Sevgilim tarafından terk edildim

Merhaba bu siteye yeni üye oldum sizden akıl almak istiyorum düşüne düşüne kafayı yemek üzereyim şimdi size anlatıyorum
Öncelikle benim 4 yıllık bir ilişkim var sevgilimin beni çok sevdiğinden eminim bende öyle. Dört yıl içinde aramızda büyük kavgalar tartışmalar ayrılmalar oldu hep evlelik için beni zorluyor kendisi 32 yaşında bense 24 yaşındayım haklı olarak yaşı geldiği için evlenmek istiyor bende aramızda ki tartışmalardan dolayı emin olamiyordum kendisi biraz alkol alır çok değil ama iki hafta da bir kez ama ben hiç istemiyordum genellikle tartışmamız bundan dolayıdır ve dediğim dedik birisi fazla gezmeme açık giyinmeme izin vermez neyse bu konuları biraz atlattık ve yine evlilik için beni zorlamaya başladı ailesini tanışmak için göndereceğini söyledi bende aileme söyledim henüz daha gelmelerine bir kaç gün vardı. Bizimkiler evi var mı nerde kalacaksınız diye sordular bende sevgilime sorduğumda bana hiç bir şekilde net cevap vermiyordu ne yapacaksın elbet bir yerde kalırız şuan ev alamam bir kaç sene kirada otururuz sonra alırız diye sürekli söylüyordu ailem kirada oturmamı istemedi bu zamanda zor kira vermek bende bir kaç kere ev alabilirse ailesi ile konuşup ev almasını istedim eşyalarımı evime göre almak istediğimi kirada zor geçirecegimizi söyledim ve bana sen benimle ev için mi evleniyosun ben buyum benimle geliyorsan gel gelmiyorsan yol orda gibi kelimeler kullandı bir gün sonra yine konu açıldı ve bana dedi ki ben istemiyorum senden karı olmaz sen git kendine göre birini al dedi sakın rahatsız etme beni benden uzak dur s.g senden bir bk olmaz gibi bir çok kelimeler söyledi ve sildi numaramı bir haftadır da hiç yazıp aramadı ailem zaten istemiyordu ben sevdiğim için ailemi karşıma almaya hazırdım ama beni bu şekilde bırakıp gitmesi ve bu kelimeleri söylemesi çok zoruma gitti hergün görüyorum aynı yerde oturuyoruz nasıl unutucam ne yapicam yardım edin yorumlarınız fikirleriniz benim için önemli. Artık ben barışmak istesem dahi ailem istemiyor Şimdiden sana yol gösteriyor dedi annem evlenince ne yapacaksın her tartışmada kapı orda git der diyor sizce haklı mı ?
Ailenizi karşınıza almaya hazırsınız ama adama evde ev diye dırdır ediyorsunuz öyle mi? Peki kaç lira verdiniz de ev istiyorsunuz pardon. Beleşci gördüm sizi. Adamın üslubu zaten tartışmaya kapalı o yüzden deginmiyorum bile.

Ayrıl barış ilişkileri sağlıklı bulmuyorum .Ben ayrıl barış şiddetli kavgalardan sonrasını okumadım.Gecmisi bu ilişkinin geleceği zaten.O kavgalar bitmez bir süre sonra nurtopu gibi bin tane dert konunuz olur

Merhaba bu siteye yeni üye oldum sizden akıl almak istiyorum düşüne düşüne kafayı yemek üzereyim şimdi size anlatıyorum
Öncelikle benim 4 yıllık bir ilişkim var sevgilimin beni çok sevdiğinden eminim bende öyle. Dört yıl içinde aramızda büyük kavgalar tartışmalar ayrılmalar oldu hep evlelik için beni zorluyor kendisi 32 yaşında bense 24 yaşındayım haklı olarak yaşı geldiği için evlenmek istiyor bende aramızda ki tartışmalardan dolayı emin olamiyordum kendisi biraz alkol alır çok değil ama iki hafta da bir kez ama ben hiç istemiyordum genellikle tartışmamız bundan dolayıdır ve dediğim dedik birisi fazla gezmeme açık giyinmeme izin vermez neyse bu konuları biraz atlattık ve yine evlilik için beni zorlamaya başladı ailesini tanışmak için göndereceğini söyledi bende aileme söyledim henüz daha gelmelerine bir kaç gün vardı. Bizimkiler evi var mı nerde kalacaksınız diye sordular bende sevgilime sorduğumda bana hiç bir şekilde net cevap vermiyordu ne yapacaksın elbet bir yerde kalırız şuan ev alamam bir kaç sene kirada otururuz sonra alırız diye sürekli söylüyordu ailem kirada oturmamı istemedi bu zamanda zor kira vermek bende bir kaç kere ev alabilirse ailesi ile konuşup ev almasını istedim eşyalarımı evime göre almak istediğimi kirada zor geçirecegimizi söyledim ve bana sen benimle ev için mi evleniyosun ben buyum benimle geliyorsan gel gelmiyorsan yol orda gibi kelimeler kullandı bir gün sonra yine konu açıldı ve bana dedi ki ben istemiyorum senden karı olmaz sen git kendine göre birini al dedi sakın rahatsız etme beni benden uzak dur s.g senden bir bk olmaz gibi bir çok kelimeler söyledi ve sildi numaramı bir haftadır da hiç yazıp aramadı ailem zaten istemiyordu ben sevdiğim için ailemi karşıma almaya hazırdım ama beni bu şekilde bırakıp gitmesi ve bu kelimeleri söylemesi çok zoruma gitti hergün görüyorum aynı yerde oturuyoruz nasıl unutucam ne yapicam yardım edin yorumlarınız fikirleriniz benim için önemli. Artık ben barışmak istesem dahi ailem istemiyor Şimdiden sana yol gösteriyor dedi annem evlenince ne yapacaksın her tartışmada kapı orda git der diyor sizce haklı mı ?
Ülkenin önemli bir kesimi kirada oturuyor ve siz ev mi istiyorsunuz? Siz niye almadınız o evi?

Ev istemissiniz ama ben niyeyse size kizamadim çünkü sevgiliniz kiyafetinize falan karışan, sinirli, ağzı bozuk küfürbaz birisi. Ayrılmanız iyi olmuş. Bir dahaki sefere efendi birini bulun bence. Ama siz de ev istemeyin.

Başı sıkıcı geldi sadece sonunu okudum oraya yorum yapayım yapayım anan baban çok kirada yaşamanı istemiyosa alsın sana bi ev ? Sizin ailenin ekonomiden haberi var mı ? Ya da ortak alın olmadı ? Bir şey söyleyecekken az yoluyla yordamıyla söyleyin düğün takılarının üstüne kredi çekip alalım aşkım sıkıntı çekmeyelim şu bu gibi şart koşar gibi ev olmazsa evlilik olmuyosa bende derim olmazsa olmasın

Aslında şöyle ev alabilecek durumları olduğunu bildiğim için zorladım fakat ucuza gidiyor diye şuanda ev almak istemediğini söyledi bende ucuz veya pahalı artık evleneceğimizi ve almasını istediğimi söyledim. Gerçekten alacak durumu olmasa zorlayamam tabiki
Kıvırma ev alacak durumu olan adamın zaten evi olurdu şimdiye

32 yaşına kadar evi olmamış . Bundan sonra zor . Herkes kendini zor idare ediyor . Ev almak çok zorlaştı . Hepimiz biliyoruz . Erkekler maddi konularda gurur yapıyorlar . Aslında dürüst de davranmamış . Ev alamam demesi lazım . 2 yıl sonra falan da alamayacak. Düğünde gelen altınlarla falan plan yapmıyorsa . Ama o da yeter mi çok arttı fiyatlar .
Alkol durumuna karışmamalıydınız. O size kıyafet ve gezme konusunda karışmamalıydı . Kavgalar çok gereksiz olmuş . Bir de sevgilisiniz bilir 32 yaşında çünkü .30lu yaşlarda fark ederiz . Elimizden gidince . Gençlik çok değerli . Sizin 20li yaşlarınızı yiyor . Başka daha uygun birini bulun . Genç kız merakından kurtulsun o da kendine uygun birini bulsun . Bu sorunları yaşamazdı . 40 -48 uygun . 30 - 38 uygun . Ama 20 li yaşlar farklı . 20 - 28 farklı oluyor bence .
Önemli
Aa kv kadınları bir şey duydum . Altınlar kadının Hakkı yasayı kaldırmışlar sanırım . her taraf kendi taktığını alıyormuş . Bir tanıdığımız yeni boşanıyor . Ondan duydum şaşırdım . Haberiniz var mı bu durumdan .

Biraz da olsa gururunuza dokunmadı mi sizinle o şekilde konuşması? Birini silmeniz için başka ne yapmasi gerekir mesela?

S.G diyen bir adamla o an bitirip ,asla ve asla görüşmem

Bu adam size saygı duymuyor
Peki sizin kendinize hiç mi saygınız yok?

Haklısın, çok sinirli birisi ve bu tarz konuştuktan sonra sinirden söyledim sinirden ağzımdan çıkıyor özür dilerim vs. Bu şekilde gönlümü alıyor sevdiğim için susuyorum ama artık benimde tahammülüm kalmadı
Yorum yapilacak başka şeyler de var da ben şunu demek istiyorum evlenmeden önce 1 hakaret ediyorsa evlenince 10 edecek, 1 sinirleniyorsa 10 sinirlenecek fragmandan böyle ise bu iste pek hayir yok gibi. 24 yasinda basini yakma. ama aileni bile karsina almaya raziymissin adam yazsa barisacaksin muhtemelen. biz uyaralim da gerisi senin kararin, herkes tercihlerinin sonuclari ile yaşar

Aa kv kadınları bir şey duydum . Altınlar kadının Hakkı yasayı kaldırmışlar sanırım . her taraf kendi taktığını alıyormuş . Bir tanıdığımız yeni boşanıyor . Ondan duydum şaşırdım . Haberiniz var mı bu durumdan .
[/QUOTE]
Valla Allah göstermesin ama boşanırsam altınların yarısı benim taraftan geldi. Mobilyaların yarısı benim, ev çeyizi, mutfak benim. Malın hepsi evlendikten sonra aldık, yarısı benim. Çocuklar da benim. Her şeyin hazırına konmaya çalışanlar düşünsün artık.

Birak gitsin biylesini napicaksin. Simdiden saygisi yok.
Sizde ev aldirmak istemekle ac gözlükuk yapmissiniz. Bh devirde ev istemek nedir.

Bazi gelin adylari saka gibi istekler konusunda. O yüzdendd evlilik gerceklesmiyor cogu zaman

alkol icen adamdan hayir gelmez birde kiyafetine karisiyor. kendi her pisligi yapiyor kendisi cok duzgunmus gibi sana karisiyor. uzaklas
Pek çok alkol alan insan var dünyanın her yerinde. Hatta en yoğun alkol tüketimi. Olan ülkelerde suç oranı daha düşük. Böyle genellemeler yapmaya hakkınız yok.
Dayılarım amcalarım babalarım annem teyzelerim ben eşim haftada bir iki kere alkol aldık alıyoruz senelerdir. Ne kavga ne şiddet ne bir taşkınlık görmedik yaşamadık. On senedir eşimle evliyim ağzından salak kelimesi dahi çıkmaz pislik ithamını asla edemezsiniz
Alkol almayı tercih eden insanlara öyle pislik gibi hakaretlerde bulunamazsınız.

X