Gebeliğe Hazırlık Polikistik Over Olup Hamile Kalmak İsteyenler Paylaşım 🌸🤰🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar birşey sorabilir miyim bu hamileliğin belirtileri başlıyor ya hani akıntı diyen var bu ne zamana kadar sürüyor

Sat 3 Mayıs bat 1 Haziran

Bende inoflice yeni başladım, ilk gittiğim doktor kalınlaşma var diyip gebelikten şüphelendi veya 0.100 çıktı, daha sonra benimle ilgilenmedi. Başka bir doktora gittim hafta içi ve sonuçlar temiz çıktı gebelik düşündüğüm için inofolic verdi umarım gebelik olur

Yumurta kaçıncı günler büyüdü acaba bu 3 denemede
Ben şimdi notlarıma baktım 12 veya 13. Günde iğne olmuşum 3 aydada. Yani regl bittikten 2 gün sonra kontrole gittiğimde büyümeye başladılar. Bi 2 gün sonra tekrar gittim 17mm falandı. İki gün sonrada yeterli olgunluğa ulaşıyorlardı iğnemi oluyordum

Tamamdır sağ olun :)

Çok akıntı belirti arasında ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
En azından adet günümü beklemek istiyorum sonrasında test yapıp eğer gebelik yoksa hala adetim gelmiyorsa söktürücü kullanırım sanırım çünkü adet düzensizliğim de var bakalım Hayıt tohumu işe yaratacak mı bugün akıntılarım azalmaya başladı ara sıra geliyor

Çok akıntı belirti arasında ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Ama bel ağrım ve arasıra sırt ağrım devam ediyor ayakta çok durunca eğilik işler yapınca bel ağrım artıyor bilmiyorum yani bakalım sonucunu göreceğiz göğüs hassasiyeti suanlık yok ama göğüslerim dolgunlastı

Kendimi okudum resmen

Uğur getirsin

Aslında hayıt tohumundan da olabilir adeti düzenlediği için. Hayırlısı olsun canım inşallah gelmez

Adet belirtileriyle aynı oluyor . Benim de reglime 10 gün var bugün sağ sol bacağım sürekli çekilme oldu yürüyemedim göğüs ucunda sadece hassasiyet var ama her şey için çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…