arkadaşlar ben cuma günü ameliyat oluyorum ve korkuyorumbu günlerde ameliyat olucak olan yok mu aramızdaaa
canım çok sağol moral verdin bana:) evet biraz çabuk karar verdik emre beye çok güveniyorum gerçekten harika bir doktor ancak yine de ameliyat olduğu için korku var içimde:) ben de bi ara şubat tatilini düşünmüştüm ama şimdi annem izindeyken olayım kurtulayım dedim. umarım sen de istediğin gibi çok güzel bir burna en kısa sürede kavuşursun teşekkür ederim desteğin için:)
özellerinize gönderdim fiyatı kızlar. burdan yazmak uygun düşmüyor.
evet eve geldim :) bugün 2. gün. morluk hiç yok, gözlerim ve iki kaşımın arası şişti. burnumdan çok gözlerim problem yaratıyor çünkü acayip şiştiler devamlı yaş akıyor. ama burnumun yeni şekli güzel oldu beğendim, zaten revizyondu benim yani eski hali de çok kötü değildi de nefes alamıyodum, 5 saat ameliyatta kalmışım:) ama bu hali çok daha güzel olcak bence çünkü bi tarafı çöküktü. emre bey çok ilgiliydi ameliyattan önce sonra ve ertesi sabah uğradı. ben ameliyatın sonunda uyandım emre beyi gördüğümü hatırlıyorum bir an:) neyse bitti kurtuldum.. umarım şişler de bi 2 haftaya iner..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?