Yaza Kadar Zayıflayalım 💖🌅🏖️👙

1000025561.jpg

Ya ben öyle Bi öğün bile ödüllendirsem kendimi hemen alıyorum ya almasam da aynı kiloda kalıyorum uzun zaman veremiyorum
Aynen şimdi çok düşürdün ya daha çok dikkat etmen lazım canım

Benim almam gereken kaloriyi hesapladigimda 2400 falan çıkıyor aslında spor da yapınca daha fazla almam gerekiyor ama ben çok korkuyorum veremem diye 1300 yapıyorum bide ilk Aylar hizli veririm ben günde bazen 1 kilo gidiyor o yüzden o hızı değerlendireyim diyorum sonra çok yavaşlıyor çünkü. Ama bi 10 kilo olsun Bi gün boyunca ödül vercem kendime

Biraz da önceki beslenme şekline bağlı galiba , ben gerçekten çok kötü yiyordum hergun 2400 civarı ve çöp gıda yani
Şimdi hem kalori düşürdüm hem içerik daha iyi şükür 🙏🏻 inan ki o pideler cipsten daha iyidir
Senin de günlük 3000 olsa düşün bir anda 1200 e düştü ortalama

Bana anlattığın örnek sen misin canım
Evet kesinlikle ama bi yandan da spor yaptıkça zihinsel ve bedensel olarak daha güçlü hissediyorum, mutlu hissediyorum hedefime bir adım daha yaklaştığımı hissediyorum güzel bisey ama zamanla arttırmak güzel. Bende en başta 30 dakika diye başladım daha ikinci haftadan 35 40 dakika derken 1 saatte çıkardım şimdi 1 saat yaparken 30 40 yapmak yetersiz gibi hissettiriyor ama bugün 1 saatten az yaptım yine de iyi hissediyorum

Aynen şimdi çok düşürdün ya daha çok dikkat etmen lazım canım

Biraz da önceki beslenme şekline bağlı galiba , ben gerçekten çok kötü yiyordum hergun 2400 civarı ve çöp gıda yani
Şimdi hem kalori düşürdüm hem içerik daha iyi şükür 🙏🏻 inan ki o pideler cipsten daha iyidir
Senin de günlük 3000 olsa düşün bir anda 1200 e düştü ortalama
Bende aynı pizzalar, dönerler, tatlılar onun dışında abur cubur çok yerdim. Ana öğünlerde tıka basa yerdim. Günde 3500 kalori aliyormuşumdur. Şimdi 1300 bazen 800 900 de kalıyor çok çok az ama şimdi bunu arttirirsam kilo alabilirim geri

Sabah yediklerimi yazmıştım zaten ara öğünde bir galeta bir portakal yedim,
Akşam yemeği olarak bir tabak tereyagli ve peynirli makarna ve 1 portakal yedim. Şu an 1011 kalorideyim. Gayet normal yiyorum ama kaloriyi dolduramiyorum şu an daha 280 kalori almam gerek ama geç de oldu sanırım bisey yemem.

Bende aynı pizzalar, dönerler, tatlılar onun dışında abur cubur çok yerdim. Ana öğünlerde tıka basa yerdim. Günde 3500 kalori aliyormuşumdur. Şimdi 1300 bazen 800 900 de kalıyor çok çok az ama şimdi bunu arttirirsam kilo alabilirim geri
Hadi kolay gelsin diyeyim 😘 inşallah devam ettirirsin bir ay olacak zaten di mi

Sabah yediklerimi yazmıştım zaten ara öğünde bir galeta bir portakal yedim,
Akşam yemeği olarak bir tabak tereyagli ve peynirli makarna ve 1 portakal yedim. Şu an 1011 kalorideyim. Gayet normal yiyorum ama kaloriyi dolduramiyorum şu an daha 280 kalori almam gerek ama geç de oldu sanırım bisey yemem.
Afiyet olsun 💕
Belki kahvaltıya yumurta peynir bal tereyağı filan eklersen dolar 🤗

X