-
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
Canım bu konuda daha kararlı ol lütfen dikkat ettikten sonra tabiki kilo almassın kilo alanlar sigara aclıgını yemek yada abur cubur yiyerek bastıranlar oluyo genelde sen bunun bilincinde olduktan sonra hic bişey olmaz ve iki üç sene sonra diyeceksin ki belkide kendim için yaptıgım en güzel şey sigarayı bırakmak oldu şuanda benim dedigim gibi. NoKızlarr bişey sorabilirmiyimm ben bu gece ayrıca diyetle birlikte sigarayı bırakmaya da karar verdim kilo vermemi engellermi sizce sigarayı bırakmam. Etrafınızda varmı hiç sigarayı bırakıp kilo veren
Tamam canım aklımda bulunsunBen menünü beğendim, beyaz ekmek yediğinde tavsiyem kızart. Kızarmış ekmek daha tok tutar ve midenin suyunu alırsana da hayırlı sahurlar bu arada
Canım inşallah kotü bişey yokturKızlar benim sahur biraz hafif geçti kötü bi haber aldığım için ama paylasayim 2 bardak çay tek şekerli 2 dilim kepekli ekmek üzerine cemen sürdüm 6 tane yeşil zeytin yarım salatalık inşallah iftara kadar idare eder beni çünkü izmir de iftar baya geç
Et grubu protein içeren gıdaları yani et tavuk balık ve peynirleri kapsıyor. Ayrıca kurufasulye nohut gibi bakliyatlardan yediğimizde 4 yemek kaşığı= 1 tahıl + 0,5 et hakkımızdan gidiyor.
Süt de et grubu olmuyor mu??
Canım hayırdır inşallah? Umarım kötü bir şey yoktur...Kızlar benim sahur biraz hafif geçti kötü bi haber aldığım için ama paylasayim 2 bardak çay tek şekerli 2 dilim kepekli ekmek üzerine cemen sürdüm 6 tane yeşil zeytin yarım salatalık inşallah iftara kadar idare eder beni çünkü izmir de iftar baya geç
Tamam canım, o zaman bugün gün içindeki menünü yazabilirsin. Artık diyetteyiz sonuçta kuzum.Günaydın kızlar regli olmuştum ve hala bitmedi o nedenle sahura kalkmadim
Özel mesaj atıyorum o zamanpilates bandı aldım dün şimdi videolara bakıcam
yaptığınız video varsa paylaşabilirmisiniz
Bir de o var değil mi, iftara dakikalar kala orucumun gittiğini bilirimEki Görüntüle 1559696
günaydınlar...
ben söylemiştim, akşam çok fazla yediğim için sahur yapmadım.
ne çok yediysem hala aç değilim
regli olmak üzereyim, inşallah benim oruç gitmez
günaydın kızlar
bende sahuru tıkabasa yedim ne yalan diyeyim ben iftara dikkat edicem
1 yumurta 2 küçük börek peynr zeytin çay ne varsa ve bol bol bol su
Evet canım bende midemde problem var bide bırakmam lazım cok istiyorum bırakmayı bırakıcamda inş. Hem cebe hem saglıga zarar dediğin gibi dikkat etcem kilo almam ama ben kilo vermemi etkilermi onu merak ediyorum sen bıraktıgında bi diyet süreci yaşadınmı cnmmCanım bu konuda daha kararlı ol lütfen dikkat ettikten sonra tabiki kilo almassın kilo alanlar sigara aclıgını yemek yada abur cubur yiyerek bastıranlar oluyo genelde sen bunun bilincinde olduktan sonra hic bişey olmaz ve iki üç sene sonra diyeceksin ki belkide kendim için yaptıgım en güzel şey sigarayı bırakmak oldu şuanda benim dedigim gibi. No
Bir de o var değil mi, iftara dakikalar kala orucumun gittiğini bilirim
Canım inşallah kotü bişey yoktur[/QUO
Bi tanıdığımızın oğlu motorla kaza yapmıştı sahurda babam söyledi vefat etmiş ona üzüldük allah rahmet eylesin öyle işte canım
Hoş geldin canım. Şuan 58.5 kilosun ve hedef 55. Ramazanda ulaşırsın inşallah. Tebrik ederim, çok güzel vermişsin.Merhaba kızlar ben de aranıza katılabilirimaralık ayında bir diyete başladım ilk 3 ay çok Güzel yaptım.sonra biraz gevşekdavrandım ama 64 kilodan 58.5 düştüm.hedefim 55 boyum da 1.62 ramazanda inşallah hepimizin kiloları gider önemli olan istemek unutmayın