Ben 3 ay kullandım ama gebelik oluşmadı ve bende kilo yaptıPcos olup femara kullanan var mı
Başka lekelenme gelmedi ve suan adetime 3 gün var çok sabırsızım uygulamaya göre iki gün var ara ara akıntılarım devam ediyorBen de sadece yumurtlamaya kadar çayı içiyorumyerleşme kanaması olabilir mi hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Bende 3 ay çatlatma iğnesiyle kullandım yumurta gelişti ama gebelik olmadıPcos olup femara kullanan var mı
Çok akıntı belirti arasında ne zaman test yapmayı düşünüyorsunBaşka lekelenme gelmedi ve suan adetime 3 gün var çok sabırsızım uygulamaya göre iki gün var ara ara akıntılarım devam ediyor
Yumurta kaçıncı günler büyüdü acaba bu 3 denemedeBende 3 ay çatlatma iğnesiyle kullandım yumurta gelişti ama gebelik olmadı
Ben su anda kullanıyorumPcos olup femara kullanan var mı
Sat 3 Mayıs bat 1 HaziranMerhaba, Kızlar Gebelik Planlayıp Polikistik Over'e takılanlar, kimler neler yapıyor nasıl yol izliyor bu yollardan geçmiş gebe kalabilmiş arkadaşlar neler yaptınız bu başlık hepimizi bir yere toplayan kimimizin tecrübelerini kimimizinse yol aradığı yer olsun hepimize uğur getirsin
Uğur getiren tablo muzu da kendimle başlatıyorum yeni gelenlerde Sat ve Bat tarihlerini yazarsalar tabloya eklerim.
İSİM SAT BAT @0619 @Smy99 @havvagns98 27 Mart 1 Mayıs @ridade21 28 Mart 1 Mayıs sdaak 1 Nisan 2 Mayıs @Ozlenenhanim 12 Nisan 10 Mayıs @rabianizzz 13 Nisan 12 Mayıs @ela_mommy 17 Nisan 18 Mayıs @cilek gezegeni60 19 Nisan 19 Mayıs @Evrem34 19 Nisan 17 Mayıs F Fatoss06 23 Nisan 21 Mayıs @gzd9097 30 Nisan 30 Mayıs @cidooss 28 Nisan 31 Mayıs A ayb00 26 Nisan 31 Mayıs @2kediannesi 27 Nisan 2 Haziran @cebellato 2 Mayıs 2 Haziran @balbadem2024 1 Mayıs 3 Haziran A ayseaysss 5 Mayıs 5 Haziran bodis 9 Mayıs 10 Haziran
Bende inoflice yeni başladım, ilk gittiğim doktor kalınlaşma var diyip gebelikten şüphelendi veya 0.100 çıktı, daha sonra benimle ilgilenmedi. Başka bir doktora gittim hafta içi ve sonuçlar temiz çıktı gebelik düşündüğüm için inofolic verdi umarım gebelik olurTabi ki yazarım ben kullanmadım şuan aktif olarak Inofolic kullanıyorum bundan önce genowomen diye bir takviye kullanıyordum geçen ay buradan bir arkadaş tavsiye etti bende doktoruma sordum olur dedi diye Inofolic kullanıyorum
Ben şimdi notlarıma baktım 12 veya 13. Günde iğne olmuşum 3 aydada. Yani regl bittikten 2 gün sonra kontrole gittiğimde büyümeye başladılar. Bi 2 gün sonra tekrar gittim 17mm falandı. İki gün sonrada yeterli olgunluğa ulaşıyorlardı iğnemi oluyordumYumurta kaçıncı günler büyüdü acaba bu 3 denemede
Tamamdır sağ olun :)Ben şimdi notlarıma baktım 12 veya 13. Günde iğne olmuşum 3 aydada. Yani regl bittikten 2 gün sonra kontrole gittiğimde büyümeye başladılar. Bi 2 gün sonra tekrar gittim 17mm falandı. İki gün sonrada yeterli olgunluğa ulaşıyorlardı iğnemi oluyordum
En azından adet günümü beklemek istiyorum sonrasında test yapıp eğer gebelik yoksa hala adetim gelmiyorsa söktürücü kullanırım sanırım çünkü adet düzensizliğim de var bakalım Hayıt tohumu işe yaratacak mı bugün akıntılarım azalmaya başladı ara sıra geliyorÇok akıntı belirti arasında ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Ama bel ağrım ve arasıra sırt ağrım devam ediyor ayakta çok durunca eğilik işler yapınca bel ağrım artıyor bilmiyorum yani bakalım sonucunu göreceğiz göğüs hassasiyeti suanlık yok ama göğüslerim dolgunlastıÇok akıntı belirti arasında ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Kendimi okudum resmenMerhaba kızlar bende uzun yıllardır pcosluyum cok uzun sureli adet olmuyorum bazen 1 yıla yakin oldugu bile oldu evlendikden 2 sene sonra infertilite bölümüne gittim tüm yapılan testleri yaptırdım sadece kilo vermem gerektiğini soylediler vermeye çabalarken hayit tohumu ile aslanpençesi ictim bir ara düzenli içerken spora da gidiyordum sonrasında 6ay ilaçsız adet oldum ama yine kesildi 5 aydır olmadım pcos icin diyet listesi veren bi gruba katıldım suan 3.haftadayım gayet iyi geldi. Ayni zamanda doktora gidiyorum suan ilaçla adet oldum 5.gününde femara. Ve glifora basladim birde diyetle takviye almaya başlamıştım magnezyum inositol ve d vitaminide var doktor 5.gun iç gel dedi salı günü gitcem bakalim ne olacak rabbim isteyen herkese nasip etsin
Uğur getirsinMerhaba, Kızlar Gebelik Planlayıp Polikistik Over'e takılanlar, kimler neler yapıyor nasıl yol izliyor bu yollardan geçmiş gebe kalabilmiş arkadaşlar neler yaptınız bu başlık hepimizi bir yere toplayan kimimizin tecrübelerini kimimizinse yol aradığı yer olsun hepimize uğur getirsin
Uğur getiren tablo muzu da kendimle başlatıyorum yeni gelenlerde Sat ve Bat tarihlerini yazarsalar tabloya eklerim.
İSİM SAT BAT @0619 @Smy99 @havvagns98 27 Mart 1 Mayıs @ridade21 28 Mart 1 Mayıs sdaak 1 Nisan 2 Mayıs @Ozlenenhanim 12 Nisan 10 Mayıs @rabianizzz 13 Nisan 12 Mayıs @ela_mommy 17 Nisan 18 Mayıs @cilek gezegeni60 19 Nisan 19 Mayıs @Evrem34 19 Nisan 17 Mayıs F Fatoss06 23 Nisan 21 Mayıs @gzd9097 30 Nisan 30 Mayıs @cidooss 28 Nisan 31 Mayıs A ayb00 26 Nisan 31 Mayıs E evolievo 3 Mayıs 1 Haziran @2kediannesi 27 Nisan 2 Haziran @cebellato 2 Mayıs 2 Haziran @balbadem2024 1 Mayıs 3 Haziran A ayseaysss 5 Mayıs 5 Haziran bodis 9 Mayıs 10 Haziran
Aslında hayıt tohumundan da olabilir adeti düzenlediği için. Hayırlısı olsun canım inşallah gelmezEn azından adet günümü beklemek istiyorum sonrasında test yapıp eğer gebelik yoksa hala adetim gelmiyorsa söktürücü kullanırım sanırım çünkü adet düzensizliğim de var bakalım Hayıt tohumu işe yaratacak mı bugün akıntılarım azalmaya başladı ara sıra geliyor
Adet belirtileriyle aynı oluyor . Benim de reglime 10 gün var bugün sağ sol bacağım sürekli çekilme oldu yürüyemedim göğüs ucunda sadece hassasiyet var ama her şey için çok erkenAma bel ağrım ve arasıra sırt ağrım devam ediyor ayakta çok durunca eğilik işler yapınca bel ağrım artıyor bilmiyorum yani bakalım sonucunu göreceğiz göğüs hassasiyeti suanlık yok ama göğüslerim dolgunlastı
Ben bugün test yaptım darısı tüm bekleyenlere ben inanmıyorum pozitif olduğuna ama burdakı kızceler pozitif dedı yarın kan verecegım