Bayağı saatli bir yerleşme kanaması galiba hayırlısı olsun inşallah o mutlu haberi alırsınBeklemeyi düşünüyorum zaten inanırmısın günün belli hep aynı saat aralığında bir kez geliyor akıntıyla beraber sonra hiç gelmiyor beni şaşırtan da bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayağı saatli bir yerleşme kanaması galiba hayırlısı olsun inşallah o mutlu haberi alırsınBeklemeyi düşünüyorum zaten inanırmısın günün belli hep aynı saat aralığında bir kez geliyor akıntıyla beraber sonra hiç gelmiyor beni şaşırtan da bu
Ay inşallah size birşey sormak istiyorum benim adet tarihim 15 Mayıs ben 13 ünde lekelenmenin ilk başladığı gün test vermiştim negatif çıkmıştı adetim anlattığım gibi düzensizleşmişti zaten sizce negatif olması normal midir sonradan yerleşme diye umut ettiğim lekelenme devam etti zaten çoğu kişi yerleşme kanamasından sonra test yapın yazmışBayağı saatli bir yerleşme kanaması galiba hayırlısı olsun inşallah o mutlu haberi alırsın
Ay inşallah size birşey sormak istiyorum benim adet tarihim 15 Mayıs ben 13 ünde lekelenmenin ilk başladığı gün test vermiştim negatif çıkmıştı adetim anlattığım gibi düzensizleşmişti zaten sizce negatif olması normal midir sonradan yerleşme diye umut ettiğim lekelenme devam etti zaten çoğu kişi yerleşme kanamasından sonra test yapın yazmışBayağı saatli bir yerleşme kanaması galiba hayırlısı olsun inşallah o mutlu haberi alırsın
Bence normal zaten bildiğim kadarıyla yerleşmeden sonra hcg salgılanmaya başlanıyor. O yüzden kanamadan sonra yapılması gerekiyor. Eğer adete çevirmezse lekelenmeniz durduktan sonra test yapmanız daha doğru sonuç verir diye düşünüyorumAy inşallah size birşey sormak istiyorum benim adet tarihim 15 Mayıs ben 13 ünde lekelenmenin ilk başladığı gün test vermiştim negatif çıkmıştı adetim anlattığım gibi düzensizleşmişti zaten sizce negatif olması normal midir sonradan yerleşme diye umut ettiğim lekelenme devam etti zaten çoğu kişi yerleşme kanamasından sonra test yapın yazmış
Anladım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel sonuçlarla yazılar yazarız buralaraBence normal zaten bildiğim kadarıyla yerleşmeden sonra hcg salgılanmaya başlanıyor. O yüzden kanamadan sonra yapılması gerekiyor. Eğer adete çevirmezse lekelenmeniz durduktan sonra test yapmanız daha doğru sonuç verir diye düşünüyorum
İnşallah haber ver test yaparsanAnladım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel sonuçlarla yazılar yazarız buralara
Tabikide canım valla bugün kasıklarıma birden giren agrılar oldu ama saniyelik hala adet olmadım çok hafif leke geldi yine aynı saatlerde oldu bekliyoruz bakalımİnşallah haber ver test yaparsan
13. Ya da 14. Gün adet olunuyor. Ya da en fazla iki üç gün gecikme olur ama erken olmazYa kızlar bu sabah kasık ve aşırı bel ağrısıyla uyandım hala devam ediyor. Bugün ignenin 8. Günü. Etkisi geçti galiba testler negatif. Sanki her an adet olacakmisim gibi. Hatta arada gidip bakıyorum yok. Çok erken değil mi adet olmak için ?
Kaç gündür var lekelenmen? 4-5 günü geçtiyse yerleşme olmayabilir uzun sürerse bir doktora git bence canım. Ama inşallah bebiştendir tabiiiTabikide canım valla bugün kasıklarıma birden giren agrılar oldu ama saniyelik hala adet olmadım çok hafif leke geldi yine aynı saatlerde oldu bekliyoruz bakalım
Benimde 2. İğnemde böyle olmuştu. Hatta uygulamaya notlar almışım ona baktım. 8. Günden sonra negatife dönmüş testim ama ağrılarımı yazmışım. Tabii benimki olumlu olmadı ama inşallah seninki tutmuşturE bu son iki gundur yaşadığım adet sancıları neyin nesi,kesintisiz agriyo belim ve karnım,acaba tuttu mu ki yaaa offf böyle olabilir mi sence?
Benimde 2. İğnemde böyle olmuştu. Hatta uygulamaya notlar almışım ona baktım. 8. Günden sonra negatife dönmüş testim ama ağrılarımı yazmışım. Tabii benimki olumlu olmadı ama inşallah seninki tutmuştur
Günaydın. Bugün biraz daha iyiyim sanırım geçiyor. İnşallah güzelim inşallah rabbim kimsenin çabasını boşa cikarmasinBenimde 2. İğnemde böyle olmuştu. Hatta uygulamaya notlar almışım ona baktım. 8. Günden sonra negatife dönmüş testim ama ağrılarımı yazmışım. Tabii benimki olumlu olmadı ama inşallah seninki tutmuştur
Ufak ufak lekelenmem gelmeye devam ediyor ama adetim hala başlamadı bende anlamadım pazartesi bir yakınımızda sağlık ocağı var oraya gitmeyi düşünüyorum çok fazla değil ama hafif hafif devam ediyor kasıklarım da da batma tarzı ağırlar var gün içindeKaç gündür var lekelenmen? 4-5 günü geçtiyse yerleşme olmayabilir uzun sürerse bir doktora git bence canım. Ama inşallah bebiştendir tabiii
Aynen kesin pazartesi bir doktora görün. Test yaptın mı bu sürede hiçUfak ufak lekelenmem gelmeye devam ediyor ama adetim hala başlamadı bende anlamadım pazartesi bir yakınımızda sağlık ocağı var oraya gitmeyi düşünüyorum çok fazla değil ama hafif hafif devam ediyor kasıklarım da da batma tarzı ağırlar var gün içinde
Hayır canım yapmadım yapmalımıyım adet öncesi yapmıştım negatif çıkmıştı sonra lekelenmem başlamıştı anlatmıştım zatdnAynen kesin pazartesi bir doktora görün. Test yaptın mı bu sürede hiç
Şuan adetin geçti mi? Bence bir yapHayır canım yapmadım yapmalımıyım adet öncesi yapmıştım negatif çıkmıştı sonra lekelenmem başlamıştı anlatmıştım zatdn
Evet çarşamba günü adet olmam gerekiyordu hala olmadımŞuan adetin geçti mi? Bence bir yap
Doktora gitmeden bir test yap istersen. En azından pozitif çıkarsa direkt kadın doğuma gidersinEvet çarşamba günü adet olmam gerekiyordu hala olmadım
Dün gece bir büyük kahverengi akıntı gelmiş çamaşırıma peçeteye sildim başka leke yok bilemedim şimdiDoktora gitmeden bir test yap istersen. En azından pozitif çıkarsa direkt kadın doğuma gidersin