- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
Dün sağ olsun eşim seviyorum diye süt reçeli almış adam bana kilo aldırmaya çalışıyor sabah kahvaltıda zor tuttum kendimi koca kaseyi bitirebilirdim önüme simit koyuyor bunu da ye diye sonra kilo ver hazalAy bende bende. Bugün oturdum yarım paket ikram yedim çayla
Canımda şu an koca bir tabak makarna çekiyor nedense, ama kendimi tutuyorum
Geçen pazartesi de görmüştüm ama sonra yine 66 ya çıktımayneeennn 65 i gördün canım yaaaa
tabi ki gelll
afiyet olsunAy bende bende. Bugün oturdum yarım paket ikram yedim çayla
Canımda şu an koca bir tabak makarna çekiyor nedense, ama kendimi tutuyorum
ayy bende de var bir kavanoz açmadımDün sağ olsun eşim seviyorum diye süt reçeli almış adam bana kilo aldırmaya çalışıyor sabah kahvaltıda zor tuttum kendimi koca kaseyi bitirebilirdim önüme simit koyuyor bunu da ye diye sonra kilo ver hazalBenim de bugün canım şöyle bol beşamel soslu fırın makarna çekti
Ay öyle oluyor değil miDün sağ olsun eşim seviyorum diye süt reçeli almış adam bana kilo aldırmaya çalışıyor sabah kahvaltıda zor tuttum kendimi koca kaseyi bitirebilirdim önüme simit koyuyor bunu da ye diye sonra kilo ver hazalBenim de bugün canım şöyle bol beşamel soslu fırın makarna çekti
Sağol canımafiyet olsunay cevizli ikram çıkmıştı ben lisedeyken ya hatırlar mısınız?
ay hatırlıyosun sen deeSağol canımay ne güzeldi dimi bunu oldlar hatırlar aniden kayboldu sonra
Aramızda 3 yaş vardı yanlış hatırlamıyorsam, aynı zamanın çocuklarıyız hatırlayacağız tabiay hatırlıyosun sen deeevet çok güzeldi yaa
rodeo vardı bi de ülker inhzlsel sen de seviyodun di miii
Kahvaltıda yedim ama az yedim canım ay ama nasıl güzel tadı varafiyet olsunay cevizli ikram çıkmıştı ben lisedeyken ya hatırlar mısınız?
ayy bende de var bir kavanoz açmadımsıra gelmedi
canım kahvaltı keyfi yapabilirdin ya
oyy o da güzel olurbizim eve yakın ev yemekleri lokantası bldum bir uğrayayım diyorum evde yapmaya üşendiğimiz şeyler oluyo beşamelli,bi de pilavları bi değişik güzel oluyo ya
Beni zorla diyete soktu önce tabi haklı 120 kiloya dayanmıştımAy öyle oluyor değil mibana da aynı muamele hamileligimin ilk aylarında bulantıdan birşey yiyemezken yapılıyordu, son aylarda da yeter Ceyda pilates topu gibi olduna döndü tuhaflar valla, afiyet olsun off be deme deme olsada yesek
aynen canım ben de seviyordumay hatırlıyosun sen deeevet çok güzeldi yaa
rodeo vardı bi de ülker inhzlsel sen de seviyodun di miii
Vayy hain eş demek. 80-90 ken seviyor herhalKahvaltıda yedim ama az yedim canım ay ama nasıl güzel tadı varNe güzel öyle bir yer olması zaten onların pilavları apayrı oluyor
Beni zorla diyete soktu önce tabi haklı 120 kiloya dayanmıştım90 kilo olunca bırakırsın sanmıştım ye azcık kilo al tekrar 80-90 kilo ol diyor Hafta sonu bir ödül yaparız olmadı
aynen canım ben de seviyordumAma cevizli ikram yemedim hiç fındıklısını çok severim ben
N**** (Siyahi) da güzel tabi ama ben tam blr tutku severimVayy hain eş demek. 80-90 ken seviyor herhalHergün küçük ödüller veriyorum kendime ben şahsen
İkramı boşverinde, N**** (Siyahi) için kurşun atar kurşun yerim
evet cnmAramızda 3 yaş vardı yanlış hatırlamıyorsam, aynı zamanın çocuklarıyız hatırlayacağız tabi
Keşke bu aniden kaybolan çikolatalar bisküviler yeniden gelseözlendiler.
ayy gerçekten müthiş bişey yaa onla puding de yapıyolar biliyo musunKahvaltıda yedim ama az yedim canım ay ama nasıl güzel tadı varNe güzel öyle bir yer olması zaten onların pilavları apayrı oluyor
Beni zorla diyete soktu önce tabi haklı 120 kiloya dayanmıştım90 kilo olunca bırakırsın sanmıştım ye azcık kilo al tekrar 80-90 kilo ol diyor Hafta sonu bir ödül yaparız olmadı
aynen canım ben de seviyordumAma cevizli ikram yemedim hiç fındıklısını çok severim ben
Vayy hain eş demek. 80-90 ken seviyor herhalHergün küçük ödüller veriyorum kendime ben şahsen
İkramı boşverinde, N**** (Siyahi) için kurşun atar kurşun yerim
Çok iyi olur ama o puding denemek lazım gerçekten ayağım iyileşsin de gireyim mutfağa yapayım bu pudingievet cnmtekrar versinler yaa iyi de satılır yine
ayy gerçekten müthiş bişey yaa onla puding de yapıyolar biliyo musunböyle normal puding kakaolu,üstüne de kalan pudingle süt reçeli karıştırılıyor porsiyonluk yapabiliriz valla
ay fındıklı da güzel
ahahahahpışşşıııık de
oreo daha mı güzel kiii
Oreo hepsini ezer geçer de pahalı birazcık her zaman her zaman yenmez yanievet cnmtekrar versinler yaa iyi de satılır yine
ayy gerçekten müthiş bişey yaa onla puding de yapıyolar biliyo musunböyle normal puding kakaolu,üstüne de kalan pudingle süt reçeli karıştırılıyor porsiyonluk yapabiliriz valla
ay fındıklı da güzel
ahahahahpışşşıııık de
oreo daha mı güzel kiii
Bende karamio ve laviva aşığıyımN**** (Siyahi) da güzel tabi ama ben tam blr tutku severimAma favori çikolatam rafaello Ben de onun için kurşun yiyebilirim kesinlikle
Ben de aynı durumdayım şu an çok açım gözümün önünde çeşitli tatlılar uçuşuyor ama evde yok bir şey o yüzden mecbur açım kahvaltıya kadarBende karamio ve laviva aşığıyımo kadar çok çikolata konuştuk ki acıktım
Aynen öyle lahmacunun üzerine limon sıkıp yediğimi hayal ediyorum şu anBen de aynı durumdayım şu an çok açım gözümün önünde çeşitli tatlılar uçuşuyor ama evde yok bir şey o yüzden mecbur açım kahvaltıya kadar
Lahmacun diyet dostu bir yiyecek bence çok rahat yenebilirAynen öyle lahmacunun üzerine limon sıkıp yediğimi hayal ediyorum şu an
Ya iyi hoşta ben kahvaltı yapmayı da sevmem pek, yumurta peynir zeytin hiçbirinden hazetmiyorum açıkçası
Oğluma yedirirken 2 domates salatalık atıyorum sadece ağzıma
hanımeller çiko damlaN**** (Siyahi) da güzel tabi ama ben tam blr tutku severimAma favori çikolatam rafaello Ben de onun için kurşun yiyebilirim kesinlikle
ayneen denemeliiiiÇok iyi olur ama o puding denemek lazım gerçekten ayağım iyileşsin de gireyim mutfağa yapayım bu pudingi
Oreo bence de daha güzel ama biraz pahalı ya ona o kadar veremem hiç
Tabi canımLahmacun diyet dostu bir yiyecek bence çok rahat yenebilir
Ben de hiç sevmezdim kahvaltıyı önceden ama şu an en rahat kahvaltıda yiyorum günün ilk öğünü diye kahvaltıyı iyi etmeyince akşam çok yiyor insan
karamioBende karamio ve laviva aşığıyımo kadar çok çikolata konuştuk ki acıktım
cnm 1 ay kaçamaksız olur mu yaaBen de aynı durumdayım şu an çok açım gözümün önünde çeşitli tatlılar uçuşuyor ama evde yok bir şey o yüzden mecbur açım kahvaltıya kadar
cnm kahvaltı çok farkediyor kilo verme ve sıkılaşma açısındanAynen öyle lahmacunun üzerine limon sıkıp yediğimi hayal ediyorum şu an
Ya iyi hoşta ben kahvaltı yapmayı da sevmem pek, yumurta peynir zeytin hiçbirinden hazetmiyorum açıkçası
Oğluma yedirirken 2 domates salatalık atıyorum sadece ağzıma
ayneen çok farketti di miLahmacun diyet dostu bir yiyecek bence çok rahat yenebilir
Ben de hiç sevmezdim kahvaltıyı önceden ama şu an en rahat kahvaltıda yiyorum günün ilk öğünü diye kahvaltıyı iyi etmeyince akşam çok yiyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?