- 31 Temmuz 2020
- 20.340
- 60.232
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
ve yapamadımEkmeksiz şekersiz eyvahhhh kolay gelsinaslında şeker olayı bende çay konusunda sıkıntı yapıyor şekerli çayı bıraksam tüm sorunlarım çözülecek gibi
Bizim kızlar da akşama ertelediler kısır gitti şarap geldi, daha da kötüsü
Amaan boşver sağlık olsun napalım, eğer kendini iyi hissettirecekse bende dido yedim bugünve yapamadımyarın da artı geliyor amaaan umrumda değil bu pazartesi de artı geleyim nolcak
oyy iyi yapmışsın canımAmaan boşver sağlık olsun napalım, eğer kendini iyi hissettirecekse bende dido yedim bugünkahvenin yanında 2 tane de sadrazam lokumu düzeltiriz düzeltiriz
Sağol canımoyy iyi yapmışsın canımafiyet olsun ben de evde abur cubur takılıyorum
şu muhallebili muzlu sarma mı o
düzeltiriz yaa
ayneen lezzetliler bizim suçumuz ne ayolSağol canımye ye bi daha mı gelicez
Evet kuzum çok da lezzetliydi ne yapayım valla
Canm uzun zamandir giremiyordum. Hangi diyet oCnm benim diyeti dene o zaman 1 hafta
Cnm ilk sayfada yazdım :)Canm uzun zamandir giremiyordum. Hangi diyet o
Hurma yoğurt yapKızlar nasıl gidiyor benim kilo takık kaldı napsam bilemedim
Canım arada takılıp kalıyor normal, sen pes etme devamı gelirKızlar nasıl gidiyor benim kilo takık kaldı napsam bilemedim
210 gün mü vay anasını , nasıl olacak kız?Canlar 210 günlük plana başladımşu 50leri görürsem yazıcam o daha anlaşılır olcak
Bu arada 62.1 geldim geçen pztsden 500 gr fazla
Kız on gün değil miydi 210 nerden çıktıCanlar 210 günlük plana başladımşu 50leri görürsem yazıcam o daha anlaşılır olcak
Bu arada 62.1 geldim geçen pztsden 500 gr fazla
Merhabaaa hoşgeldinMerhaba kızlar ben başta bir görünüp sonra kayboldum kaç haftadır diyet ve zayıflama isteğimi kaybetmiş gibiydim ama iki gündür iyi gidiyorum sonunda 66 rakamından kurtulup bugün 65 gördüm devamını getirip kendimi 62 kiloya atmam lazım geliyim miHedef60kgolmak
kız 10 10210 gün mü vay anasını , nasıl olacak kız?59.9 olduğun anda bekliyoruz o zaman kuzum
aynen yaaaKız on gün değil miydi 210 nerden çıktı
Vermek istediğimiz kilo miktarları yakınmış canım inşallah başarabiliriz sürekli bozup duruyorum ama bakalımMerhabaaa hoşgeldin
Bende 64 ten 58 e düşmeye çalışıyorum bakalım, başarırız inşallah
Ay bende şok olmuştumkız 10 10
aynen yaaa
Ay bende bende. Bugün oturdum yarım paket ikram yedim çaylaVermek istediğimiz kilo miktarları yakınmış canım inşallah başarabiliriz sürekli bozup duruyorum ama bakalım
Merhaba kızlar ben başta bir görünüp sonra kayboldum kaç haftadır diyet ve zayıflama isteğimi kaybetmiş gibiydim ama iki gündür iyi gidiyorum sonunda 66 rakamından kurtulup bugün 65 gördüm devamını getirip kendimi 62 kiloya atmam lazım geliyim miHedef60kgolmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?