Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Domates çorbasını ben de yapmak istiyorum ama markete gitmem lazım
Afiyet olsun canım

Yok canım ben hamile kaldıgımı ögrenince bıraktım bi dahada baslamadım. Kilo vermeni etkilemez sen dikkat ettikten sonra. Disardaki kisilerede kulagini kapa sigarayi biran kilo alir lafini cok duyacaksindir motivasyonunu bozmasinlar

Evet cnm haklısın ben kararlıyım ama etrafa kulak asmıcam :) cok saol tşkkr ederimm

Evet cnm haklısın ben kararlıyım ama etrafa kulak asmıcam :) cok saol tşkkr ederimm
Ataklarin geldiginde kendini mesgul et biseylerle sekersiz sakiz cigne yada ne bilim oldugun yerden uzaklas mesela kahveylemi cok seviyon bi sure kahve icme yemekten sonrami canin istiyo yemekten sonra kendini biseylerle oyala ve lutfen birak

bende mesaj istiyorum canım sporla ilgili

ben de yapmayalı 1 sene olacak canım, geçen yaz domates varken yapmıştım, kışın sadece evde yaptığım domates konservesini kullanıyorum, ben de internetten tarif arayacağım
Menün çok güzel canım, bir küçük patates 1 dilim ekmeğe denk geliyor, sen de küçük bir patates yiyebilirsin
Valla bende kansızlık var ama çaya hiç hayır diyemiyorum, ne olacak bunun sonu bilmiyorum
bende mesaj istiyorum canım sporla ilgili
hemennn

Hoş geldin canım. Şuan 58.5 kilosun ve hedef 55. Ramazanda ulaşırsın inşallah. Tebrik ederim, çok güzel vermişsin.
Çok teşekkürler demliçaykeyfi sağlıklı beslenince insan kendini çok hafif hissediyor aralıktan bu yana düşünerek yemeği öğrendim inşallah böle devam eder.ben de akşama kurufasülye yapıyorum dünden kalan çorbam var bir de salata.aslında kuru fasulye yanına pilav ii giderdi ama yapmıyorum.

Rica ederim canım. Evet, yemeden önce düşünmek lazım gerçekten. Yeme işi öğrenilmiş bir davranış olduğu için değiştirmemiz mümkün, sen de istediğin doğrultuda bir alışkanlık kazanmışsındır inşallah.
Menün de güzel, pilav yapmaman ayrı güzel. Ben de yemeklerin yanına makarna pilav yapmaktan kaçınıyorum.
Yoğurt, salata oldu mu zaten pilavdan kat kat güzel doyurur hem de sağlıklı olur

canım evet çivi çiviyi söker, spora devam..

ben de iftar için;

yayla çorbası (pirinçli)>>>>1kase
fırında tavuk (kanat olacak, sebzeli-patatesli)>>>>1 pors.
pilav>>>>2 yk
güllaç>>>1 dilim
düşünüyorum.

benim tarifimi beğenirler ben ekşi seviyorum biraz.. Domateslerin kabuklarını soyup robottan geçiriyoruz. 1 yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı yoğurt, sıvı yağ, ben rengi koyu olsun diye 1 yk salça da atıyorum. Baharatları ekleyio, ılık su katıyorum. Sonraa kaynayınca 5 dk daha pişiriyoruz, blendırdan geçiriyoruz. Ekşi sevmeyenler yoğurt yerine süt koyabilirler Afiyet olsuuunn

canım evet çivi çiviyi söker, spora devam..

ben de iftar için;

yayla çorbası (pirinçli)>>>>1kase
fırında tavuk (kanat olacak, sebzeli-patatesli)>>>>1 pors.
pilav>>>>2 yk
güllaç>>>1 dilim
düşünüyorum.
Afiyet olsun canim. Ya acaba güllaç kaç dilim ekmege, meyveye denk merak ediyorum. Ben de ilerleyen günlerde yaparsam hangi haklarimdan dusecegim
Ellerine saglik canim. Not aliyorum tarifini, cok tesekkur ederizzz

ben de deneyeceğim...
teşekkürler..

Afiyet olsun canim. Ya acaba güllaç kaç dilim ekmege, meyveye denk merak ediyorum. Ben de ilerleyen günlerde yaparsam hangi haklarimdan dusecegim

Ellerine saglik canim. Not aliyorum tarifini, cok tesekkur ederizzz

canım internetten şöyle bişey buldum:

1 dilim güllaç = 1 ince dilim ekmek + 2 porsiyon meyve + 1 su bardağı Yoğurt yerine tüketilebilir

ama bu okkalı bi dilim olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…