Bugünkü yerleşme kanamasıysa yarın çıkma ihtimali zayıf olur ama siz testimizi yapın eğer pozitif de doktorunuza bugünkü kanamanın sebebini sorarsknız27 nisanda ovitrelle vurdum , Bugün iğnenin 17. Günü ve bat günümle aynı gündeyim. hafif açık pembe leke geldi sabah , doktorum iğneden sonra 18. Gün yani yarın 15 mayısta test yap demişti. Acaba şimdi bugün gelen yerleşme kanaması olabilir mi ? Eğer öyleysede yarın ki test pozitif çılar mı ki
Merhaba beni de eklermisinMerhaba, Kızlar Gebelik Planlayıp Polikistik Over'e takılanlar, kimler neler yapıyor nasıl yol izliyor bu yollardan geçmiş gebe kalabilmiş arkadaşlar neler yaptınız bu başlık hepimizi bir yere toplayan kimimizin tecrübelerini kimimizinse yol aradığı yer olsun hepimize uğur getirsin
Uğur getiren tablo muzu da kendimle başlatıyorum yeni gelenlerde Sat ve Bat tarihlerini yazarsalar tabloya eklerim.
İSİM SAT BAT @0619 @Smy99 @havvagns98 27 Mart 1 Mayıs @ridade21 28 Mart 1 Mayıs sdaak 1 Nisan 2 Mayıs @Ozlenenhanim 12 Nisan 10 Mayıs @rabianizzz 13 Nisan 12 Mayıs @ela_mommy 17 Nisan 18 Mayıs @cilek gezegeni60 19 Nisan 19 Mayıs @Evrem34 19 Nisan 17 Mayıs F Fatoss06 23 Nisan 21 Mayıs @Cukurova78 28 Nisan 26 Mayıs @gzd9097 30 Nisan 30 Mayıs @cidooss 28 Nisan 31 Mayıs A ayb00 26 Nisan 31 Mayıs @evolievo 3 Mayıs 1 Haziran @2kediannesi 27 Nisan 2 Haziran @cebellato 2 Mayıs 2 Haziran MehmetinAnnesii 1 Mayıs 3 Haziran @ayseaysss 5 Mayıs 5 Haziran @bodis 9 Mayıs 10 Haziran
Yanlis yazmışım sat 29 NİSAN bat 28 MAYİS heyacan yaptım galibaMerhaba beni de eklermisin
Sat 29 Mart bat 28 Nisan . Pcoluyum bu ay çatlatma iğnesi kullandım iğnenin vurulduğum gün dahil 5. Günü . Beklemedeyim. Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın çok amin
Olsun olsun ☺ siz neler yapıyorsunuzYanlis yazmışım sat 29 NİSAN bat 28 MAYİS heyacan yaptım galiba
E işte hamile kalmaya çalışıyorumOlsun olsun ☺ siz neler yapıyorsunuz
Benim insülin direncim yok canım. Benim listem aslında tamamen sağlıklı beslenme üzerineydi. Hatta 3 kilo alma hedefim vardı. Daha çok lifli gıdalardan oluşuyordu. Gluten ve laktozu çıkardım hayatımdan. Sabah bol proteinli bir kahvaltı öğlen sebze akşamda et veya balık üzerineydi genelde. Öğlen ve akşamı yer değiştirbiliyordum. Sabah avokado veya ceviz zeytin gibi doğal yağ vardı listemde. Yani çok ekstra değişik değildi tamamen sağlıklı beslenmek üzerineydi. Yemem gereken ölçüler vs öğretti diyetisyenim banaAynı hikaye bende benim amh 23.5 2 yıldır olmuyor bu ay femara çatlatma kullandık bakalım nasip olmazsa rahim filmi çekilicem bende ama ben hep adet oldum heray canım diyet listen nasıl yazabilir misin insülin direnci çıktımı çıktıysa kaç?
Canım sende son durum neBirşey sorabilir miyim bu yerleşme kanaması nasıl oluyor benim suan leke geliyor ama peçeteyle silince o da her zaman değil
Sonıcu burayada yazııınEvet bugün test yaptım ama gene sılık
Benim bugün adet olmam lazımdı olmadım 3 gün önce test yaptım negatif çıktı ama sonra 3 gün peçeteye hafif lekelenmem geldi akıntıyla beraber sonra iki damla hafif kahverengi leke geldi bunlar geçti şimdi akıntım geliyor beyazımsı şekilde bilmiyorum adette olmadım geç döllenme olabilir mi tekrar test için birkaç gün bekleyeyim diyorumCanım sende son durum ne
merhaba yeni sat 14.05 bat 19.06Merhaba, Kızlar Gebelik Planlayıp Polikistik Over'e takılanlar, kimler neler yapıyor nasıl yol izliyor bu yollardan geçmiş gebe kalabilmiş arkadaşlar neler yaptınız bu başlık hepimizi bir yere toplayan kimimizin tecrübelerini kimimizinse yol aradığı yer olsun hepimize uğur getirsin
Uğur getiren tablo muzu da kendimle başlatıyorum yeni gelenlerde Sat ve Bat tarihlerini yazarsalar tabloya eklerim.
İSİM SAT BAT @0619 @Smy99 @havvagns98 27 Mart 1 Mayıs @ridade21 28 Mart 1 Mayıs sdaak 1 Nisan 2 Mayıs @Ozlenenhanim 12 Nisan 10 Mayıs @rabianizzz 13 Nisan 12 Mayıs @ela_mommy 17 Nisan 18 Mayıs @cilek gezegeni60 19 Nisan 19 Mayıs @Evrem34 19 Nisan 17 Mayıs F Fatoss06 23 Nisan 21 Mayıs @Cukurova78 28 Nisan 26 Mayıs zlmtnz 29 Nisan 28 Mayıs @gzd9097 30 Nisan 30 Mayıs @cidooss 28 Nisan 31 Mayıs A ayb00 26 Nisan 31 Mayıs @evolievo 3 Mayıs 1 Haziran @2kediannesi 27 Nisan 2 Haziran @cebellato 2 Mayıs 2 Haziran MehmetinAnnesii 1 Mayıs 3 Haziran @ayseaysss 5 Mayıs 5 Haziran @bodis 9 Mayıs 10 Haziran
Benimde aynı 14. Mayıs dün adet oldum sat 14 haziranmerhaba yeni sat 14.05 bat 19.06
Sat : 14 mayıs bat : 14 haziranMerhaba, Kızlar Gebelik Planlayıp Polikistik Over'e takılanlar, kimler neler yapıyor nasıl yol izliyor bu yollardan geçmiş gebe kalabilmiş arkadaşlar neler yaptınız bu başlık hepimizi bir yere toplayan kimimizin tecrübelerini kimimizinse yol aradığı yer olsun hepimize uğur getirsin
İSİM SAT BAT @0619 @Smy99 @havvagns98 27 Mart 1 Mayıs @ridade21 28 Mart 1 Mayıs sdaak 1 Nisan 2 Mayıs @Ozlenenhanim 12 Nisan 10 Mayıs @rabianizzz 13 Nisan 12 Mayıs @ela_mommy 17 Nisan 18 Mayıs @cilek gezegeni60 19 Nisan 19 Mayıs @Evrem34 19 Nisan 17 Mayıs F Fatoss06 23 Nisan 21 Mayıs @Cukurova78 28 Nisan 26 Mayıs zlmtnz 29 Nisan 28 Mayıs @gzd9097 30 Nisan 30 Mayıs @cidooss 28 Nisan 31 Mayıs A ayb00 26 Nisan 31 Mayıs @evolievo 3 Mayıs 1 Haziran @2kediannesi 27 Nisan 2 Haziran @cebellato 2 Mayıs 2 Haziran @ayseaysss 5 Mayıs 5 Haziran @bodis 9 Mayıs 10 Haziran MehmetinAnnesii 14 Mayıs 16 Haziran
Bu ay hayırlı olsun inşallah yeni baslangiclar diyelimBenimde aynı 14. Mayıs dün adet oldum sat 14 haziran
Belki de erken yaptın testi. Bencede bekle inşallah hayırlı haberler alırsın canımBenim bugün adet olmam lazımdı olmadım 3 gün önce test yaptım negatif çıktı ama sonra 3 gün peçeteye hafif lekelenmem geldi akıntıyla beraber sonra iki damla hafif kahverengi leke geldi bunlar geçti şimdi akıntım geliyor beyazımsı şekilde bilmiyorum adette olmadım geç döllenme olabilir mi tekrar test için birkaç gün bekleyeyim diyorum
Bugün adet günüm akşam 18.00 gibi tekrar akıntı ile beraber leke geldi sadece o saatte geldi sonra kesildi bekliyorum bakalımBelki de erken yaptın testi. Bencede bekle inşallah hayırlı haberler alırsın canım
Bu yerleşme kanaması adet günü olabiliyor muBelki de erken yaptın testi. Bencede bekle inşallah hayırlı haberler alırsın canım