Olan olmuş artık ağlamanın bir faydası yok. Ama keşke evliliği erteledigini anladığınız zaman biraksaydiniz. Sizin için tecrübe oldu. Zamanınızı almış gibi hissediyor olabilirsiniz bu normal. Hayat devam ediyor bunu hatirlayin34 yaşındayım özel bir okulda öğretmenlik yapıyorum. 22 yaşından bu yana 12 yıl birlikte olduğum kişi beni bu yılın ocak ayında terk etti . İkimizde aynı yaştayız.
2008 aralıktan beri birlikteydik, 2012 yılından beri aynı evde yaşıyorduk. Evlilik yoktu aramızda. Evlilik istiyordum ama sürekli erteliyordu.
2019 eylül ayında yakın bir arkadaşıyla Ukraynaya gitti, ben gitmesini istemedim, biraz tartıştık, çünkü yıllık iznimizi ukrayna tatili ile harcamak istemedim benim için ilgi çekici bir yer değildi. Bana sen de gel dedi , gelmedim, arkadaşıyla birlikte gitti.
Seyahattan döndüğünden beri değişti, bana ilgisi azaldı, ve ocak 2019da da sonuç ayrılık . Benimle irtibatı tamamen kesti
Çok üzgünüm yıkıldım, toparlanmam gerekiyor, ne yapmalıyım ? Bu pandemi yüzünden de eve kapandım . Nasıl kendimi oyalayabilirim ne tavsiye edersiniz ?
Mantıklı olan bu ama gelde kalbime anlatOlan olmuş artık ağlamanın bir faydası yok. Ama keşke evliliği erteledigini anladığınız zaman biraksaydiniz. Sizin için tecrübe oldu. Zamanınızı almış gibi hissediyor olabilirsiniz bu normal. Hayat devam ediyor bunu hatirlayin
Bu pandemi yüzünden korkuyorum bir yere çıkmayaYeni insanlar ve kısa süreliğine de olsa bulunduğunuz çevreden uzaklaşmak iyi gelir.yaz tatilinizi değerlendirin
İyi kötü bir yerden başlamak gerekiyor,seminerler bu ayın sonunda başlıyor zaten, yavaş tan kontrollü bir şekilde bir yerden başlayabilirsiniz.Bu pandemi yüzünden korkuyorum bir yere çıkmaya
GüvenmiştimPeygamber sabrı mı vardı sizde 12yılı hiç mi sorgulamadınız? 5. Yılda falan bi acaba noluyor demediniz mi rest çekmediniz mi
iki taraf da evlenmek istemeyebilir çok normal anlayışla karşılarım ama bir taraf istiyorsa öbürü istiyorsa problem, hayat görüşleri uymuyordur ayrılırlar.ama 12 bak yazıyla ON İKİ senedir aman benimle evlenir diye beklediysen e sendeki de saflık.Hayat devam ediyor, kendine hobi bul , özel aracınla şöyle sahil şeridine tatile git gidebilirsen. eve spor aletleri al, çiçek dik evde saksıları boya, evi boya.34 yaşındayım özel bir okulda öğretmenlik yapıyorum. 22 yaşından bu yana 12 yıl birlikte olduğum kişi beni bu yılın ocak ayında terk etti . İkimizde aynı yaştayız.
2008 aralıktan beri birlikteydik, 2012 yılından beri aynı evde yaşıyorduk. Evlilik yoktu aramızda. Evlilik istiyordum ama sürekli erteliyordu.
2019 eylül ayında yakın bir arkadaşıyla Ukraynaya gitti, ben gitmesini istemedim, biraz tartıştık, çünkü yıllık iznimizi ukrayna tatili ile harcamak istemedim benim için ilgi çekici bir yer değildi. Bana sen de gel dedi , gelmedim, arkadaşıyla birlikte gitti.
Seyahattan döndüğünden beri değişti, bana ilgisi azaldı, ve ocak 2019da da sonuç ayrılık . Benimle irtibatı tamamen kesti
Çok üzgünüm yıkıldım, toparlanmam gerekiyor, ne yapmalıyım ? Bu pandemi yüzünden de eve kapandım . Nasıl kendimi oyalayabilirim ne tavsiye edersiniz ?
Zamanla acınız geçer. Unutmazsınız belki ama artık hatırlayınca canınız yanmaz. Size verebileceğim en önemli tavsiye asla geri dönmeyin. Önünüze bakın. Daha çok çok gençsinizMantıklı olan bu ama gelde kalbime anlat
Aşıktım alışmıştım bırakamadım
Bu yaştan sonra yeni biri olur mu bilmiyorum
Bunun ah ile ilgisi oldugunu sanmuyorum. Sizinki bile bile lades olmus. Yani siz zaten evlenmeyecek, duzenli bir hayat istemwyen birisini secmissiniz. 3 yil 5 yil tamam anlarim da 12 yil hala mi korkusu var adamin? Neyin korkusu ustelik. Zaten ayni evde yasiyormussunuz senelerdir. Adamin gidecegi bekliymis zaten.Bazen düşünüyorum. Ben bunu hak ettim mi diye ? Çünkü 2008den önce başka bir ilişkim vardı 2006-08 yılları arasında sürmüştü . Bu beni terk eden kişiyi tanıyınca, eski sevgilimi bırakmıstım. O ise benden 3 yaş büyüktü askerlikten dönmüştü ve evlenmek istiyordu ciddiydi yani, askerden geldikten 3 ay sonra terk etmiştim onu,
ah mı etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?