Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Üşenmem inşallah :))))
Aksam üstü yapmayı düşünüyorum 1000-2000 :)))
Bende üşeniyorum bazen özellikle sabahları ama başlayınca devamı geliyor kendini zorla zaten basladigin zaman bitiriceksin o kesin :spor:

Canım 800 bacak hareketi hangisi
Canım 4 haraketim var her birini 100 er kere yapiyorum cok etkili isim olarak bilmiyorum ama tarif edebilirim :KK68:
1. Haraket yere uzanıyorsun bacaklarini birlestirip duz tutarak havaya kaldirip indiriyorsun ama yere deymiyecek indirirken
2.Haraket yine aynı şekilde uzanıp bacakları düz tutuyorsun busefer 1 bacağı indirip kaldırıyorsun yere deyebilir 1 bacaga 50 1 bacaga 50 şeklinde yapıyorsun
3.Haraket yan dönerek uzanıyorsun 1 bacağını havaya kaldırıp indiriyorsun buda yere değecek 50 tane 1 bacaga 50 tane 1 bacaga şekilinde
4.Haraket köpek pozisyonu alıp çok kaba bir tabir ama başka nasıl açıklayabilirim bilemedim
1 ayağını sirtina doğru çekerek kaldırıyorsun 50 tane yapip diğer bacağa geçiyorsun bu şekilde canım
1 haraket müthiş karin kaslarını yakıyor ayrıca bel ve bacak çalıştırıyor
2. Haraket te yine öncelikle karin sonra bel kalça bacak
3 haraket iç bacak dis bacak sonra bel popo ve karin kasları için
4 haraket on ve arka bacak popo kasları için

Zaten baslasam devamı gelecek zayıfladım diye bırakmıstım simdi yeniden baslama zamanı sizlerle bende yapayım :))
Ozaman kendini zorla ve basla nefsini yen zayiflamissin neguzel tebrik ederim :KK68:
Ama sporu asla bırakma spor sadece zayıflamak amaclı değil sağlıklı bir yaşam sürekli fit bir vücut için yapılır aslında :spor::KK5:

Canım 4 haraketim var her birini 100 er kere yapiyorum cok etkili isim olarak bilmiyorum ama tarif edebilirim :KK68:
1. Haraket yere uzanıyorsun bacaklarini birlestirip duz tutarak havaya kaldirip indiriyorsun ama yere deymiyecek indirirken
2.Haraket yine aynı şekilde uzanıp bacakları düz tutuyorsun busefer 1 bacağı indirip kaldırıyorsun yere deyebilir 1 bacaga 50 1 bacaga 50 şeklinde yapıyorsun
3.Haraket yan dönerek uzanıyorsun 1 bacağını havaya kaldırıp indiriyorsun buda yere değecek 50 tane 1 bacaga 50 tane 1 bacaga şekilinde
4.Haraket köpek pozisyonu alıp çok kaba bir tabir ama başka nasıl açıklayabilirim bilemedim
1 ayağını sirtina doğru çekerek kaldırıyorsun 50 tane yapip diğer bacağa geçiyorsun bu şekilde canım
Ayy ne güzel anlatmissin normalde bugun sporumu yaptim ama bunu okuyunca benim de yapasim geldi bide aksam sporu yapim bari :KK70:

Ozaman kendini zorla ve basla nefsini yen zayiflamissin neguzel tebrik ederim :KK68:
Ama sporu asla bırakma spor sadece zayıflamak amaclı değil sağlıklı bir yaşam sürekli fit bir vücut için yapılır aslında :spor::KK5:
Tesekkur ederim canim darısı sizlere inşallah❤
Kesinlikle katılıyorum ben yaklasık 5 aydır spor yapmıyorum kendimi kötü hissediyorum saat 18.30 da baslayıp burayada yazacagım :))

ayy canım çok sağol yapayım bunları💕💕

Kaptanim bayadir burdayim ben normalde ip sayisini arttrmak icin gelmistim :) aslinda yarisa gelmistim bi ay once ama Elmasyuzuk Elmasyuzuk masallah ipte çag atlamis ondan yarisa giremedim :KK70:
Benimde bu hafta son haftaya salondayim canım ozaman 2 3 bin ancak olur yarışırız birlikte herkeze motivasyon ve hırs olur :KK5::spor:
Evet canim normalde de kardiyonun ardindan yapiyorum bunlari bende güzel sıkılastiriyo :)
Evet faydası çok düzenli yapmak lazım tabiki Hoppa
Aaa öylemi ben yeni gördüm burayı canım
Elmasyuzuk Elmasyuzuk benden cok ip atlıyormus gördüm 😂😂
Siz beni geçersiniz yakında hepiniz hırslı görünüyorsunuz harika :KK5::KK71:

Benimde bu hafta son haftaya salondayim canım ozaman 2 3 bin ancak olur yarışırız birlikte herkeze motivasyon ve hırs olur :KK5::spor:

4000-5000 bin yapmıslıgım var ama baslamam lazım 😂😂😂

X