Evlenseydi de boşanabilirdi
Bence birlikte yaşamaları değildi
Ufak yaşta başladıkları için yeni insanlar keşfetmek istedi adam
Birlikte yaşadığı için senle evlenmedi demek adama haksızlık oluyor bu da benim fikrim.
Evet Türkiye de bir kesim buna şiddetle karşı ama eğitimli görgülü şehirli kesim cinsellik yaşıyor genelde evlenmeden zaten bu tabu değil
davay ne demek kiBilmiyorum onu merak ettim işte.
22 yaşında başlamışlar son senelerde olabilirdi evlilik çünkü bunun okulu işi askerliği bilmem nesiDirekt söylenemez tabi tek sebep bu olmayabilir. Ama sebeplerden birisi de olabilir. Sizin de belirttiğiniz üzere Türkiye'de hatrı sayılır bir kesim var. "Sevgilimle sevişeyim ama karım bakire olsun" kesimi yadsınamayacak düzeyde. İnsanların da söylediği 12 senedir bu insanın halini tavrını anlayıp anlayamadığı. Çünkü nikah istediğini ama adamın buna yanaşmadığını söylüyor. Nikah yapacak olan insan senin istediğini bile bile zaten yapardı, 12 sene beklemezdi diyorlar. Burada iki tarafın da aynı düşüncede olması söz konusu değil, dolayısıyla konu oraya sapıyor. İki taraf da birlikte nikahsız yaşamayı problem etmeseydi buna takılan olmazdı.
22 yaşında başlamışlar son senelerde olabilirdi evlilik çünkü bunun okulu işi askerliği bilmem nesi
Zaten 30 lu yaşları bulur
Karım bakire olsun diyen tipler sevmiyordur emin ol
Bir erkek bir kadını sevdikten sonra bakmıyor bekarete
Sevmiyordur bahane arıyordur kendine
Seven adam vazgeçemez
Zaten dediğiniz gibi olsa
Adam bekar ilk evliliğinden çocuğu var kadının evleniyor gayette
Bir sürü örnek var
Bence şu helallik falan olaylarına girmeyin yaO terk ettiğim kişiye baktım sosyal medyadan evlenmiş çocukları var, kendisi çok yakışıklı zaten hala öyle karısı da çok güzel, çocukları da çok şirin
bana dön tabi ki demem ama bir helallik almak isterim doğrusu
Konu sahibinin ilişkisi içinde geçerli bu durumBir sürü örnek var evet de ben söylediklerimi genellemiyorum tüm ilişkilere. Konu sahibinin ilişkisi üzerinden yorum yapıyorum. Her ilişkinin dinamiği farklıdır.
Konu sahibinin ilişkisi içinde geçerli bu durum
Yani Türkiye’de kadınlar birlikte yaşadım cinsellik yaşadım diye beni bıraktı böyle düşünüyor direk
Bu nedeni olmayabilir diyorum bende
Çünkü ilk bu akla geliyor
Buda işte genetiğimize işlemiş
Cinsellik yaşarken aklımızda bu var
2 ayda seviştik keşke uzatsaydım falan diye düşünüyor kadın
Bir erkek arkadasım aylarca peşinden koştuğu aşık olduğu kızdan birlikte olduktan sonra ayrıldı
Neden diye sorduğumda ten uyumu olmadığını aylarca onu gözünde büyüttüğünü ama yatakda bir uyum olmadığını söylemişti
Kızda istediğini aldın o yüzden gidiyorsun diyor hemen oysaki adam hoşlanmamış
Ne oldu aylarca beni basit görmesin diye verdiği çaba boşa gitti
Ben böyle birşey yaşasam mesela belki benden hoşlanmadı derdim ama kadınların ilk aklına gelen bu oluyor işte beni kullandı
Diğer türlüsü aklına gelmiyor bile
Ben yinede abartıldığı kadar olmadığını düşünüyorumÇünkü burada erkekler de bu düşünce ile yetiştiriliyor kadınlar da. Anneler bu bakış açısıyla yetiştiriyor çocuklarını kız da olsa erkek de olsa. Şimdilerde belki biraz daha bu döngü kırıldı, artık bu şekilde cinsiyetçi yaklaşım benimsemeyen ebeveynler var. Ama önceki nesil çoğunlukla böyle yetişti ne yazık ki. Hala da böyle yetiştirilen çocuklar var.
Ne kadar modern ne kadar eğitimli ne kadar görgülü hareketler eskiyi bırakıyor yeniyle evleniyor tadını beğenmiyor eskiye dönüyor eskide modern eğitimli şehirli ve görgülü olduğu için yeniden onu kabul ediyor çocuk yapıyor arada kadin da dönüyor dolaşıyor başka denemeler yapıyor mu acaba erkekler de birşey demiyor mu siz görgülü ve sehirlilerdeBen gördüm çevreyle ilgiki
Hatta şunuda gördüm
10 yıllık sevgilisinden ayrılıp 4-5 ayda birini bulup evlenen sonra unutamadım diye eski sevgilisine dönen
Yeni kızdan boşanıp eski sevgilisiyle evli şu an bir tane çocukları var
Ben de hiç Avrupai bir insan değilim:) hayatımda Avrupa'yı ilk defa dört beş sene önce gördüm. Kütüğümde Karadeniz'in bir köyü yazıyor, annem babam da gayet geleneksel insanlar..Ben bekarım ama benim arkadaslarımın çoğu birlikte yaşadıktan sonra evlendi
Bu erkeklerde hiç öyle Avrupalı falan da değildi
Hatta muhafazakar ailelerden gelen büyük şehirlerde okumuş eğitimli erkeklerdi
Ve maşallah diyeyim çok da mutluluklar
Neden?Çünkü karşısındaki kadını tanıyor huyunu suyunu biliyor ev halini biliyor pis mi pasaklı mı dağınık mı neye kızar neye alınır neye tepki verir biliyorlar karşılıklı
Aynı evi paylaşmayan insanlarda uyum sorunu oluyor tabi!Çünkü yumurtadan sürpriz ne çıkarsa artık evlilik kumara dönüyor .iyi olanda var kötü olanda
Burası Ortadoğu ülkesi derken arkadaş burayı İran falan sanıyor heralde
İran dediğime bakmayın yalnız oradaki insanlarda gayet Özgür cinsellik konusunda
Biz kadınlar bunu yapıyoruz bence
Benim basit görmesin benimle evlenmez vs
Evlenmezse evlenmesin ben buyum demiyorlar ki
Bakire değilim nasıl söyletecem bunu diye bir sürü konu açılıyor burda
Diktirme bilmem ne
Herkes olduğundan farklı görünüp kendini karşı tarafa kabullendirme derdinde
Yaş 30 u geçince eyvah eyvah karalar bağlıyorlar hemen alelacele bir koca bulunuyor adamın niteliği falan yok evleniyorlar sonra mutsuzum.
Şehirli bir erkek bekarete takılmıyor evet bu bir gerçek hatta aileleri muhafazakar ailelerden gelen adamlarda bile gördümNe kadar modern ne kadar eğitimli ne kadar görgülü hareketler eskiyi bırakıyor yeniyle evleniyor tadını beğenmiyor eskiye dönüyor eskide modern eğitimli şehirli ve görgülü olduğu için yeniden onu kabul ediyor çocuk yapıyor arada kadin da dönüyor dolaşıyor başka denemeler yapıyor mu acaba erkekler de birşey demiyor mu siz görgülü ve sehirlilerde
Kusura bakmayın ama yatakta hoşlanmadım lafı da bana bahane geliyor. O zaman her görüştüğümüzü deneyelim? Bu sefer cinsel ilişkinin duygusallık ruhani boyutu denen şeyi kalır mı herkesle yaşandıktan sonra. Bemce o adam kızzı gözümde büyütmüş sonra bakmış ki kaFa uymuyor Kız beklediği gibi gelmedi cinselliği bahane ederek işi çıkmaza sürmüş ki kız itiraaz edemesin.Konu sahibinin ilişkisi içinde geçerli bu durum
Yani Türkiye’de kadınlar birlikte yaşadım cinsellik yaşadım diye beni bıraktı böyle düşünüyor direk
Bir erkek arkadasım aylarca peşinden koştuğu aşık olduğu kızdan birlikte olduktan sonra ayrıldı
Neden diye sorduğumda ten uyumu olmadığını aylarca onu gözünde büyüttüğünü ama yatakda bir uyum olmadığını söylemişti
Ben böyle birşey yaşasam mesela belki benden hoşlanmadı derdim ama kadınların ilk aklına gelen bu oluyor işte beni kullandı
Ne kullanması Allahaskina? Bir ilişki yaşanmış bir gün yada bin gün. Birisi için bir sebeple bitmiş hepsi bu.Konu sahibinin ilişkisi içinde geçerli bu durum
Yorumlara yorum yaptımNe kullanması Allahaskina? Bir ilişki yaşanmış bir gün yada bin gün. Birisi için bir sebeple bitmiş hepsi bu.
Ailesi özellikle annesi istemiyorsa o ilişki asla evlilik olmuyor. Erkekler ne kdar özgür olsa da bu konuda anneleri gibi birini tercih ediyorlar.Ben yinede abartıldığı kadar olmadığını düşünüyorum
Kadınlar bunu kendine yapıyor erkekler bakire ister diye kodlamışlar!Bir kesim olabilir böyle ama zannedildiği kadar büyük bir kesim değil
Adam sevişti diye gitti sanıyor çoğu oysa durum bambaşka olabiliyor
Bir erkek bir kadını seviyorsa gerçekten her türlü yanında oluyor aslında
Dediğim gibi eğitim,çevre vs gibi faktörlerde var
Ama asıl olay sevgi eksikliği
Gerçekten seven adam bunlara takılmıyor
Kıza senle sevişmekten hoşlanmadım demez zaten diyemez böyle birşeyiKusura bakmayın ama yatakta hoşlanmadım lafı da bana bahane geliyor. O zaman her görüştüğümüzü deneyelim? Bu sefer cinsel ilişkinin duygusallık ruhani boyutu denen şeyi kalır mı herkesle yaşandıktan sonra. Bemce o adam kızzı gözümde büyütmüş sonra bakmış ki kaFa uymuyor Kız beklediği gibi gelmedi cinselliği bahane ederek işi çıkmaza sürmüş ki kız itiraaz edemesin.
Hiç öyle birşey yokAilesi özellikle annesi istemiyorsa o ilişki asla evlilik olmuyor. Erkekler ne kdar özgür olsa da bu konuda anneleri gibi birini tercih ediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?