Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Teşekkürler . C.tesi muayeneye gittim Emre beye. Senin dediğin gibi ameliyathaneye girerken hemşireler koldan zaten iğne yapıyorlar farketmiyorsun bile ameliyata girdiğini dedi. Burun kemiğimde bayağı eğrilik var o da burun etini sıkıştırıyor ve nefes almamı engelliyor. Ama bu estetik olayı beni hala korkutuyor. Vucudun başka yerinde olsa bu kadar telaş etmeyeceğim ama tam yüzde olması çok tedirgin ediyor beni. Çok radikal değişiklik istemiyorum Emre bey ile resim üzerinde oynama yaptık bu sana çok yakışır dedi ama ben çok iddialı bir burun istemiyorum. Perşemde tekrar gideceğim. Bu isteğimi söyleyeceğim. Hayırlısı inşallah... Cuma olup bir sonraki p.tesi işe başlamam gerekiyor. Umarım şişliklerim ve morartılarım geçer. Ameliyattan sonra kaç gün sonra çalışmaya başladınız, bilgi verirseniz sevinirim. hihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ameliyattan sonra 10. günde işe gitmeye başladım..merak etme burun üzerinde sadece bantlar oluyor ve emre bey ten rengi bant yapıyor ve çok da belli olmuyor...

suzanna34 hemen ameliyattan sonraki pazartesi mi gidiceksin? yani arada 3 gün mü olucak? canım toparlayamazsın o kadar sürede.. bari bi bi hafta olsaydı...

Yok şeker, bir sonraki pazatesi yani 9 gün oluyor. Umarım yeterli olur. Morlukları fondatenle hallederim de şişlikler iner inşallah. Şu anki resmimi özelime koyamaya çalışıcam, ameliyatdan sonrakini de inşallah koyarım. Bye

9 güne kesin yetişirsin canım merak etme ,diğer konu da da mutlaka emre beyle her şeyi en ince ayrıntısına kadar konuş,anlayış konusunda super anlayışlı bir doktor...

serenades merhaba bende emre beye amelıyat olmayı dusunuyorum daha gıdıp gorusmedım senın gorusmen nasıl gectı nasıl karsıladı senı fıyatlar nasıl hastaneye gore degısıyormus sanırım

Mrb, benim de şikayetlerim hemen hemen senin gibi. Anladığım kadarıyla burun yapımızda aynı. :1rolleyes: Klasik bir soru ama önceki ve sonraki resmin var mı acaba?:çok üzgünüm:

canım özelmesajın kapalı yazamadım buraya yazıyorum.ben öğle çok kalkık estetiğim diye bağıran bir burun olsun istemedim.bunuda emre beye söyledim .resim konusunda öncesi ve sonrası fotom yok ama ben memnunum doğal ama çok hoş bir burnum oldu .eşimde tüm korkularına rağmen estetik açısından ona beğendi memnun.isteğini söyle gerisini emre beye bırak o sana en yakışanı yapıyor.aklında bir şekil yoksa .nefes sorunumda kalmadı.dilerim gönlüne göre olurŞeniz

Sağol şeker ben de yarın olacağım. Çok tırsıyorum. Bugünkü burnumu aramam inşallah. Ağzımdan değil de burnumdan rahat nefes almayı umuyorum. Ama daha çok dışardan görüntü konusunda kaygılıyım. Tabi ameliyat ve sonrası içinde. Herşey iyi olur inşallah...

Suzanna34 umarım ameliyatın çok iyi geçer Benim ameliyat işim ertelendi ananem evde düşüp kalçasını kırmış :1no2:annem gelemiycek ben de ameliyat tarihimi ertelemek zorunda kaldım .Ameliyattan sonra resimlerini bekliyorumkaydirigubbakcemile2

Geçmiş olsun şeker. Hayırlısıyla bugün öğleden sonra 4,5 gibi gireceğim ameliyathaneye. Dün akşam konuştuk Emre beyle. İçimi rahatlattı. Umarım her şey güzel olur... Dua edin...:Saruboceq:

Geçmiş olsun şeker. Hayırlısıyla bugün öğleden sonra 4,5 gibi gireceğim ameliyathaneye. Dün akşam konuştuk Emre beyle. İçimi rahatlattı. Umarım her şey güzel olur... Dua edin...:Saruboceq:

Geçmiş olsun canım.Umarım herşey istediğin şekilde olur.

aranıza yeni katılmış biri olarak çok geçmiş olsun diyorum işallah ameliyatın iyi geçmiştir iyisindir işallah herşey istediğin gibi olur bizide bilgilendirirsn sevinirim sonra resimlerinide koyarsan iyi olur bende emre beyi düşünüyorum tel konuştuk okulların 15 yarı tatilde kesin düşünüyorum lütfen burdan yaşadıklarını yazarsan çok memnun olrum memnuniyetinide öncesi ve sonrası fotolarını koyarsan sevinirim ne kadar arıyorm böyle resimleri bir bilsen şimdiden teşekkürler allah yardımcın olsun hihoyyyt

süper bi burun yaa.. hastayım emre beyin yaptığı burunlara zaten :1closedeyes: allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ..

evet süper bi burun nazar degmesin...ayrıca buraya foto koyan arkadaşları cok teşekkur ederım...

suzanna34 nasılsın iyisindir işallah haber çıkmadı senden iy haberlerini bekliyoruz a.s.

Mrb kızlar. Bugün işe başladım (10.gün) evdeki bilgisayarda internet olmadığından giremedim siteye. Size yaşadıklarımı anlatayım. Ameliyat günü oldukça stresliydim. Öğle saati gittim hastaneye. Koluma damardan kelebek taktılar. Kan örneği alıp test yaptılar. 4 gibi Emre bey geldi. Ameliyat kıyafetini giyip sedyeye uzandığımda dua ediyordum. Kelebekden iğne yaptılar. Asansöre bindiğimde hayal meyal hatırlıyorum. Sonra yatağımdaydım. Normalden çok morardı gözlerim. Şişlik olur demişti zaten doktorum ama bu kadar gözlerimin moraracağını tahmi etmiyorduk. Sanırım bünye meselesi. Bugün 10. gün ama benim morluklarım hala var. Bozuk para kadar kaldı. Sanırım hafta sonuna kadar geçer. İlk zaman çok güzel nefes alıyordum . Kan akıntısı nedeniyle tıkanma oldu. 2 - 3 gün ağızdan nefes alıyorsunuz. Benim şişlik ve morluklarım çok oldu. Özellikle 2. gün had safhaya çıkıyor. Ama 5. gün inmiş oluyor. Doktor çok önemli ben Emre beyden çok memnunum. Sağolsun her aradığımda sorularıma cevap verdi. 3 günde bir kontrole gidiyorum. Şu an morluklarım var ve burnum bandajlı olduğundan resim çekmedim. Hafta sonuna doğru bandajlarım çıkıyor. 14 gün kalacak demişti Emre bey. Bandajlar çıkınca resim koyacağım. Merak etmeyin, zaten minicik bir burun istememiştim. Şu anda hem şiş hem de çok fazla küçük değil. Burun etlerim küçültüğünden belkide bu kadar morardı gözlerim. Ama herşeyin hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…