Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Meehaba canım nasıl ip atlıyorsunuz günde kaç adet yada dk? Ben bugün ilkkez denedim 6dkda 170 anca yaptım o da dinlenerek. Sen gaza getirdin mesajınla beni? Bunun bi yöntemi var mı bi arkadaş gnde 5000 adet yazmış ben şok oldum
O benim herhalde :KK70:
Dün 7600 atladım
Bu sabah 3100 atladım akşamda 3400 atlamayı planlıyorum
Yöntemi yok aslında alışma meselesi dayanıklılık ben uzun zamandır spor yapıyorum alıştıkça 1000 2000 az gelmeye başlıyor insana devamlılık önemli vergi limitlerini zorla sonra göreceksin birgün sende 5000 yazacaksın yeterki iste

Aman Allah'ım ne güzel ölçüler.. Spor geçmişinşz varmı? Basen kalça inceltmek istiyorum bende
Çok tesekkurederim :KK68:
1 bucuk senedir spor yapiyorum 4 ay spor salonuna gittim ramazanda ara verdim evde ipe başladım haftaya tekrar salona yazilacagim ama ipi bırakmak yok tabiki ip cok çok faydalı tüm vücudu çalıştırıyor müthiş inceltme sağlıyor ve kas kütlesini arttırıyor doğru beslenmeyle birlikte

O benim herhalde :KK70:
Dün 7600 atladım
Bu sabah 3100 atladım akşamda 3400 atlamayı planlıyorum
Yöntemi yok aslında alışma meselesi dayanıklılık ben uzun zamandır spor yapıyorum alıştıkça 1000 2000 az gelmeye başlıyor insana devamlılık önemli vergi limitlerini zorla sonra göreceksin birgün sende 5000 yazacaksın yeterki iste
Hey maşallah cok fitsindir sen kilon falan da yoktur eminim değil mi? Maşallah tekrardan

1 bucuk senedir spor yapiyorum 4 ay spor salonuna gittim ramazanda ara verdim evde ipe başladım haftaya tekrar salona yazilacagim ama ipi bırakmak yok tabiki ip cok çok faydalı tüm vücudu çalıştırıyor müthiş inceltme sağlıyor ve kas kütlesini arttırıyor doğru beslenmeyle birlikte
Motive ettiniz valla :KK68:

Hey maşallah cok fitsindir sen kilon falan da yoktur eminim değil mi? Maşallah tekrardan
Çok sağol canım
Kilom 57 58 arası benim ama kas agirligim fazla biliyorsundur kas yağın çeyreği kadar yer kaplar ama yağdan ağırdır kas oranim 39 du haftaya tekrar ölçüm yaptıracağım ama
Ölçü paylaştım inceleyebilirsin

Kilom 57.8 cıktı kaçamak dolu 5 6 gun gecirip sadece 2 gun cok az dikkat ederek -100le gelmek beni cok mutlu etti :KK71: :rolleyes:
Ölçülerimide yaziyorum
Bel 64cm
Göbek 80cm
Kalça 85cm
Basen 78cm
Gaza geldim sayende 170+80 yaptım . Seninkinin yanında bi hiç ama bana süper geldi hiç bu kdar terledipimi hatırlamıyorum. Tereyağı gibi eriyorum sanki:)

Ben anca gün içine bölerek 1000 yapabilirim sanırım :)) aralıksız atlamak harika gerçekten
Bence öyle düşünme istikrar sağlarsan eğer göreceksin okadar zor gelmeyecek kimse ilk zamanlar okadar atlayamaz bende okadar atlamıyordum ama 1 seneyi geçti sporlayim pes etme devam et
Motive ettiniz valla :KK68:
Neguzel canim birbirimize motivasyon verelim boyle :KK68: :spor:

Gaza geldim sayende 170+80 yaptım . Seninkinin yanında bi hiç ama bana süper geldi hiç bu kdar terledipimi hatırlamıyorum. Tereyağı gibi eriyorum sanki:)
Dinlenerek atla bacaklarin cok agrir yoksa 100 atla dinlen bu sekilde aksama kadar 1500 yaparsin rahat bence
Evet ip müthiş terletiyor ben salonda bukadar ancak terliyordum

Çok sağol canım
Kilom 57 58 arası benim ama kas agirligim fazla biliyorsundur kas yağın çeyreği kadar yer kaplar ama yağdan ağırdır kas oranim 39 du haftaya tekrar ölçüm yaptıracağım ama
Ölçü paylaştım inceleyebilirsin
Bir de ben tek ayak atlayabiliyorum nedense çift ayak denemedim bile düşcekmişim gibi geliyo :)

Teşekkürler canım şimdiden et kesiği olmuşum bile haha :)
Ricaederm canım o acıyı iyi biliyorum çok zaman geçti aradan ama hala dun gibi hatırlıyorum limitlerimi zorladigim o gün sonrası 2 gün bel bacak ağrısı çekmiştim çok şiddetli bir ağrıydı o ağrılara rağmen devam etmiştim atlamaya yavaş yavaş sonrasında ağrılarım gecmis bende ipe alismistim sonrasindada hergun 100 200 arttirarak devam ettim ve bu bir kac aydir 4000 5000 atliyorum en az gunde insallah istikrar saglarsaniz sizde yapabilirsiniz kolay degil ama imkansizda degil sonucta biz kadinlar birseyi istersek yapariz

Meehaba canım nasıl ip atlıyorsunuz günde kaç adet yada dk? Ben bugün ilkkez denedim 6dkda 170 anca yaptım o da dinlenerek. Sen gaza getirdin mesajınla beni? Bunun bi yöntemi var mı bi arkadaş gnde 5000 adet yazmış ben şok oldum
İlk defa mı atlıyosun canım?

Ben 15/20 dk da 1000 atlıyorum. 100 er set halinde.. Bugün 1000 le başlıyorum ben..

İlk yaparken günde 100 atladığımda bayaa bi hava ile gezinirdim, taaki buralarda 10 000 atlayan arkadaşı görene kadar:KK57: dedim noluyoo ve hergün 100 er artırdım ben de 1000 leri yapabildim :spor:

Ben de yapıyorum squat :KK3::KK3:
Ben buraya günlük yaptığım sporları yazayım sizede fikir olsun :KK68: squatta çok faydalı

Önce sabah ac karnına
3100 ip
50 squat
50 mekik
10 sınav
2 dakika plank
400 alt bölge ve karin egzersizi

Akşamda yemekten sonra
Aynı sporlar sadece ip 3100 3500 arası eğer çok yediysem yada kaçamak varsa beni rahatsız edecek yiyecekler ozaman 4500 e kadar çıkarıyorum ipi

Kilom 57.8 cıktı kaçamak dolu 5 6 gun gecirip sadece 2 gun cok az dikkat ederek -100le gelmek beni cok mutlu etti :KK71: :rolleyes:
Ölçülerimide yaziyorum
Bel 64cm
Göbek 80cm
Kalça 85cm
Basen 78cm
Göğüs
üst bacak
üst kol yok canım..

İp atlamanın faydaları işte dimii :KK9:

Tabiki beslenme de önemli

X