- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
-
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
ÜYE | Hedef | 17.06.2015 | 25.06.2015 | 02.07.2015 | 09.07.2015 | fark | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
ayse021288 | 60 | 66,1 | 64,6 | 64,7 | 65 | +300 gr | |
demliçay | 74,7 | 78,7 | 77,5 | 78,1 | 78,3 | +200 gr | |
deniz365 | 58,6 | 64,6 | 62,5 | 61,7 | 61,9 | +200 gr | |
gulit_me | 54,9 | 61,5 | 59,7 | 61,2 | 59,9 | -1,3 kg | |
kiirmiizi | 69 | 74 | 71,7 | 70,1 | 69,6 | -500 gr | |
elcin | 55 | 58,5 | 56,5 | 56,1 | --- | ||
enuref | 64 | 68,4 | 67 | 67,7 | 66,4 | -1,3 kg | |
kralicem | 65 | 71,3 | 70,8 | 70,2 | 69,8 | -400 gr | |
Hosgeldin canim. Aslinda bugunden itibaren kendimizi, yeme duzenimizi oturtmaya calisalim, mesela ilk icraatimiz abur cuburu birakmak olabilir. Asitli içecek içen varsa onu birakabilir. Haftaya kadar psikolojimizi saglikli beslenmeye odaklayalim.Ben varim 65 kilo civariyim 62 600 den 65 e geri çıktım ve hedefim 58 vermek sorun değilde koruyamiyorum ben bi türlü ramazanda verip bir daha da hic almamak istiyorum diyete hemen mi yoksa haftaya mi basliycaz
Hoşgeldin canim =)Bende geldim kızlar :) ama motive olmaya ihtiyacım var bi turlu baslayamiyorum
Canim tam bugday ekmegi yiyebiliriz. Pilav makarnayi da yagli yapilacagi icin tercih etmeyebiliriz. Gerçi 2 yemek kasigi makarna 1 dilim ekmege tekabül ediyor, yagsiz yapilirsa makarna da az yenebilir.Ben öncelikle ekmek, pilav, makarna, patates ve çikolata dan uzak durcam ... ramazanda da sahurda kahvaltilik iftarda da çorba salata ve sebze yemekleri yemeyi düşünüyorum 2 kilo verebilsem kardir
Öncelikle hoşgeldin =)nasıl bir beslenme uygulıyacaksınız kızlar banada yardım please
Hosgeldin canim. Canin tatli isteyince kuru kayisi hurma gibi tatli meyvelerle bu ihtiyacini gidermeye calisabilirsin. Bir gunde uc porsiyon meyve yememiz oneriliyor, yani 4 kuru kayisi 1 porsiyon meyveye tekabul ettigine gore, boyle sayarak yiyebilirsin.Benim de önümüzdeki 2 haftada 2 kilo vermem gerek ama ramazanda nasıl olacak bilmiyorum. Yaklaşık bir aydır diyetteyim canım sürekli tatlı çekiyor
Cok iyi yapmişsin, hosgeldin. Olur neden olmasin, 10 kiloyu rahat rahat verirsin. Fazla kilo fazlaligin olmamasi buyuk avantaj. Hep beraber basaracagiz insallah.Selam kızlar ben de uzun zamandır birçok konuda siteden yararlanıyorum artık üye olup yorumlara katılmaya karar verdim. Ben de şu an 65 kiloyum zamanla yavaş yavaş da olsa 55 kilo civarına inmek istiyorum. Umarım ramazanda sizlerle birlikte bi başlangıç yapabilirim.Herkese kolay gelsin :)
Hosgeldin cangozum. Benim hedefim diyetten ziyade saglikli beslenmek. Mesela etimden baligimdan sut yogurdumdan kisamam asla. Ama ekmegi makarna pilavi azaltirim, abur cuburdan kurtulmaya calisirim. Gunluk menulerimizi yazmaya baslayinca da konusuruz detaylari. Zaten onemli olan bir sure cok az yiyip kilo verip sonra iki kati kadar yiyip geri almak degil, herzaman her seyi abartmadan yemek olursa kilo kontrolümüzü daha iyi saglariz.Merhabalar bende katılmak istiyorum 63 kiloyum . 55 olmak istiyorum. Ama daha hayatımda hiç diyet yapmadım.
Sana katiliyorum canim. Bence de porsiyon kontrolü yaptiktan sonra bu iş kolaylasir.Eki Görüntüle 1555467 Gunaydin kızlar hamur işini kızartmaları abur çubuğu kesip bide her şeyden ölçülü yersek başarabiliriz bence ilk tartı resmi benden gelsin dedim basarabildiysem
Canim onemli olan vücudumuza ihtiyaci olan besinleri saglayarak kilo vermek.Bi arkadaşım tüm ramazan boyunca iftarda sadece corba ve salata yemişti ardından 1 saat yuruyus sonra bıraz meyve sahurda da bıraz atıstırma yapmıstı baya kılo vermıstı
Ramazanin ilk gunune kadar sohbet edip motive olalim isterseniz, bir yandan da psikolojimizi alistiralim ve yavas yavas yedigimiz zararli seyleri kismaya baslayalim. Ramazanin ilk sahurundan itibaren de yediklerimizi paylasmaya baslariz.Haftaya mı başlıyoruz