Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

canım gidip görüşmen en güzeli olur bence. 3-4 bin ytlden başlıyor fiyatlar. yapılacak işlemin ağırlığına göre, seçtiğin hastaneye göre fiyat değişiyor.. Birçok hastane seçeneği var, acıbadem, central hospital vs. Eğer çok zor olmayacaksa gidip yüzyüze görüş. Göztepede doktorun muayenehanesi. İstersen telefonunu ya da adresini verebilirim. Her konuda aydınlatıyor emre bey zaten seni, gidersen çok seversin:)

Evet canim haklisin eniyisi yuzyuze gorusmek diye dusunuyorum yaptigi ameliyatlar gayet basarili ins bende secimimi yaparim artik hayirlisi ameliyati aralik ortasi dusunuyorum ancak kasim gibi giderim doktora burdan haberleri yazarim

cuma 9.ay kontrolüm var naniknanik naniknanik bakalım içerde neler oluyo sositososito

9. ay kontrolü mü? 6 aydan sonra yine de kontrol ediyor mu emre bey? Çok iyiymiş ya sevindim buna şimdi

:teytey:Arkadaşlar her şey çıktı burnumdan ve yeni şeklini çok beğendiimmm:) tam istediğim gibi oldu=) sol taraftaki çöküklük gitti yaşasınn=)
cok sevindim senin adin darisida benim basima bakalim artik ne zaman :)

Son düzenleyen: Moderatör:
gerckten cok guzel olmuş...bende emre beyı düşünuyorum bakalımm

arkadaslar bısey sormak ıstıyorum amelıyattan sonra cıltte herhangı bır problem oluyormu yanı yaglanma yada sıvılce cunku sımdıkı cıldımı kaybetmek ıstemıyorum bılgılendırın benı

canım bu kişiden kişiye değişir. Evet oluyor kesinlikle, ya da hayır %100 olmaz, gibi bir şey söylemek mümkün değil. Ama narkozun etkisinden dolayı ilk 2 hafta çok yağlanma oluyor, forumdaki arkadaşlar da belirtti bunu zaten. Bende de burnumda hiç çıkmamıştı yanaklarımda sivilce yapmıştı mesela. Ama sivilce ilacı falan kullandım bir haftada geçti şimdi. Yani tek sorun bu olsun:) sivilce dediğin geçmicek bir şey değil.. :) Önemli olan ameliyatı gerçekten isteyip istemediğine karar verebilmek, gerisi teferruat:)

Mrb, ben de bu cumartesi muayene olup 17 ekim de ameliyat olacağım. İnanın rüyalarıma giriyor. Kabus gibi oldu. Uyumadan önce hep düşünüyorum. Hayırlısıyla olup bitsede rahat etsem. Burnumda kemik ve biraz yamukluk var. Bir hafta izin alıcam işden. Umarım 9 günde şişliklerim iner.

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Ben Avrupa yakasındayım. Ama ameliyat Anadolu yakasında olacak. Sizce hastanede bir gün kalayım mı? Sorun çıkarsa arabamda olmadığından gelip gitmek zor olacak. Bir gün kalsam sorun olmaz herhalde. Ameliyat olanlar ne yaptınız acaba? Hemen döndünüz mü eve yoksa kaldınız mı hastanede.

arkadaşlar merhaba
ben bugün katıldım aranıza ,demothy ve cerenh 'in burunları süper olmuş
onların resimlerini görüp Emre Bey'le görüşmeye gittim .Ameliyat olmak istiyorum ancak 2 dr.arasında kaldım kararsızım:bbo: benim burnum önden geniş o yüzden ameliyatın çokda kolay olmadığını söyledi tüm görüştüğüm doktorlar.Bu şekilde ameliyat olup foto gönderebilecek olan var mı ? Tecrübesi olup paylaşabilecek olan varsa çok sevinirim
şimdiden teşekkürler

bende cumartesi 6. ay kontrolüne gitcem memnunum valla.sivilce sormuş arkadaşın biri ameliyattan sonra burun üzerimde minik minik sivilceler oluyordu ama emre bey onada çare buldu sivilce ilacı verdi bi firmanın tanıtım numunelerinden yeterli oldu.eşimin çok terettüdü vardı pişman olursam diye benim nefes alamama problemim vardı,çok hafif kemer ve çok hafif önde eğrilik vardı belli belirsizdi dış şikayetler olmuşken estetikte olsun dedim iyikide olmuşum doğal güzel bir burnum oldu

kesinlikle hastanede kalmanı öneriyorum:1rolleyes: ağrı kesici falan da veriyorlar, tansiyon ölçümü yapıyorlar.. emre bey sabaha tekrar gelip görüyor.. kesinlikle kal...

Çok sağol ben de öyle yapayım. Bir gün kalayım hastanede ne olur ne olmaz:1rolleyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
Annem geçen sene burun etini aldırmıştı. Ameliyata girmeden önce panik olmuştu. Hemşire sakinleştirici iğne yaptı, ameliyatına gülerek girdi. Acaba Emre bey de böyle bir iğne yapıyor mu? Ben de çok paniğimdir. Çok korkuyorum. Umarım iyi geçer...

Mrb, benim de şikayetlerim hemen hemen senin gibi. Anladığım kadarıyla burun yapımızda aynı. :1rolleyes: Klasik bir soru ama önceki ve sonraki resmin var mı acaba?:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…