• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

16 şubat pazar menüsü

13.00 kahvaltı
Yulaf tost, kara buğday tost (toplamda elim kadar iki parça), domates salatalık şekersiz çay.

18.15 akşam
11 adet gümüş hamsi ve 1 kase çoban salata.

Su 3 lt
Spor
40 dk yüzme

1000007167.webp özellikle yürüyüşe çıkamadım, adımlar az oldu.

1000007166.webp iple atlama

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 I Ilyusa

teşekkür ederim çokkkk 🤩🤩 ben de çok kararsız kaldım detoks konusunda bugün kendime bir haftalık yemek hazırlığı yaptım, gidişata göre karar vereceğim şimdilik detoks yok gibi. (hazırladığım yemek lahana kavurması bayağı dümdüz detoks aslında dhdhgjgf)

İnşallah gelecek hafta da takımlara dönerim
Lahana kavurması muhteşem bence, yanına protein eklersen normal bir menüye çevirmiş olursun. Karar senin tabiki ama detoks sonrası toparlama zor oluyor, insan normal diyet şeklinde beslenmeye geçince bile tartıda artı oluyor o da ayrıca moral bozuyor. Çok elzem bir durum olmadıkça detoks mantıklı gelmiyor bana artık (eskiden çok yapardım)

Selam canım hoşgeldin. Seni hatırlatıyorum eskiden 4. takımdan. Adını hatırlayamıyorum ama nicknamein ve resmin aynı 😄 Gel tabi bereber yeniden başlayalım. İnsan sağlıklı yaşadıkça hayatı da daha bir düzene giriyor. Kaptanlar söyler zaten, ilk sayfada form ve kurallar var.

Aynen öyle. Kurt yedigi ayazı unutmaz misali bu soğuklarda yurumelerimi unutamıyorum 😂 bugün vlbulgur pilavinda ikinci tabağa gecmemi engelleyen şey emekler 😂

Gel tabi Basakcim. Zaten ben anlayamadım sen niye hazirliktasin. Uzaklaşma gruptan öyle oldukça salıyor sonra insan kendini.
Lahana detoksuyla sahalara dön lütfen 🙏🤍
Aynen öyle canım kurt hemen kalorili sofralara dönmeyecek artık 🤣

Bugün birşey yemedim desem doğru olur. Hastalık bana bulaştı herhalde. Gece boyunca uyumadım. Saat 13 gibi bir ısırım ekmek aldım. Mide bulantima iyi gelsin diye. Akşam da iki kaşık bulgur pilavı yedim. Başka da birşey yok canım. Ama bolca su tukettim.
Geçmiş olsun canım. Hepiniz tez zamanda şifa bulun inşallah.

Sağolun kizlar. Sıra bana geldi herhalde . Dünden beri kötüyüm. Yarın okul var ve nöbetçiyim. Regl de geldi. Salı günü de il milli egitimde toplantı var. Karma karışık bir hafta olacak. Babam bu hafta anjiyo olacak. Tempolu bir hafta yine beni bekliyor.

Bizde sabahtan beri acildeyiz biraz önce gelebildik. kızımada bulaştı ateşi 40 hastanede düşürdüler eve geldik yine çıktı. Bu gece yine uyku yok. 😔 oğlumda ishale döndü 2 kere kan aldılar bugün. Kız sürekli ağlıyor, oğlum aç duruyor delirmek üzereyim. Allah beterinden korusun

Bizde sabahtan beri acildeyiz biraz önce gelebildik. kızımada bulaştı ateşi 40 hastanede düşürdüler eve geldik yine çıktı. Bu gece yine uyku yok. 😔 oğlumda ishale döndü 2 kere kan aldılar bugün. Kız sürekli ağlıyor, oğlum aç duruyor delirmek üzereyim. Allah beterinden korusun
Dikkat et canım sana bulaşmasın. Şu an ben ateşler içinde yanıyorum.

Allah şifa versin inşallah 🥺

Sabah yok
Saatt 14 de bir ödem atıcı smhooti
Akşam ciğer sote 4 5 kaşık karnı bahar fırın 3 çatal ve bir kase corba
Su 3 litre bulmuştur

Eğer spor neden yapmıyor diye sorarsaniz korkuyorum yapmaktan kalp problemi var diye sadece yürüyüş yapıyor um onuda uzun süre yapamıyorum vaktim yok malesef
Ellssa Ellssa
bluegreeneyes bluegreeneyes
Boncuk2307 Boncuk2307

Canım keşke elimizden bir şey gelse de bir yardımımız dokunsa. Allah sana güç kuvvet versin, bir an önce yavrular iyileşsin 🙏

Sabah yok
Su 3 litre bulmuştur

Eğer spor neden yapmıyor diye sorarsaniz korkuyorum yapmaktan kalp problemi var diye sadece yürüyüş yapıyor um onuda uzun süre yapamıyorum vaktim yok malesef
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Canım sana da çok geçmiş olsun aman sağlığına dikkat ondan önemlisi yok 😘

Selam kızlar,

Geçtiğimiz sene özel hayatımda çok zorlayıcı süreçler yaşadım, aslında son birkaç senedir devam eden. Yavaş yavaş daha iyi hissediyorum ama çok kilo aldım :( ve her yerim ağrıyor, sabah yataktan zor uyanıyorum, hayat kalitem çok düştü. Günlük yazmak beni kontrol eder diye umuyorum. Aranıza katılabilir miyim? 😢
Selamlar Hoşgeldiniz aramıza, buralar gayet iyi geliyor insana. Bir iki haftaya siz de bağımlısı olursunuz tekrar 🥰 tartı resmi attığınız an menü ve spor paylaşımlarına başlarsınız. Formu da doldurursanız tanışmış oluruz ❤️
Ben atmıştım dünkünü kaptanım bugünkünü de şimdi atacağım.
Ellssa Ellssa
Benide aranıza alır mısınız 🙂
Hoşgeldiniz tabi ki 🥰 Ellssa kaptanım yazdı mı dikkat etmedim ama ilk sayfadaki formu doldurursanız tanışmış oluruz. Tartı fotoğrafını da atınca tamamen başlarsınız ❤️
Ay kuzum senin profil foton değişmiş galiba ama ben de nickten tanıdım şimdi. Valla nerede o eski günlerim 😢 baktım o gruba da ama hareket kalmamış artık, burası güzel 🫠

Ya çok tatlısınız, teşekkür ederim 💞
Kendime çok güvenemiyorum, zor şeyler yaşadım, şekere karbonhidrata anormal düştüm, bilmiyorum nasıl yapıcam yapabilecek miyim 😢 Yarın Pazartesi, inşallah hem yeni bir hafta hem yeni bir dönem olsun hepimiz için 🙏

Yarın tartılıp, bilgilerimle giricem kaptanım buraya 👍 Ellssa Ellssa
Burda hareket sıkı, spor yarışlarımız var, atışmalarımız var 🤪 su çok güzel 🥰
Sabah yok
Su 3 litre bulmuştur

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Sen zaten neredeyse ideal kilondasın ablacım zorlama bence de hiç yapabildiğin şeyi yap sadece ❤️

Sayfayı açtığımda 65 bildirim vardı özlemişim bu kadar çok bildirim gelmesini:halay: Bu hafta I Ilyusa kaptanım ve maviş takım için çabalayacağım tabi kendi adıma en çok.:nazar:
Kahvaltı 13.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, bir avuç leblebi
Akşam Yemeği 19.00
2 dilim çavdar ekmeği, mantarlı yumurta, peynir, salatalık
Bugün böyle oldu.
2 lt yi geçik su + 1 lt dukan + zencefilli limonlu su + chialı su
Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes I Ilyusa
Bugün spor yok ama yarın tam gaz başlıyorum.
Kaptanım I Ilyusa bu dünkü.
Kahvaltı 14.00
2 dilim çavdar ekmeği arasına bir yumurtadan omlet, salatalık, domates, peynir
Ara Öğün 17.00
1 protein bar
Akşam yemeği 18.30
Arkadaşlarla mangala gittik. 1 sucuk ekmek, 1 parça da kanat yedim 🥴
Dün kaçamak yapmamıştım ama bugün böyle oldu.
2 lt su + zencefilli limonlu su + chialı su
6326 adım
Ellssa Ellssa I Ilyusa bluegreeneyes bluegreeneyes

Eklentiler

• 1000033937.webp
    1000033937.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 5
Selamlar Hoşgeldiniz aramıza, buralar gayet iyi geliyor insana. Bir iki haftaya siz de bağımlısı olursunuz tekrar 🥰 tartı resmi attığınız an menü ve spor paylaşımlarına başlarsınız. Formu da doldurursanız tanışmış oluruz ❤️

Hoşgeldiniz tabi ki 🥰 Ellssa kaptanım yazdı mı dikkat etmedim ama ilk sayfadaki formu doldurursanız tanışmış oluruz. Tartı fotoğrafını da atınca tamamen başlarsınız ❤️

Sen zaten neredeyse ideal kilondasın ablacım zorlama bence de hiç yapabildiğin şeyi yap sadece ❤️
Çoook teşekkür ederim canım, inşallah yapabilirim 🙏

O değil de yarın tartı fotosu nasıl atıcam ben ya, nasıl o tartıya çıkıp gerçeklerle yüzleşicem, kesin 305kg oldum, zalimliktir bu? 😢😢😢

Zaten sadece 60 i gormem yeterli olucak insanlah 🙏 çünkü diyete ara verince +2 kilo rahat alıyor um ardından onu baz alınca 62 civarı falan oluyor senin boyun kaçtı sen de ideal kilonda görünüyor sun

Sanki kaçamaklı olmuş ödül günü galiba :kk77:
Cumartesi menusu oyle oldu biraz🤐
16 Şubat Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes

Sabah 10:30 bir dilim ekmek yanında peynir çeşitleri, + 1 rafadan yumurta

11.30 kahve yanında bir kuru incir bir muz

15:00 biraz kıyma bir galeta

16:00 bir tatlı tabağında bulgur pilavı (tepeleme değil ) biraz çekirdek
Bir dilim ananas

Sporum bir saat yürüyüş
Bence guzel olmus canim afiyet olsun
Pazar

8
1 minik kare cikolata, kahve

Sabah 11
3 d ekmek ile serpme kahvalti ayrinti vermiyim🙄

17
2 d cavdar ekmegi ile tavuklu tost
Ayran
6 yk Pirasa
1 kase Mercimek corba

18
1 elma
80 kalorilik atistirma
2 pirinc patlagi

Spor . 5500 adım
15 dk agirlik egzersizi
Baya bi kacamakli olmus
Sali olmasa bike culartesiye eksi bekliyorum senden canim
Bugün birşey yemedim desem doğru olur. Hastalık bana bulaştı herhalde. Gece boyunca uyumadım. Saat 13 gibi bir ısırım ekmek aldım. Mide bulantima iyi gelsin diye. Akşam da iki kaşık bulgur pilavı yedim. Başka da birşey yok canım. Ama bolca su tukettim.
Cok gecmis olsun canim
c vitamini meyve felan da yeseydin canim sifa niyetine
16 şubat pazar menüsü

13.00 kahvaltı
Yulaf tost, kara buğday tost (toplamda elim kadar iki parça), domates salatalık şekersiz çay.

18.15 akşam
11 adet gümüş hamsi ve 1 kase çoban salata.

Su 3 lt
Spor
40 dk yüzme

Eki Görüntüle 3545464 özellikle yürüyüşe çıkamadım, adımlar az oldu.

Eki Görüntüle 3545465 iple atlama

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 I Ilyusa
Afiyet olsun canim cok guzel kapamissin gunu
Sorduğun için teşekkür ederim canım ama iki haftalık çalışmayla bir şey olmuyor maalesef. Bir dahaki sınava artık 🙁
Saglik olsun canim
Bidakine kazanirsin insallah
Sanada cok gecmis olsun canim
Yavrucaklarada rabbim safi ismiyle sifa versin
Ben atmıştım dünkünü kaptanım bugünkünü de şimdi atacağım
Kusura bakma canim gozumden kacmis
Kaptanım I Ilyusa bu dünkü.
Kahvaltı 14.00
2 dilim çavdar ekmeği arasına bir yumurtadan omlet, salatalık, domates, peynir
Ara Öğün 17.00
1 protein bar
Akşam yemeği 18.30
Arkadaşlarla mangala gittik. 1 sucuk ekmek, 1 parça da kanat yedim 🥴
Dün kaçamak yapmamıştım ama bugün böyle oldu.
2 lt su + zencefilli limonlu su + chialı su
6326 adım
Ellssa Ellssa I Ilyusa bluegreeneyes bluegreeneyes
Aksamki ekmek tum degilse yinede iyi bence

Cumartesi menusu oyle oldu biraz🤐

Bence guzel olmus canim afiyet olsun

Baya bi kacamakli olmus
Sali olmasa bike culartesiye eksi bekliyorum senden canim

Cok gecmis olsun canim
c vitamini meyve felan da yeseydin canim sifa niyetine

Afiyet olsun canim cok guzel kapamissin gunu

Saglik olsun canim
Bidakine kazanirsin insallah

Sanada cok gecmis olsun canim
Yavrucaklarada rabbim safi ismiyle sifa versin

Kusura bakma canim gozumden kacmis

Aksamki ekmek tum degilse yinede iyi bence
Boğazımı kötü etti canım mandalina portakal.

Back
X