Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

sahurdan sonra menümü yazıcam buraya bakalım ilk gün zorlanmazsam bi daha kolay geçiyor
çokta az yememek lazım bayılıp kalabiliriz
Çok haklisin canim.
Ben sahurda muhakkak şunlari dusunuyorum:
2 dilim tam bugday ekmegi 50 gram
1 yumurta (çeşitli şekillerde)
1 bardak süt (sahurda çay içmiyoruz biz)
Yesillik, salatalik, domates vs
2 ceviz veya 10 çiğ findik veya badem
1 porsiyon da meyve.

Sizler bu gece nasil menuler yazacaksiniz merak ediyorum =))

İlk spor bildirimi gelsin o halde
Az önce 35 dakika ebru şalliyla pilates yaptim
Neler çaliştigimi yazayim, önce 5 ana prensip (ısınma), karın (en buyuk derdim göbeğim), kalça/bacak, kolll, sırt ve de soğuma/esneme ile bitiş. Ben top kullanmiyorum, sadece lastik kullaniyorum, o yüzden topla yapilan egzersizleri yapmiyorum.

Dişari çikamadigimda evde pilatesle sıkılaşmayı, çikabildigimde de açik havada yurumeyi hedefliyorum. Spor konusunda da teşvik edici olalim, ramazan diye yan gelip yatmayalim çünkü cm olarak incelmek de çok önemli

Kizlar bi görünüp kayboldum ama oglum hastaydi biraz yorgundum ben henüz baslayamadim ama sahurda kahvaltilik yemeyi dusunuyorum sabah yazarim yediklerimi ayrica kilomuda bakali bu ay kilo verebilecek miyim?
Çok geçmiş olsun canim. Şimdi iyidir insallah?
Vericez insallah hep birlikte. Biz de kahvalti edecegiz sahurda =)

Çok geçmiş olsun canim. Şimdi iyidir insallah?
Vericez insallah hep birlikte. Biz de kahvalti edecegiz sahurda =)

Iyi geceler, hayırlı sahurlar...
Evet sahurda kahvaltı candır!

Ben akşam kahvaltı Tarzı yedim, çok fazla kaçırmışım ki hala acıkmadım. Ayrıca sahur yapmayacağım, bol bol su içiyorum.

Bu Ramazan kendim için yeni bir şey yapacağım. Sahura kadar yatmayıp, vaktimi güzel değerlendirmeyi düşünüyorum.
Çalıştığım için ilk günler zorlanabilirim belki ama gün içinde fırsat buldukça (öğle arası, işten dönüşte) minik minik uyurum diye düşünüyorum.
Haydi bakalım her Açıdan çok güzel bir Ramazan geçirelim inşallah...

sahurdan sonra menümü yazıcam buraya bakalım ilk gün zorlanmazsam bi daha kolay geçiyor
çokta az yememek lazım bayılıp kalabiliriz
ben de sana katılıyorum, sahuru çok iyi yapmak lazım

Geçen sene ben de öyle yapmıştım, öğle aralarında uyuyordum :) bu sene sınava hazırlanıyorum, bu sebeple işi bıraktım ama yine de yatmayıp ders çalışıcam

Kızlarr bişey sorabilirmiyimm ben bu gece ayrıca diyetle birlikte sigarayı bırakmaya da karar verdim kilo vermemi engellermi sizce sigarayı bırakmam. Etrafınızda varmı hiç sigarayı bırakıp kilo veren
Ben de diyetteyken bırakmaya yeltendim, ben günde 1 tane içiyorum şimdi kahveyle keyfine ve kilomu verdim hiç sorun olmamıştı:)

Ve benim menüüm 2 dilim tam tahıllı ekmek, 1 tanesini kızarmış diğerini normal yedim. 1 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 çay kaşığı reçel, domates, salatalık yedim:) 1 koca bardak da süt içtiimm hepimize iyi sahurlar arkadaşlar

İlk menu benden
1 yumurta 1 kk kadar peynir 1/2 domates 1 biber 5 zeytin 2 kiraz 1 kayısı 2 dilim beyaz ekmek (bu olmadı ama mecburiyetten ) 1 bardakta papatya cayı
Herkese hayırlı sahurlar dostlar
Ben menünü beğendim, beyaz ekmek yediğinde tavsiyem kızart. Kızarmış ekmek daha tok tutar ve midenin suyunu alır sana da hayırlı sahurlar bu arada

Kızlarr bişey sorabilirmiyimm ben bu gece ayrıca diyetle birlikte sigarayı bırakmaya da karar verdim kilo vermemi engellermi sizce sigarayı bırakmam. Etrafınızda varmı hiç sigarayı bırakıp kilo veren
Canim tebrik ederim bu kararindan dolayi. Sen dengeli beslendikten sonra hicbir sey kilo aldirmaz merak etme kuzum. Sagligin her seyden onemli. Cok guzel bir başlangiç olmuş bu ramazan senin için.

Süt de et grubu olmuyor mu??

Canim tebrik ederim bu kararindan dolayi. Sen dengeli beslendikten sonra hicbir sey kilo aldirmaz merak etme kuzum. Sagligin her seyden onemli. Cok guzel bir başlangiç olmuş bu ramazan senin için.
Tşkkr ederim canımm inanıyorum ki sporumu da daha rahat yaparım böylelikle saglık önemli dogru söylüyosun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…