- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
-
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
Çok haklisin canim.sahurdan sonra menümü yazıcam buraya bakalım ilk gün zorlanmazsam bi daha kolay geçiyor
çokta az yememek lazım bayılıp kalabiliriz
Çok geçmiş olsun canim. Şimdi iyidir insallah?Kizlar bi görünüp kayboldum ama oglum hastaydi biraz yorgundum ben henüz baslayamadim ama sahurda kahvaltilik yemeyi dusunuyorum sabah yazarim yediklerimi ayrica kilomuda bakali bu ay kilo verebilecek miyim?
Çok geçmiş olsun canim. Şimdi iyidir insallah?
Vericez insallah hep birlikte. Biz de kahvalti edecegiz sahurda =)
ben de sana katılıyorum, sahuru çok iyi yapmak lazımsahurdan sonra menümü yazıcam buraya bakalım ilk gün zorlanmazsam bi daha kolay geçiyor
çokta az yememek lazım bayılıp kalabiliriz
Canim hos geldin, iftarda az yagli sebze ve et tavuk balik urunlerini de unutmayalim ki vücudumuz güçten düşmesin
Ya şöyle düşünüyorum ben, şimdi iftarda onu da yersem acıkmıycam hiç, sahura güzel yiyemiycem.. Ama işte çorba, salata, yoğurt gibi beslenirsem sahuru çok iyi yaparım diye düşünüyorum.. Bilemedim, deneye yanıla görücez
Çok geçmiş olsunnKizlar bi görünüp kayboldum ama oglum hastaydi biraz yorgundum ben henüz baslayamadim ama sahurda kahvaltilik yemeyi dusunuyorum sabah yazarim yediklerimi ayrica kilomuda bakali bu ay kilo verebilecek miyim?
Geçen sene ben de öyle yapmıştım, öğle aralarında uyuyordum :) bu sene sınava hazırlanıyorum, bu sebeple işi bıraktım ama yine de yatmayıp ders çalışıcamIyi geceler, hayırlı sahurlar...
Evet sahurda kahvaltı candır!
Ben akşam kahvaltı Tarzı yedim, çok fazla kaçırmışım ki hala acıkmadım. Ayrıca sahur yapmayacağım, bol bol su içiyorum.
Bu Ramazan kendim için yeni bir şey yapacağım. Sahura kadar yatmayıp, vaktimi güzel değerlendirmeyi düşünüyorum.
Çalıştığım için ilk günler zorlanabilirim belki ama gün içinde fırsat buldukça (öğle arası, işten dönüşte) minik minik uyurum diye düşünüyorum.
Haydi bakalım her Açıdan çok güzel bir Ramazan geçirelim inşallah...
Geçen sene ben de öyle yapmıştım, öğle aralarında uyuyordum :) bu sene sınava hazırlanıyorum, bu sebeple işi bıraktım ama yine de yatmayıp ders çalışıcam
Teşekkür ederim.. Umarım öyledirKolay gelsin canım, o da bir ibadet tabii...
Ben de diyetteyken bırakmaya yeltendim, ben günde 1 tane içiyorum şimdi kahveyle keyfineKızlarr bişey sorabilirmiyimm ben bu gece ayrıca diyetle birlikte sigarayı bırakmaya da karar verdim kilo vermemi engellermi sizce sigarayı bırakmam. Etrafınızda varmı hiç sigarayı bırakıp kilo veren
Ben menünü beğendim, beyaz ekmek yediğinde tavsiyem kızart. Kızarmış ekmek daha tok tutar ve midenin suyunu alırİlk menu benden
1 yumurta 1 kk kadar peynir 1/2 domates 1 biber 5 zeytin 2 kiraz 1 kayısı 2 dilim beyaz ekmek (bu olmadı ama mecburiyetten ) 1 bardakta papatya cayı
Herkese hayırlı sahurlar dostlar
Canim tebrik ederim bu kararindan dolayi. Sen dengeli beslendikten sonra hicbir sey kilo aldirmaz merak etme kuzum. Sagligin her seyden onemli. Cok guzel bir başlangiç olmuş bu ramazan senin için.Kızlarr bişey sorabilirmiyimm ben bu gece ayrıca diyetle birlikte sigarayı bırakmaya da karar verdim kilo vermemi engellermi sizce sigarayı bırakmam. Etrafınızda varmı hiç sigarayı bırakıp kilo veren
Süt de et grubu olmuyor mu??Veee sahurda yediklerim =))
1 muz, 6 cilek = 1,5 porsiyon meyve
2 dilim tam bugday ekmegi = 2 tahil
1 haşlanmiş yumurta= 1 et
Peynir çeşitlerinden azar azar aldim, gramla ölçmedim
Salatalik.
1 bardak da süt.
Bol su.
Hepiniz harikasiniz kızlar
Ben de diyetteyken bırakmaya yeltendim, ben günde 1 tane içiyorum şimdi kahveyle keyfineve kilomu verdim hiç sorun olmamıştı:)
Tşkkr ederim canımm inanıyorum ki sporumu da daha rahat yaparım böylelikle saglık önemli dogru söylüyosun tatlımCanim tebrik ederim bu kararindan dolayi. Sen dengeli beslendikten sonra hicbir sey kilo aldirmaz merak etme kuzum. Sagligin her seyden onemli. Cok guzel bir başlangiç olmuş bu ramazan senin için.