- 31 Temmuz 2020
- 19.996
- 59.994
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Dur daha o modda değilim plan var amaNasıl yaniii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur daha o modda değilim plan var amaNasıl yaniii
1200, 1500,1800 civarı diye gidiyordum ya canımOrtalama nasıl oluyor ya
Aynen mantıklıİyi hissediyorum ama kötü olursam arttırım biraz
Dur daha o modda değilim plan var ama
Okey bende epey Bi böyle devam ederim baktım kilo vermem durdu Bi şaşırtma 3000 kalori alır sonra geri düşürürüm1200, 1500,1800 civarı diye gidiyordum ya canım
Ortalama 1500 oldu hesapladım dünkü 2100 dahil edince
Aynen doğru bende aslinda spora sonra başlamayı dusunuyordum vakit dar verecek kilo çok olunca başladımEvet evettt
İyi oldu böyle kız, beslenmem oturmuş olacak gün çeşitlerim tam olacak
Gittiğim diyetisyenlerin biri ilk ay spor yasaklamıştı varmış bir bildiği
Birazdan kahve icicemAynen mantıklı
OkOkey bende epey Bi böyle devam ederim baktım kilo vermem durdu Bi şaşırtma 3000 kalori alır sonra geri düşürürüm
Neyse durursa detoksa geçip spora ara verirsinAynen doğru bende aslinda spora sonra başlamayı dusunuyordum vakit dar verecek kilo çok olunca başladım
2 litre her gün ben deSu içme durumu nasıl ben son günlerde zorlanıyorum ya çok şisiyorum icemiyorum ama 2 buçuk 2.7 falan oluyor
Afiyetler olsun bende yeşilcay içicem iyiyim açlık hiç yokkBirazdan kahve icicem
Senin kiloya göre ideal benim 3 olması lazım2 litre her gün ben de
Hosgeldin süpersin çok güzel vermişsin birlikte daha çok ve sağlıkla kiloları verelim inşallah. Bizim beslenme düzenleri aynı gibi bende aralıklı oruc gibi yapıyorum ama çok kasmadan. Kalori hesabı çok iyi oluyor tavsiye ederim. Yani fark etmeden fazla kalori alabiliyoruz masum sandığımız şeylerden. 8 km yürüyüş çok iyi gerçekten tebrikler.Merhaba kızlar. Hepinize sürecinizde kolaylıklar diliyorum
Bende kilo verme sürecindeyim. 85 kilo ile başladım. 1.5 ayda 76.70 düştüm. Hala devam ediyorum ilk hedefim 65 sonrasına bakacağız
Aralıklı oruç gibi yapıyorum. 12de kahvaltı 4/4.30 gibi ara öğün 7.8 arası akşam yemeği. Haftanın 4/5 günü 8km en az yürüyüş yapıyorum. Kalori hesabı yapmıyorum. Herkese başarılar diliyorum
Yok kalori hesabıyla uğraşamam ya çok zorlar beni şimdiye kadar iyi gittik bakalım bir 65ide görürsem rahatlayacağım sonrası için kasmayacağım olursa olurHosgeldin süpersin çok güzel vermişsin birlikte daha çok ve sağlıkla kiloları verelim inşallah. Bizim beslenme düzenleri aynı gibi bende aralıklı oruc gibi yapıyorum ama çok kasmadan. Kalori hesabı çok iyi oluyor tavsiye ederim. Yani fark etmeden fazla kalori alabiliyoruz masum sandığımız şeylerden. 8 km yürüyüş çok iyi gerçekten tebrikler.
Çok az kalmış yapabilirsin eminim. Boyun kaç?Yok kalori hesabıyla uğraşamam ya çok zorlar beni şimdiye kadar iyi gittik bakalım bir 65ide görürsem rahatlayacağım sonrası için kasmayacağım olursa olur
160 boyumÇok az kalmış yapabilirsin eminim. Boyun kaç?
Çok az kalmış yapabilirsin eminim. Boyun kaç?