- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
-
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
Hos geldin canim. Tamamdir yazdiginda ekleriz.merhba kızlar bnde katılmak istiyorum ama resmimi çekemedim kilomun akşam yada yarı sabah atmaya çalışırım şuan işten cıkıyorum fazla yazamadım :)
Hos geldin canim, iftardan once eczanede tartilabilirsinMeraba arkadaşlar bende size katılabilir miyim borde evde tartı yok o yuzden kilomu sürekli yazamayacagim
ÜYE | HEDEF | 17.06.2015 | 25.06.2015 | 02.07.2015 | 09.07.2015 | 16.07.2015 | |
Ayse021288 | 60 | 66 | |||||
Cangozum | 59 | 63 | |||||
Demlicaykeyfi | 74,7 | 78,7 | |||||
Deniz365 | 58,6 | 64,6 | |||||
21deniz asmen | 57 | 61,5 | |||||
Everyday26 | 58 | 63,4 | |||||
Gamyoncu | 90 | 98,7 | |||||
Guilt_me | 54,9 | 61,5 | |||||
Gulsayszey | 79,9 | 86,8 | |||||
Kiirmiizi | 69 | 74 | |||||
Tugcekpln | 69,9 | 74 |
Cok guzel bence canimYeni gelen arkadaslar hosgeldiniz..Normalde yarın bildirimlere baslıyoruz ama ben bugunkü menümü yazayım yanlışım varsa düzeltin aaa dostlar
Sabah
1 yumurta 1 kb kadar peynir 1 domates 1 biber 3 zeytin bi avuç çiğ fıstık yeşil cay
Ara
Yarım elma 1 kayısı
Öglen
1.5 kase corba yarım kase yogurt
Ara
10 kiraz 3 kayısı
Aksam
3 yk bulgur pilavı 3 yk et sote
5 yk havuclu yogurt salatası
Cay icip belki yine biraz meyve yerim
Sizce nasıl
Çok güzel :) ben de bugünden dikkat ettim, mesela akşam çorba ve koca bi kase salata yedim, 1 tane de tam tahıllı ekmek:)Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz..Normalde yarın bildirimlere baslıyoruz ama ben bugunkü menümü yazayım yanlışım varsa düzeltin aaa dostlar
Sabah
1 yumurta 1 kb kadar peynir 1 domates 1 biber 3 zeytin bi avuç çiğ fıstık yeşil cay
Ara
Yarım elma 1 kayısı
Öglen
1.5 kase corba yarım kase yogurt
Ara
10 kiraz 3 kayısı
Aksam
3 yk bulgur pilavı 3 yk et sote
5 yk havuclu yogurt salatası
Cay icip belki yine biraz meyve yerim
Sizce nasıl
Eline sağlık canımİşte ilk listemiz arkadaslarim,
Hepimize hayirli ugurlu olsun.
1 ay sonra insallah 1 kilo bile olsa vermiş ve daha hafif olacagiz.
Hicbir avantaji olmasa, ramazanda gece yemek yiyerek kilo almamis olacagiz.
Hepimize hayirli ramazanlar diliyorum.
Sevgilerimle canlarim
Edit: listemiz ilk sayfadaki ilk mesajda da mevcuttur. Oradan her hafta guncellenecektir.
Ooo süper vallaÇok güzel :) ben de bugünden dikkat ettim, mesela akşam çorba ve koca bi kase salata yedim, 1 tane de tam tahıllı ekmek:)
Canim hos geldin, iftarda az yagli sebze ve et tavuk balik urunlerini de unutmayalim ki vücudumuz güçten düşmesinBen de katılmak istiyorum:) boyum 165, hedef kilom 54,900:))) Bu arada, biz eşimle şöyle düşündük, iftarda çorba, salata, karpuz.. Sahurda ise güzel bi kahvaltı, eksiksiz..
Hos geldin canim, ilk olarak tebrik ederim seni. Başarinin devamini diliyorum, hep beraber insallah.merhaba kızlar bendde varım 70 kilodan 61.5 kiloya 3 ayda evde spor yaparak ve ilk ay neredeyse hiç ekmek yemeyerek (sadece kahvaltıda yedim )8.5 kilo verdim
boyum 1.68 hedefim ise 57 kilo umarım ramazanda Allahın izniyle veririm bu 4.5 kiloyu
Hos geldin canim, beraber ulasacagiz insallah hedef kilolarimiza =))kızlar bende aranıza katılmak istiyorum kilom 63.4, boyum 155 ramazanda 58 olmak istiyorum. yavaş yavaş kilo vermek daha iyi ve sağlıklı biliyorum ama denedim ben 3 kilo verebildim 1 ayda ama gerisi gelmiyor bende sıkılıp bırakıp geri alıyorum. istediğim kiloya ulaşmak için benim 3 4 ay yapmam lazım. ama ramazanda biraz hızlı verip yaz sonunda istediğim kilo olmasada yaklaşmak istiyorum o kiloya.