta getiriyor bugün yedim artık :confused: )
2 lt su - spor yok bugün yine ağrım var yapamadım
Ellssa Ellssa FitFiliz FitFiliz Mthn83 Mthn83

Takım listesini paylaşmaya biraz geç kaldım, kusura bakmayın. Görümcem ve eşi yarın gece umreye gidecekler de nasip olursa onlara gittik. Anca fırsat bulabildim. Menümü de yazayım.
Ara Öğün 17.30
1 adet muz
Akşam Yemeği 19.00
1 kase mercimek çorbası , sıcak ekmeğin 2 kenarı (kaç gündür eşim kokuta kokuta getiriyor bugün yedim artık :confused: )
Allah kabul etsin şimdiden, ayrıca geçmiş olsun canım. Menün de çok güzel, ödül ogunune rağmen günün toplamı az kalori olarak bence. Yine uyuyamıyor musun boncukcum

Allah kabul etsin şimdiden, ayrıca geçmiş olsun canım. Menün de çok güzel, ödül ogunune rağmen günün toplamı az kalori olarak bence. Yine uyuyamıyor musun boncukcum
Yok uyuyamıyorum kaptanım vallahi çözüm bulamadım. Hani uykum gelir diye hiç uyumadan sabahlıyorum akşama yine yok yani ilaç da huzursuz bacak sendromunu tetikliyor ne yapacağım bilemedim artık

arke arke canım gramı gramina aynı kiloda olmamıza şaşirdim. Bu hafta en az 82.2 görelim canım 🙏🙏
94bassuk 94bassuk japon kralerlerin eline ulaşır inş. Canım. Bu hafta kesin katkısı olur (en azından ben olsam pek yiyemezdim de ondan bu yorum 🤣) ayrıca kız istemede kahve ok ama geri kalan ikramlara kafamızı iki yana çevirmek suretiyle cevap veriyoruz 😂
I Ilyusa bu isim karamazov kardeslerden mi geliyor acaba 😊? Bana biraz senle ilgili detay lazım canım. Ona göre personal motivasyon dusunucem
sibel_84 sibel_84 Sibel si belle den geliyormuş benim güzelim demekmiş. E şimdi güzellik fit olmak olarak algılanıyor malesef. O yüzden bu hafta başarılar canım, mavi takımı yenecek kadar gr. vermek yeter 😄😇Ayrıca tanışalımm.
Sem2024 Sem2024 öncelikle yeniden özür isim karışıklığı için. Senden de bebekle beraber yapılabilecek egzersizler bekliyorum canım, profil resmindeki bebiş ne tatlı 🥰
Jou Jou ismin Hollandaca olduğu için seni ayrıcalıklı ilan ediyorum kırmızı takımda. ☺️ Şovalye ilan edilmiş gibi düşün ne olur, en çok eksiyi getirmek bu yüzden senin sorumluluğunda canım 😄😅
Sabah sabah güldürdün kııaazzz inşaallah getiricem eksiyi🤣🤣🤣🥹🥹🥹

25 ocak menü
10.00 1,5 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 5-6 zeytin, 2 dilim tb ekmek, yeşillik 1 tk vişne reçeli
14.00 2 kaşık bulgur pilavı, 5 kaşık nohut, salata
18.30 3 köfte, 1tabak fırında karnabahar brokoli, 1 bardak ayran
20.30 2 tulumba tatlısı
3 litre su 10.000 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Mthn83 Mthn83 Eki Görüntüle 3543029
Göze batan tek şey tulumba tatlısı
Ama hak ettiğini düşünüyorum ❤️
Afiyet olsun 😍
Merhaba kaptanım 🌺
Merhaba banucum hoşgeldin ❤️
Bugünkü menüm
Cumartesi
Sabah 11 civarı
1 h yumurta
1 kaşarlı tost
2 dilim çemensiz pastırma
Zeytin kapya biber salatalık

Ara14 civarı
1 mandalina

Akşam 17 civarı
7 ızgara köfte (çapları küçüktü)
1 kase yeşillik

Su1.5 lt
Mthn83 Mthn83 Ellssa Ellssa
Harika bir menü hemde hafta sonu olmasına rağmen 😍
Spor yapabiliyormuyuz adım filan ❤️
Ara Öğün 17.30
1 adet muz
Akşam Yemeği 19.00
Çok geçmiş olsun
Ödülle bile güzel olmuş menü
Herkese günaydın....
Günaydın canım 😘

Allahm kolaylık ve sağlık versin 🤲 güzel haberlerini bekliyoruz canm 🤍🤍
Aminn canım teşekkür ederim ❤️
çok geçmiş olsun, kolayca atlatsın umarım 🩷
İnşallahhh ❤️
Ah canım benim umarım çok iyi geçer. Acil şifalar kuzucuğa. Dualarımız sizinle canım 🙏🤍
Çok sağol Filizcimm, teşekkür ederiz ❤️
Olur elbette listeyi tam haliyle paylaşmadım zaten daha :KK200:

Çok geçmiş olsun sağlıkla çıksın inşallah ablacım :KK200::KK60:
Sağol Boncukcum ❤️
Yok uyuyamıyorum kaptanım vallahi çözüm bulamadım. Hani uykum gelir diye hiç uyumadan sabahlıyorum akşama yine yok yani ilaç da huzursuz bacak sendromunu tetikliyor ne yapacağım bilemedim artık
Canım, daha önce benim de böyle bir dönemim olmuştu ne yapsam uyuyamiyordum. Çayı ve kahveyi gün boyu içmedim akşam da kendime Melisa çayı demliyordum. Öyle uyuyabilmeye başladım. Denedin mi bilmiyorum ama belki işe yarar.

Zor durum gerçekten melatonin takviyesi mi alsan acaba bir araştırsana canim
Sabah sabah güldürdün kııaazzz inşaallah getiricem eksiyi🤣🤣🤣🥹🥹🥹
Evettt! 🤩 işte aradigim ruh. Bak sende mevcutmuş zaten şövalyelik :super::KK52:

Günaayydıın :KK68:

Eklentiler

• 1000163897.jpg
    1000163897.jpg
    111,3 KB · Görüntüleme: 3
Göze batan tek şey tulumba tatlısı
Ama hak ettiğini düşünüyorum ❤️
Afiyet olsun 😍

Merhaba banucum hoşgeldin ❤️

Harika bir menü hemde hafta sonu olmasına rağmen 😍
Spor yapabiliyormuyuz adım filan ❤️

Çok geçmiş olsun
Ödülle bile güzel olmuş menü

Günaydın canım 😘
Napiyon canım görüşmeyeli.

Ben bayağı eskilerden oldum artık canım. Yaklaşık iki yıldan beri gel gitleri yaşıyorum. Doğumlar yaşanılan bazı olaylar. Sonrasında ameliyatlar olunca kilo verip verip alıyorum. Yaklaşık bir ay önce 67-68 arası iken bir ayda 75 leri gören ben. Şimdi tatildeyiz. Ama yolculuk peşine hastane işleri olunca benim düzen yine şaştı. Ama bu hafta hastane işi de olsa hareket etmem ve dikkat etmemde gerekecek. Sonrasında okul başlıyor hareket fazlasıyla olacak zaten.
Çabuk gelen çabuk gider inş. Sibelcim. Umarım kolayca hallolur hastane sağlık işleri şifalar kolaylıklar dilerim 🙏 Bu hafta daha dikkatli olacağını düşünüyorum yazdıklarından. Hem sonra telafisi de zorlaşıyor. O zamaan renk! 😄
ben burda değildim istemeye hazırlanıyodum 🥲🥲🥲

ay oley 😍

haftaya 60'lar ligine hoşgeliyorummm

çok üzülerek söylüyorum.... ama bunu istemeden dönünce gördüm🤣🤣🤣
Bugün madem dikkat ediyosun sevgili 94
Voovvv kaptan hızlı giriş yapmış
Benim kılımı kıpırdatmaya halim yok🙁
Tebrik ediyorum kaptanım 😍
Kaptanlari etiketlemeyi unutma canım 😘
😂😂
Tamam bir dahakine hemen eklerim.
Ayrıca biraz dinlenmek iyi gelir. Sen bugün de keyif yap bence kaptiş 🥰