Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Canlarim benim, bugun guzel bir başlangic yaptik, insallah devami da gelecek ve her hafta daha hafif şekilde yolumuza devam edecegiz

Sonraki tarti gunumuz 25.06.2015 persembe gunu.

Akliniza takilan detaylar icin ilk sayfadaki mesaja dün ekleme yapmistim.

Listeyi biraz daha bekleyip aksamustu oluşturacagim.
Bu gece ilk sahurda yediklerimizle ve bugun spor yaparsak onun bilgisiyle başliyoruz insallah

Ben de katılmak istiyorum:) boyum 165, hedef kilom 54,900:))) Bu arada, biz eşimle şöyle düşündük, iftarda çorba, salata, karpuz.. Sahurda ise güzel bi kahvaltı, eksiksiz..

Eklentiler

• image.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum kilom 63.4, boyum 155 ramazanda 58 olmak istiyorum. yavaş yavaş kilo vermek daha iyi ve sağlıklı biliyorum ama denedim ben 3 kilo verebildim 1 ayda ama gerisi gelmiyor bende sıkılıp bırakıp geri alıyorum. istediğim kiloya ulaşmak için benim 3 4 ay yapmam lazım. ama ramazanda biraz hızlı verip yaz sonunda istediğim kilo olmasada yaklaşmak istiyorum o kiloya.

merhba kızlar bnde katılmak istiyorum ama resmimi çekemedim kilomun akşam yada yarı sabah atmaya çalışırım şuan işten cıkıyorum fazla yazamadım :)
Hos geldin canim. Tamamdir yazdiginda ekleriz.
Meraba arkadaşlar bende size katılabilir miyim borde evde tartı yok o yuzden kilomu sürekli yazamayacagim
Hos geldin canim, iftardan once eczanede tartilabilirsin istersen vücut ölçülerini not al, ne kadar inceldigini gorursen motive olursun

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz..Normalde yarın bildirimlere baslıyoruz ama ben bugunkü menümü yazayım yanlışım varsa düzeltin aaa dostlar
Sabah
1 yumurta 1 kb kadar peynir 1 domates 1 biber 3 zeytin bi avuç çiğ fıstık yeşil cay
Ara
Yarım elma 1 kayısı
Öglen
1.5 kase corba yarım kase yogurt
Ara
10 kiraz 3 kayısı
Aksam
3 yk bulgur pilavı 3 yk et sote
5 yk havuclu yogurt salatası

Cay icip belki yine biraz meyve yerim
Sizce nasıl

İşte ilk listemiz arkadaslarim,
Hepimize hayirli ugurlu olsun.
1 ay sonra insallah 1 kilo bile olsa vermiş ve daha hafif olacagiz.
Hicbir avantaji olmasa, ramazanda gece yemek yiyerek kilo almamis olacagiz.
Hepimize hayirli ramazanlar diliyorum.
Sevgilerimle canlarim

Edit: listemiz ilk sayfadaki ilk mesajda da mevcuttur. Oradan her hafta guncellenecektir.

Cok guzel bence canim

Çok güzel :) ben de bugünden dikkat ettim, mesela akşam çorba ve koca bi kase salata yedim, 1 tane de tam tahıllı ekmek:)

Eline sağlık canım
Hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah

Ben bugün biraz torpil geçtim kendime canlar, olmasaydı iyiydi ama pişman Değilim
Yarın süper motivasyonla başlıyorum

Harikasiniz canlarim
Ben de aksam corba salata ve yogurt yedim. Sahurda yediklerimi de sonrasinda yazacagim insallah.
Yumurtayi ihmal etmeyelim, tok tutar

Ben de katılmak istiyorum:) boyum 165, hedef kilom 54,900:))) Bu arada, biz eşimle şöyle düşündük, iftarda çorba, salata, karpuz.. Sahurda ise güzel bi kahvaltı, eksiksiz..
Canim hos geldin, iftarda az yagli sebze ve et tavuk balik urunlerini de unutmayalim ki vücudumuz güçten düşmesin
Hos geldin canim, ilk olarak tebrik ederim seni. Başarinin devamini diliyorum, hep beraber insallah.

Hos geldin canim, beraber ulasacagiz insallah hedef kilolarimiza =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…