Ay vallahi bende bilemedim. Bu kadar uzun yerleşme olur mu. Testin yok mu evde aslında yapsanDün gece bir büyük kahverengi akıntı gelmiş çamaşırıma peçeteye sildim başka leke yok bilemedim şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay vallahi bende bilemedim. Bu kadar uzun yerleşme olur mu. Testin yok mu evde aslında yapsanDün gece bir büyük kahverengi akıntı gelmiş çamaşırıma peçeteye sildim başka leke yok bilemedim şimdi
Merhaba canm oldu mu regl bende seninle aynı durumdayım leke geliyor adet olacak gibi ağrım var olmadım halaHayır canım yapmadım yapmalımıyım adet öncesi yapmıştım negatif çıkmıştı sonra lekelenmem başlamıştı anlatmıştım zatdn
Hayır hala adet olmadım dün gece en son lekelerden sonra büyükçe kahverengi akıntı geldi başka gelmedi sabaha karşıydı geldiğinde bugünde gün içinde lekelenmelerim durdu gelmedi yani akıntım ara ara devam ediyorMerhaba canm oldu mu regl bende seninle aynı durumdayım leke geliyor adet olacak gibi ağrım var olmadım hala
Söylediğin herşeyi birebir bende de var ismi de benim hilal hadi inş gebeyizdir ben 22 sine kadar bekleyecem öyle olmadı test yaparımHayır hala adet olmadım dün gece en son lekelerden sonra büyükçe kahverengi akıntı geldi başka gelmedi sabaha karşıydı geldiğinde bugünde gün içinde lekelenmelerim durdu gelmedi yani akıntım ara ara devam ediyor
İnşallah canım benim adaşız demek inşallah güzel haberi biran önce alırız ben bir 5 gün daha bekleyip test yapacağım haber verelim birbirimizeSöylediğin herşeyi birebir bende de var ismi de benim hilal hadi inş gebeyizdir ben 22 sine kadar bekleyecem öyle olmadı test yaparım
Tmm benim aslında daha regl günüm geçmedi. Ama genelde önden lekelenme ile başlar sonra regl olurum bu durum ayrı bir sıkıcı durum hakkımızda hayırlısı olsun inşİnşallah canım benim adaşız demek inşallah güzel haberi biran önce alırız ben bir 5 gün daha bekleyip test yapacağım haber verelim birbirimize
Merhaba,Merhaba, Kızlar Gebelik Planlayıp Polikistik Over'e takılanlar, kimler neler yapıyor nasıl yol izliyor bu yollardan geçmiş gebe kalabilmiş arkadaşlar neler yaptınız bu başlık hepimizi bir yere toplayan kimimizin tecrübelerini kimimizinse yol aradığı yer olsun hepimize uğur getirsin
Uğur getiren tablo muzu da kendimle başlatıyorum yeni gelenlerde Sat ve Bat tarihlerini yazarsalar tabloya eklerim.
İSİM SAT BAT @0619 @Smy99 @havvagns98 27 Mart 1 Mayıs @ridade21 28 Mart 1 Mayıs sdaak 1 Nisan 2 Mayıs @Ozlenenhanim 12 Nisan 10 Mayıs @rabianizzz 13 Nisan 12 Mayıs E ela_mommy 17 Nisan 18 Mayıs @cilek gezegeni60 19 Nisan 19 Mayıs @Evrem34 19 Nisan 17 Mayıs @Fatoss06 23 Nisan 21 Mayıs @Cukurova78 28 Nisan 26 Mayıs @zlmtnz 29 Nisan 28 Mayıs @gzd9097 30 Nisan 30 Mayıs @cidooss 28 Nisan 31 Mayıs A ayb00 26 Nisan 31 Mayıs @evolievo 3 Mayıs 1 Haziran @2kediannesi 27 Nisan 2 Haziran @cebellato 2 Mayıs 2 Haziran @ayseaysss 5 Mayıs 5 Haziran @bodis 9 Mayıs 10 Haziran @balbadem2024 14 Mayıs 16 Haziran
Benim reglim mayıs 15 di ama 13 ünde peçeteye lekelenmelerim başladı günde bir iki kez di sonra adet günüm geldi olmadım bugün adet gecikmemin 5. Günü ve dün en son lekelenmesin sonra gece büyük bir kahverengi leke geldi ve bugün lekelenmelerim durdu bakalım biraz daha bekleyeceğim amin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun ve yürüyüş yapıyorum 2 gündür hafif şekilde ve kasıklarım acayip batma şeklinde agrı oluyor yürürkenTmm benim aslında daha regl günüm geçmedi. Ama genelde önden lekelenme ile başlar sonra regl olurum bu durum ayrı bir sıkıcı durum hakkımızda hayırlısı olsun inş
Anladım canım inş sonu güzel haberle biter ben regl olacam gibi hissediyorum ama bakalım gecikme olacak mı bazen stresten de böyle olabilir ben şahsen öyle düşünüyorumBenim reglim mayıs 15 di ama 13 ünde peçeteye lekelenmelerim başladı günde bir iki kez di sonra adet günüm geldi olmadım bugün adet gecikmemin 5. Günü ve dün en son lekelenmesin sonra gece büyük bir kahverengi leke geldi ve bugün lekelenmelerim durdu bakalım biraz daha bekleyeceğim amin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun ve yürüyüş yapıyorum 2 gündür hafif şekilde ve kasıklarım acayip batma şeklinde agrı oluyor yürürken
İnşallah güzel haberi alırsınBenim reglim mayıs 15 di ama 13 ünde peçeteye lekelenmelerim başladı günde bir iki kez di sonra adet günüm geldi olmadım bugün adet gecikmemin 5. Günü ve dün en son lekelenmesin sonra gece büyük bir kahverengi leke geldi ve bugün lekelenmelerim durdu bakalım biraz daha bekleyeceğim amin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun ve yürüyüş yapıyorum 2 gündür hafif şekilde ve kasıklarım acayip batma şeklinde agrı oluyor yürürken
Tebrik ederim sağlıkla kucagınıza almayı nasip olsunMerhaba,
Yumurta gelişimi için MultiferPLUS kullandım, 3 ay düzenli kullanım sonrasında gebe kaldım.
Ben bugün regl oldum canım umarım sende güzel haberi alırızİnşallah canım benim adaşız demek inşallah güzel haberi biran önce alırız ben bir 5 gün daha bekleyip test yapacağım haber verelim birbirimize
Olsun yeni başlangıçlar yeni umutları getirir güncel tarihleriniz nedir bu ay neler yapacaksınızBen bugün regl oldum canım umarım sende güzel haberi alırız
Haziran topiğine yazdım beni de eklermisiniz sat 20 Mayıs bat 21 HaziranOlsun yeni başlangıçlar yeni umutları getirir güncel tarihleriniz nedir bu ay neler yapacaksınız
Oraya ekledim istersen buraya da eklerimHaziran topiğine yazdım beni de eklermisiniz sat 20 Mayıs bat 21 Haziran
İnşallah canım benim bir sonraki aya takma kafana akışına bırak güzel haberler yakındırBen bugün regl oldum canım umarım sende güzel haberi alırız
Bu şekilde belirti yaşayan çok kişi okudum buradaKızlar size birşey soracağım başına gelen varmı bilmiyorum ben yürüyüş yaptığımda ve biraz fazla ayakta iş yapınca rahmim ile kasıklarıma batma tarzı ağırlar başlıyor bu belirti olabilir mi acaba
Bende öyle oluyor artık ne lekelenme var neden kahverengi akıntı gelmez oldu yarın adet gecikmemin 7. Günü olacak 10 gün bekleyip test vereceğim heyecanlandım şimdi bir hafta önceki yasadıgım semptomlar da hafiflemeye başladı bel agrım sırt agrım devam ediyorBu şekilde belirti yaşayan çok kişi okudum burada