Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

arkadaşlar ben cuma günü ameliyat oluyorum ve korkuyorum bu günlerde ameliyat olucak olan yok mu aramızdaaa

aaa,lolabunny,bu kadar çabuk mu ameliyat oluyorsun:1shok: ne istediğini bilerek karar vermiş olmalısın,bu durumda korkacağın hiçbir şey olmasın.. ben de şubata olmayı düşünüyorum kısmetse,(öğretmenim de,şubat tatili bana en uygun zaman)ama bazen de gidip şu ameliyatı oluvermek istiyorumsırnaşık şey senin adına çok sevindim,ve sana naçizane önerim;ameliyatı değil,ameliyattan sonra sahip olacağın o güzel burnu düşüna.s ben hep bu şekilde düşünüyorum,insan ameliyata gerçekten motive oluyor:içelim:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım çok sağol moral verdin bana:) evet biraz çabuk karar verdik emre beye çok güveniyorum gerçekten harika bir doktor ancak yine de ameliyat olduğu için korku var içimde:) ben de bi ara şubat tatilini düşünmüştüm ama şimdi annem izindeyken olayım kurtulayım dedim. umarım sen de istediğin gibi çok güzel bir burna en kısa sürede kavuşursun teşekkür ederim desteğin için:)

,yarın akşam(cuma akşamı) evine yeni bir burunla dönmüş olacaksın inşallah:1rolleyes: ben de ameliyatımı bir cuma günü olmak istiyorum:Saruboceq: pürüzsüz,rahat bir ameliyat geçirmen dileğiyle canıma.s

sevgili serenades

eger mumkunse burnunun eski ve yeni halini gosteren fotograflarinizi siteye koyarsaniz
cok seviniriz boylelikle daha cabuk karar vermemize yardimci olursunuz

evine gelmiş olmalısın umarım hersey yolundadır ? çook geçmiş olsun sağlıklı nefeslerr =))

evet eve geldim :) bugün 2. gün. morluk hiç yok, gözlerim ve iki kaşımın arası şişti. burnumdan çok gözlerim problem yaratıyor çünkü acayip şiştiler devamlı yaş akıyor. ama burnumun yeni şekli güzel oldu beğendim, zaten revizyondu benim yani eski hali de çok kötü değildi de nefes alamıyodum, 5 saat ameliyatta kalmışım:) ama bu hali çok daha güzel olcak bence çünkü bi tarafı çöküktü. emre bey çok ilgiliydi ameliyattan önce sonra ve ertesi sabah uğradı. ben ameliyatın sonunda uyandım emre beyi gördüğümü hatırlıyorum bir an:) neyse bitti kurtuldum.. umarım şişler de bi 2 haftaya iner..

geçmiş olsun yerimseniben,darısı başımıza artık..hihoyyyt

gecmis olsun .. umrarm daha iisnder.. bu ilk amelyatn degildi deglmi? öncesnde kime olmstun ögrenebilirmiyim?

evet bu 2. ameliyatımdı. ilk ameliyatımı muzaffer çelike olmuştum ve kesinlikle önermiyorum. hiç memnun kalmadım ne şekl açısından ne soluk alıp verme açısından. ilk başta herkesin bu şekilde hissettiğini sanıyordum daha sonra anladım istediğim gibi sonuç vermediğini ameliyatın. ve bir tarafı çöktü zamanla. ben içerde et var sanıyordum sadece. halbuki o et üstteki derinin çökmesi sonucu alttan gözüken deriymiş:) daha sonra siteden bazı arkadaşlar muzaffer çelike ulaşamadıklarını söylediler, ben de aradım bu et olduğunu sandığım şeyden dolayı, ve arkadaşların çok haklı olduğunu anladım. çünkü tam 2 hafta boyunca kendisine ulaşamadım! sekreterleri geri dönücez deyip dönmediler tam 2 hafta boyunca. zaten estetik işini bırakmış artık müteahhit olmuş. o anda jeton düştü yani. ve 2. ameliyatımı emre ilhana oldum:) kesinlikle çok farklı, her şey çok güzel geçti, şu an 4. güne girdim gece yarısı itibariyle:) şu an burnumun içinde silikon tamponlar olmasına rağmen çok güzel nefes alabiliyorum. gidip görüşün fikir alın hiç olmazsa, kesinlikle tavsiye ediyorum:)

mrb
Ben de ekim gibi ameliyat olmayı düşünüyorum. Henüz görüşmeye gitmedim. Ancak mail ortamında görüştüm.
Hayırlısı olur inşallah.

Ctesi günü bende emre beyle ön görüşmeye gittim.. Sikintilarimi anlattim yapilabilecekleri olacak ve olmaycaklari tek tek söledi .. Arkadaş gibi bir dr öle insani kasmiyor .. Para biriktirmeye dewam etmem gerek emre beye ameliyat olmak için .. =)

Hambospara mrb, ben de ekim ayında olmak istiyorum bayram sonrasına randevum var. Senin sıkıntın nedir, belki aynı zamana gelir ameliyatımız ne dersin...şutarafagitti

geçmişolsun arkadşım sanda. benim en buyuk şikayetim baş ağrısı .. birde her yutkunduğumda bişiler yutuyorum balğam ğibi ..kışın özellikle sesim değişiyormuş burnndan konuşma diyoalr bana .. bu balğam yuzunden midem bulanıyor ve aşım dönüyor ..yetmedi kronık farabjıt oldum nefes alamaktan .. dısardan tabe kemerli burnum var. ben ilk dr ğidicen burnunun kırılması ğerekiyor deyınce bende dr arastırmasına ğirdim .kendimi emre beyin orda buldum ama ekimde olmaycak param cıkmıyor 3 ay daha beklicem bu ğidiişle =(

:teytey:Arkadaşlar her şey çıktı burnumdan ve yeni şeklini çok beğendiimmm:) tam istediğim gibi oldu=) sol taraftaki çöküklük gitti yaşasınn=)

arkadaslar bende yenı uye oldum emre bey hakkındakı gorusler gercekten ıyı ve cok guzel ama bende amelıyat fıyatı hakkında bılgı almak ıstıyorum ona gore kendımı aralık ayına kadr ayarlıcam kurbandan bay sonra olmak ıstıyorum bana cevap yazın lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…