- 22 Nisan 2024
- 10
- 0
- 32
Merhaba, bende pcosluyum adetim 9 gün gecikti. Yazdığınız bütün belirtiler bendede vardı. Heveslendim bebek için, Kan verdim negatif çıktıMerhaba kızlar bende de pcos var ama kaç tane doktora gittim olumsuz birşey konuşmadı sadece tembellik yapar hormonlarda dedi ve kiloma dikkat etmemi söyledi evlendikten sonra adetim düzensizleşti evleneli 4 ay oldu ve bu süre zarfında öğrendim pcos olduğumu kilo da aldım tabi şimdi spora başladım doktor doğum kontrol hapı verdi bir ay içtim ve yan etkilerinden dolayı bıraktım ve Hayıt tohumunu duydum ona başladım bitkisel diye 20 gün oldu içtim ve yumurtlamamdan 4 gün sonra bıraktım içmeyi ve adetime 9 gün var ve aşırı kasık bel ve sırt ağrısı çekiyorum birkaç gün önce akıntım baya oldu ekstra dan baş ağırsı ve çok fazla halsizlik var ümitleniyorum ama adet gününü beklemek istiyorum hamileliği çok istiyorum bu belirtiler normal mi anlamadım alt karın bölgem ağrı gün içinde sürekli oluyor ve bazen batma şeklinde bir iki saniyelik oluyor
Olsun yeni bir başlangıç diyelim yeni bat nedir?Merhaba bugün regli oldum bu ay da olmadı
Üzüldüm inşallah kısa sürede hamile kalırsınız herkese nasip etsin Allahım adetime 6 gün var bekliyorum sürekli akıntım oluyor ve kasık bel sırt ağrım var arada iğne batar gibi ağrım oluyor ama saniyelik heveslenmek istemiyorum ama bekleyeceğim inşallah olurMerhaba, bende pcosluyum adetim 9 gün gecikti. Yazdığınız bütün belirtiler bendede vardı. Heveslendim bebek için, Kan verdim negatif çıktı
Doktor Adet söktürücü için duphaston 10mg verdi. Günde 2 kez onu kullanıyorum. İnş herşey yoluna girer.
Daha önce hiç bu kadar akıntım olmamıştı akıntım oluyordu ama bunu ilk kez yaşıyorum belkide hormonlardan dolayı bilmiyorumÜzüldüm inşallah kısa sürede hamile kalırsınız herkese nasip etsin Allahım adetime 6 gün var bekliyorum sürekli akıntım oluyor ve kasık bel sırt ağrım var arada iğne batar gibi ağrım oluyor ama saniyelik heveslenmek istemiyorum ama bekleyeceğim inşallah olur
Belki duphaston bitmeden regl olursunKızlar bende bugün gecikmenin 10. Günü tekrar test yaptım negatif duphaston baslıyorum artık 13 sonra döndüm başlar 3. Gibi doktora giderim boşu boşuna geciktiği için 10 gün bekle + 10 duphaston + 3 gün başlama süresi 23 gün nerdeyse bir ay çöpte
Duphaston bitmeden hiç olmamıştım öyle olan var mı kıBelki duphaston bitmeden regl olursunsağlık olsun canım yeni ay yeni başlangıç diyelim bence
BenDuphaston bitmeden hiç olmamıştım öyle olan var mı kı
Aaa ben hiç öyle olmadım hep 10 gün il bitti 3 . Günü döngü başladı ilginçmiş e hadi inşallah erken başlar da zaman kaybım olmazBenen erken 6. Gün olmuştum. Ama bitirdiğimde olduğumda çok oldu. Değişiyor biraz o ay ki hormonlara bağlı herhalde
İnşallahAaa ben hiç öyle olmadım hep 10 gün il bitti 3 . Günü döngü başladı ilginçmiş e hadi inşallah erken başlar da zaman kaybım olmaz
Hayıtı bir ay boyunca mı kullanacaksınız yoksa yumurtlama gününe kadar mıMerhaba beni de ekleyebilir misinizsat 5 mayıs bat 5 haziran. Bu ay femeraya başladı doktorum daha önce klomen kullandım olmamıstı ve kiste çevirmişti. Benim de umudum tükenmişti şimdi tekrar toparladım kendimi bu ay diyete başladım hayıt aldım inostrol zaten kullanıyordum ayrıca d vitaminim çok düşük çıktı hapa başladım. İnşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin.
Bende kullanıyorum 3.gunum inşallah bende olurum olmamakta yoruyorAaa ben hiç öyle olmadım hep 10 gün il bitti 3 . Günü döngü başladı ilginçmiş e hadi inşallah erken başlar da zaman kaybım olmaz
Sanırım yumurtlamadan sonra kullanılmıyor ben o şekilde kullandım aynı şekilde pcos var bende suan adetime 4 gün var bekliyorum ilk defa bugün peceteye çok hafif leke oldu başka olmadı bekliyorum bakalım inşallah hamilelik çıkarHayıtı bir ay boyunca mı kullanacaksınız yoksa yumurtlama gününe kadar mı