- 31 Temmuz 2020
- 20.331
- 60.232
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
canım selamBu diyet nasıl yapılacak özet geçer misiniz şekerler
Ooo yarasın diyet koçumaCanım spor da var ondan heralde
Sağol kuşum sen de çok tatlısın
Ama bir büyük pizza gömdüm içeceğiyle patatesi sosuyla
Hamburgere 700 gr gelmişti hatırlıyor musun
Afiyet olsun cnm
Hangi günü baz alıyorsun fark için
Kızzz nasıl öyle olduuu
sağol cnmOoo yarasın diyet koçumahamburger pizza uçuyoruz yine
Sağol canım
Ya ben sporu unutuyorum ama kucağımda sürekli "bebek" adında bir ağırlık var, sayılır mı
Cumartesi ölçtüm bide dün ölçtüm arada 1.2 var. Ama o zaman yemekten sonra tartılmak gibi bir hata yapmıştım o yüzden sanırım
yaa iyi yineee hamburgerli günde 700 gr gelmişti bu sefer 2 katına yakın yedimKızzz nasıl öyle olduuuhay Allah ya, neyse 2 gün sıkı tutarsın yapacak birşey yok
Valla bebe sürekli kucak istiyor diğer oğlumla ilgilenirken bile kucağımda oluyor bazensağol cnm
sürekli derken kaç dk kaç saat
hıı o zaman en az 1.5 kızz
yaa iyi yineee hamburgerli günde 700 gr gelmişti bu sefer 2 katına yakın yedimaynen cnm
oyy yavrucakValla bebe sürekli kucak istiyor diğer oğlumla ilgilenirken bile kucağımda oluyor bazenBirkaç gündür emmeyi tamamen bıraktı. Sütümün tadı bi tuhaflaşmış ondan sanırım niye bilmiyorum. O yüzden daha da çok kucağımda, öyle bağ kurabiliyoruz anca
Yarın tekrar ölçücem bakalım inşallah eski düz göbeğime kavuşayım başka şey istemem
Sen çok çabuk kilo alıp veriyorsun kuzum, ben 2-3 gün boyunca bütün fast food cips çikolata ne varsa yerim 300 gr anca alırım.
Ama aynı şekilde kilo vermeye çalışınca da bir haftada 500 gr anca veriyorum
Amaan orda yemekten sonra ölçme ve birazcık da gaz var ondandır canımoyy yavrucak
inşallah cnm
ne 500 gr ıı 1.5 gitmiş işte
dünkü menümü de yazdım ilk sayfada cnmmAmaan orda yemekten sonra ölçme ve birazcık da gaz var ondandır canım
Ovvvv 2. Öğün olmasa mükemmel aslındadünkü menümü de yazdım ilk sayfada cnmm
bir sonraki kaçamağım cumartesi sanırım ,akrabaya gitcez çayın yanında ne verirlerse bakaaam
senin kaçamaklar nasıl gidiyorr
500 gr a sevindim işteOvvvv 2. Öğün olmasa mükemmel aslında
Ayy misafirliğe gittiğindekini saymam korkma, her bir yere gittiğimde şu ağızda dağılan kurabiyelerden veriyorlar tutamam kendimi, sana da öyle olur
Bugün kahve+brownie yedim yerken zevkten dört köşe oldum amaaaa sonradan midem bulandı keşke yemeseydim
Bir süre kaçamaklara ara vericem gibi
Cumartesi ikimizde kötü olucazz500 gr a sevindim işte
ayneen bakalım ne yicez
ay neden bulandııyağı mı garipti dışardan mı yedin cnm
Şükür gelebildin, özledik seniKızlar çok giremedim işlerim yoğundu baya güncel kilom 62,25bi 61.5 falan bekliyordum ama neyse mxkskjd
Kilolar alınmış, kilolar verilmişŞükür gelebildin, özledik seni
Neyse düzeltirsin, moral bozmuyoruz
Öyle oldu vallaKilolar alınmış, kilolar verilmişbende 10 gün erken adet oldum biraz ondan da kaynaklandı galiba
dengeleriz yaaCumartesi ikimizde kötü olucazzBende cumartesi kızlarla buluşucam kısır o kadar kalorili değildir, güveniyorum
Yok aslında öyle de değildi ama neden bilmiyorum. Bugün sabah biraz üşüdüm ondan bulantı yapmıştır belki
canım hoşgeldinKızlar çok giremedim işlerim yoğundu baya güncel kilom 62,25bi 61.5 falan bekliyordum ama neyse mxkskjd
Tüm rezilliği kadınlar çekiyoÖyle oldu valla
Kız 10 günde çokmuş mevsimlerden herhalde, hafif kanama oldu 1 gün sadece kesildi bende de. Sökülemiyorumödem kaldı, o da kilo yapıyor
İşimiz zor
Görme daha iyi canım biraz kaçırdımdengeleriz yaakısır yalnız gitmeez elmalı kurabiye börek filan lazım
hıı olabilir cnm sıcak tut ayağsını
canım hoşgeldinne yedin içtin göremiyoruz tabii yorum yapardım ama
Eyvahhh işin işinden çıkamayız valladengeleriz yaakısır yalnız gitmeez elmalı kurabiye börek filan lazım
hıı olabilir cnm sıcak tut ayağsını
canım hoşgeldinne yedin içtin göremiyoruz tabii yorum yapardım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?