- 30 Mart 2015
- 532
- 635
- 42
-
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
Oooo guzele benziyo ama biraz ugrastiriciDeğişik bir domates çorbası tarifi buldum canım, denemek isteyen olursa
http://cafefernando.com/turkce/domates-corbasi/
Aksama deneyecem saol canimbenim tarifimi beğenirler ben ekşi seviyorum biraz.. Domateslerin kabuklarını soyup robottan geçiriyoruz. 1 yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı yoğurt, sıvı yağ, ben rengi koyu olsun diye 1 yk salça da atıyorum. Baharatları ekleyio, ılık su katıyorum. Sonraa kaynayınca 5 dk daha pişiriyoruz, blendırdan geçiriyoruz. Ekşi sevmeyenler yoğurt yerine süt koyabilirler Afiyet olsuuunn
Aa iyiymiş canim. İlk hafta geçsin, kiloma bir bakayim ona göre tatli olayina karar verecegim, aslinda tatli yedigimizde iftardan sonra yuruyus yapmak iyi olur. Yedigimizi yakmamiz lazimmcanım internetten şöyle bişey buldum:
1 dilim güllaç = 1 ince dilim ekmek + 2 porsiyon meyve + 1 su bardağı Yoğurt yerine tüketilebilir
ama bu okkalı bi dilim olsa gerek
Arda'nin mutfagindan da baktim o da boyle yapmiş. Bu tarz hiç denemedim ama merak da ettim dogrusu.Oooo guzele benziyo ama biraz ugrastirici
Merhaba canim. Guzel menü, afiyet olsun.merhaba canlar ben sahurda
domates salatalık bol yedim
peynir
2 dilim ekmek
2 tatlı kasığı helva ve 1 litre su içip uyudum
Oo cok guzel menu canim, afiyet olsun. Leslie iyidir. Kac dk.lik yaptigini yazarsinArkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
İftar konusunda benim menumde ezogelin çorba, kabak dolması, salata ve yoğurt var şimdilik iftardan 1 saat sonra leslie yapmayi düşünüyorum. Önerilerinize açığım.
Sakiinnnn yapmaaaaaa durrrrYa ben eşime sütlü tatlı siparişi vermemek için zor tutuyorum kendimi, off yaa sizce napsam? Beni durdurun arkadaşlar
Aynen biliyorum aramadım zaten, kendimi derSe verdimSakiinnnn yapmaaaaaa durrrrsuanda kan sekerin dustugu icin canin daha cok istiyor yemegini yiyince bu kadar cok istemessin canim
Masallah topigimiz cosmus yetismeye calisirken bile 100gr vermisimdir
Ya ben eşime sütlü tatlı siparişi vermemek için zor tutuyorum kendimi, off yaa sizce napsam? Beni durdurun arkadaşlar
Canim tebrik ederim sipariş vermedigin icin. Tatliyi sık sık yememeye çalişalim.Aynen biliyorum aramadım zaten, kendimi derSe verdim
Allah muvaffak eylesin canim. Sigara gercekten cok zararli, birakmaniza cok sevindim.Evet kpss hazırlanıyorum, bakalım.. Aslında benim tekli yıllarda alımım yok, ama mülakatlı alım yapıcaklar diye işte.. Evett tatlı sipariş etmediğim için kendimi tebrik ediyorumsana da teşekkür ediyorum demlicaykeyfi bir de tugcekpln ben nikotin sakızı bilmiyorum hiç ama inan kafada bitiyor. Ben 1 buçuk paket içiyordum, sonra dedim olmuyor böyle, şimdi uzun zamadır günde 1 tane içiyorum, o da benim keyfim
Estagfirullah canim, inşallah istediginiz gibi atanirsiniz. Ben de atanamamiş ögretmenler kervanindanim.gulit_me canım ben de kpss hazırlanıyorum ama ramazanda işler biraz karıştı sen nasıl bi rutin izliyorsun (biraz konu dışı oldu arkadaşlar kusura bakmayın )
Şöyle yapıyorum, yani bugün tuhaf oldu benim için de.. 2 gibi derse oturdum 4 gibi kalktım. 6 da tekrar soru çözdüm 1 saat. Şimdi de biraz yürüyüş yapıcaz eşimle, 11 gibi otururum 1 buçuğa kadar. Sonra sahur hazırla ye falan.. Dün de 4 te bi oturdum, 7 ye kadar.. Bu arada bi fiil çalışmıyorum, molamı veriyorum, burayı takip ediyorum. Ama sahurdan sonra çok güzel oluyor tavsiye ederim.gulit_me canım ben de kpss hazırlanıyorum ama ramazanda işler biraz karıştı sen nasıl bi rutin izliyorsun (biraz konu dışı oldu arkadaşlar kusura bakmayın )
Amin canim, Allah kabul etsin.Kızlaar ilk bildirim benden gelsiin1 kase domates çorbası, boll salata, 1 ince ızgara tavuk. Buraya kadar güzel de eşim tahıllı ekmek almamış, ben de pide yemek zorunda kaldım. He avuç içinden az yedim. Zaten tıkandım, 5 bardak su içtim de Ama sahurda mecbur pide yiycem, neyse yaa çok yemem 2 dilim falan yerim artık hadi tekrar Allah kabul etsin