- 31 Temmuz 2020
- 20.340
- 60.232
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
Canım kabızlık sorunum yok şükürOhaaaay nasıl oldu kız?? Tebrik ediyorum valla
Ay afiyet olsuunBugün tavuk döner yedim
Telvesini de mi içiyorsun ay bende öyle yapayım bariCanım kabızlık sorunum yok şükürtürk kahvesini de telveyle içiyorum aşırı etkili sağol kuzum
Ay afiyet olsuunben de börek yedim
Ara öğünüm muz ve sütlü kahve
HaHayırlı olsun topiğin canım bol eksili olsun
Kızlar selam ben de zayıflamak istiyorum olmuyor olmuyor 74 kilo oldum toplam pandemide panda oldum 10 kilo aldım 10 kilo yaşlandımTürkçe öğretmeni @hzlsel burdaki arkadaşımben de pratisyen hekimim cnm
Ya kalori saymadan ama istediğimizi de arada yiyerek nasıl kilo veririz adlı çalışmam aslındaama karmaşık oldu dediğin gibi , zamanla oturcak canım değiştircem
Kabızlık tabi ki etkiler cnm bozma moraliniTelvesini de mi içiyorsun ay bende öyle yapayım baribende kabızlık da var birkaç gündür, kesinlikle ondan kilo veremiyorum, tavuk döner yememle bir alakası yok yani
Sağol kuzum, sana da afiyet olsun iyi olmuş
Muz ve kahve güzel oluyor mu yaa, ben komple muz sevmiyorum
Mrb cnmHa
Kızlar selam ben de zayıflamak istiyorum olmuyor olmuyor 74 kilo oldum toplam pandemide panda oldum 10 kilo aldım 10 kilo yaşlandım
Arkadaşımla diyetisyene geldim listesini çarparım belkiYemek yiyince öyle olur, birazcık da gaz oluyor tabi normal yanisabahki kiloyu baz al
Aynen öyle, deneyeyim onuda canım değişik bir tatKabızlık tabi ki etkiler cnm bozma moraliniaynen öyle yap
Çok çok güzel oluyo sütlü kahveyle
Pandemide panda mı oldun ay mükemmelsinHa
Kızlar selam ben de zayıflamak istiyorum olmuyor olmuyor 74 kilo oldum toplam pandemide panda oldum 10 kilo aldım 10 kilo yaşlandım
BdisbxsksnjdjsAr
Arkadaşımla diyetisyene geldim listesini çarparım belki
oo tebrikler cnm ben de 60.9Napiyosunuz kızlar
64 e inmişimm
Ay mükemmelsin tebrikleroo tebrikler cnm ben de 60.9
canım her şeyi yazıyorum aslında,kahveyi telveli içmek bol su lif en önemlisiAy mükemmelsin tebriklerçok çabuk kilo veriyorsun kuzum darısı başıma
Ya bende ceviz suyu içiyorum metabolizmayı hızlandırıyor hemde faydalı. Tadı ve görüşünü ilk başta bira gibi sonradan alışıyorsuncanım her şeyi yazıyorum aslında,kahveyi telveli içmek bol su lif en önemlisigerçekten çok iyi çalışıyor bağırsağım birkaç gündür :)
verirsin tabi kiyaz menülerini de görelim yorum yapalım daa
oo 10 elinde 10 marifetYa bende ceviz suyu içiyorum metabolizmayı hızlandırıyor hemde faydalı. Tadı ve görüşünü ilk başta bira gibi sonradan alışıyorsun
Şu an tabletten squit game izliyorum telefondan buraya yazıyorum, bir elimlede beşik sallıyorummüsait olunca detaylı yazayım kuzum
E çok iyii63.7 dünden bugüne 300 gr. Yemek yiyince 64 e çıkar ama olsun
Yarına fazlasıyla verirsin sen onuE çok iyii
Ben de dünden 500 gr artıyla yola devam
Önemli olan artıda koyvermemek zaten
Haftada 3 gün artı gelebiliriz ama 4 gün eksi oldu mu tamamdır
Aynen canıım ayda 4 kilo eder sonra da koruma zatenYarına fazlasıyla verirsin sen onu
Haftada 1 kilo versek tamamdır zaten totalde
Ekmeksiz şekersiz eyvahhhh kolay gelsinAynen canıım ayda 4 kilo eder sonra da koruma zaten
Bugün 2 ana öğün yapmak planım ekmeksiz şekersiz cnm
Akrabaya gidecektik işi çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?