MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
- 78
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
Aynen öyle, çocukları erkekler doğurabilir mi lütfenTüm rezilliği kadınlar çekiyo
Pastaneye mi yürüyeceksinizOyy pastaneye gelelim yürüyelim dedi annem
Limonlu çayla kurtulucam inşallah
1 kurabiye yedim cnm minik verdiler kahve yanı,evde de 1 küp haşhaşlı helva yedimPastaneye mi yürüyeceksiniztatlı yemek için spor aslında mantıklı
İnşallah
Yaaa valla yaAynen öyle, çocukları erkekler doğurabilir mi lütfen
Arkadaşım geldi kahve ile çikolata yedim Allah affetsin1 kurabiye yedim cnm minik verdiler kahve yanı,evde de 1 küp haşhaşlı helva yedimaynen cnm yürüyüş ve leslie
Ha iyi o zaman sıkıntı yok, afiyet olsun kuzum1 kurabiye yedim cnm minik verdiler kahve yanı,evde de 1 küp haşhaşlı helva yedimaynen cnm yürüyüş ve leslie
Hay Allah ya, git yinede canım. Adet düzensizliği sinir ediyor adamı ne zaman gelecek belli değilYaaa valla yahele şu muayeneler beni benden alıyo ya vajinismus geçmişim olduğu için korkuyorum doktora da gitmeye adetlerim çok Düzensiz olmaya başladı
Aman canımm bişey çıkmasın daHay Allah ya, git yinede canım. Adet düzensizliği sinir ediyor adamı ne zaman gelecek belli değilbenimde haftaya randevum var birşey olduğundan değil de her yıl olan genel kontrollerden.
afiyet olsunArkadaşım geldi kahve ile çikolata yedim Allah affetsin
sağol aşkomHa iyi o zaman sıkıntı yok, afiyet olsun kuzum
cnm yediğin içtiğin kıyafetin vsSabah tartıldım 62.25tim şimdi 64 nasıl oluyo bu
Seri üzgünafiyet olsun
sağol aşkomşimdi naneli sakız çiğniyorum bişey yemiyim diye dişimi de fırçaladım mı tamamdır ama geç yatıyorum geç fırçalayınca arada birkaç bişey götürebiliyorum erken fırçalasam daha iyi olcak
cnm yediğin içtiğin kıyafetin vs
Hiiii?Seri üzgün
Cnm benim diyeti dene o zaman 1 haftaKizlar ben bi ara canan karatay diye bir diyet yaptim. Bu benm bunyemi bozdu. O gunden sonra birakin diyet uapmayi oruc da tutamıyorum. Bazi zamanlar 3 saat ac kalinca fenalasiyorum.
Diyet uygulayamiyorum. Onlari hazirlifak zamanm yok. Olabilen seylerle diyat nasil yapabilirjm
Off naneli sakızdan sonra diş fırçalamak cesaret isterafiyet olsun
sağol aşkomşimdi naneli sakız çiğniyorum bişey yemiyim diye dişimi de fırçaladım mı tamamdır ama geç yatıyorum geç fırçalayınca arada birkaç bişey götürebiliyorum erken fırçalasam daha iyi olcak
cnm yediğin içtiğin kıyafetin vs
Ohaaa61.0 kızlarrr 900 gr gitmiş dündennn
Yemek yiyince öyle olur, birazcık da gaz oluyor tabi normal yaniSabah tartıldım 62.25tim şimdi 64 nasıl oluyo bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?