Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Geçmiş olsun canım.Yeni burnunu güle güle ve sağlıklı günlerde kullanman dileğiyle.
Aklıma gelmişken sorayım dedim.Emre Bey burnunla ilgili ne gibi değişiklikler yaptı?Burnunda hangi şikayetler vardi acaba?

Son düzenleme:
Teşk. Benim burun kemiğim sağ tarafa eğikdi. O yüzden burun eti sıkışma yapmıştı. Burun etleri küçültüldü. Önden biraz sarkıktı, hafif kaldırıldı. Küçük, çok kalkık burun istemediğimi belirtmiştim zaten. Doğal olsun, anlaşılmasın demiştim. Sanırım öyle oldu. Bandajlar çıkınca ve biraz zaman geçince anlayacağım. Ameliyat olanlara tavsiyem, hastaneye giderken şapka alın. Özellikle önü uzun spor şapkalardan.Yoksa bakışlar hep üstünüzde oluyor. Köşe büfecimiz kapkaç olayımı diye eşime sormuş.

Suzanna gecmis olsun tekrarda resimlerini bekliyoruz bende bu cumartesi gorusmeye gidicem ameliyat fiyatin nekadara cikti canim bide cok fazla korkulacak bisey yok dimi asiri agri sizi olmuyor ins

geçmiş olsun zamanla daha iyi olcana eminim aynı sorun benim burnumdada var sağa doru kemik kayması ve sarkıklık ,darısı benim başıma işallah çünkü boğazlarımdan sorun yaşıyorum kemik eğikliği yüzünden sormak istediğim bişey var ameliyattan sonra kendine geldiğinde burnundan nefes alabiliyormusun meraklarımızı giderirsen sevinirim by kaydirigubbakcemile3

Selam Suzanna34,
öncelikle cok gecmis olsun. Umarim burnun istedigin gibi olmusdur. Fotograflarini bekliyoruz..
Bir de Emre bey ne kadar aldi ameliyat icin?

Şekerler, fiyat olayı yapılan ameliyata göre değişiyor sanırım. Ama 3500 den başlıyor. Ağrı sızı olmuyor çünki ağrı kesici alıyorsunuz. Ama rahat nefes alamıyorsunuz, 2 ayı buluyormuş rahat nefes almak. Çünki şişlikler oluyur burunda ve içindeki kemik ve etlerin iyileşmesi zaman alıyor. Benim 13.günüm ama bünyemden kaynaklanan sorunlar oldu. Şişliklerim çok fazla. Doktorum bile şaşırdı. Normalden çok daha geç inecek bunlar dedi. Bandajım hala duruyor. Normalde bugüne kadar çoktan çıkması gerekiyordu ama benim şişliklerim fazla olduğundan çıkarmadık. Emre bey sağolsun sürekli değiştiriyor bandajımı. 2-3 günde bir gidiyorum kontrole. Bir şeyden çok korkarsan başına gelir ya işte benim ki öyle oldu. Geceleri ağızdan nefes almak çok zor, ikide bir kalkıp su içmek zorunda kalıyorum. Ama inşallah geçecek bunlar. Sabır gerekiyor...

Merhaba Suzanna
Ameliyatının sorunsuz geçtiğine çok sevindim, şişlikler benim bildiğim kadarı ile insandan insana değişiyor, yani bu biraz da hastaya bağlı bir faktör.Nefes problemin için de beklemek gerekir diye düşünüyorum.Sana sabır dilerim.Her şeyden önemlisi doktorunun seninle ilgilenmesi...ameliyat sonrası doktorunu göremeyenleri okuyunca bunun önemini anlıyor insan..

Valla emre bey çok kibar bi doktor bu konuda gerçekten çok rahatız. Aklımıza takılan herhangi bir şey olduğunda arayıp sorabiliyoruz çok ilgili ve çok sıcakkanlı bi insan

Sen nasıl oldun ? Burnuna ikinci düzeltme ameliyatıydı yanlış hatırlamıyorsam...
Bu tarz başarısız ameliyatlardan sonraki ameliyatlar hem cerrah hem de hasta için daha zor oluyormuş...şu an nasılsın burun şeklinden memnun musun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Suzanna gayet iyi gozukuyor burnun sisler gecince oturunca yuzune gayet iyi olacak bence canim gecmis olsun ondende koyarsin inince sislikler bi resim bende bu hafta sonu gorusmeye gidiyorum ama endiselirimde var ya istedigim gibi olmazsa ya pisman olursam diye artik hayirlisi

Teşekkürler... Benim de çok endişelerim vardı. Emre bey küçültelim ve kaldıralım sana çok yakışır dedi. Ama ben doğal olsun çok kalkık ve küçük olmasın dedim. Öyle de oldu. İlk günler şişlikler çok olduğundan kendini pek iyi hissetmiyorsun. (geceleri ağladığım zamanlar oldu) Ama şu an daha iyiyim. Yavaş yavaş alışıyorsun. Aklındaki soruları bir kağıda not al. Çünki görüşmeye gidince unutuyorsun. Soru işareti kalmasın aklında. Herkes için herşeyin hayırlısı...

suzanna geçmiş olsun canım:) güzel gözüküyor burnun.. yüzüne de çok uymuş. benim bu hafta 2. ay kontrolüm vaaaar bakalım neler söylicek emre bey.. iyi bakabilmiş miyim

Suzanna burnun biraz şiş ama bu hali bile çok güzel olmuş canım, kimbilir inince nasıl olacak, sabırlı ol şu an böyleyse sonrası çok daha güzel olur...

merhaba arkadaşlar ..en yazılan yazıları okuyamıyorum ben nedense :( 20 eylülde ğitmiştim emre beye ve dün ğece tekrar ğittim. 6 aralığa ğünü ayarladık ..kısmetse 6 aralıkta ameliyatım var.. benim hem içerde sorun var olmuşken estetik acısınıda yapıcaz.. bayram tatiline sığdırcam anlayacağınız. bayramdan sora anlatıcam herseyı .. resimleride koyarım ozaman =)

0707 mrb, Emre beyle görüşmeye git bence. Görüşme ücretsiz zaten. Ancak 2. ameliyatı Emre bey yapmadığı için fiyat konusunda ilk ameliyat fiyatı ile aynı olacaktır. O da senin durumuna göre değişiyor, 3.500 ytl den başlıyor. Yalnız ilk ameliyatını ne zaman ve ne gibi sıkıntıların oldu? En az 3-6 ay beklemen gerekiyor sonucu görmen için. Çabuk karar verme derim daha erken ameliyat olduysan. Geçmiş olsun şimdiden.

suzanna mrb şişlerin bir hayli inmiştir işallah yeni resimlerini koyatmısın merak ediyorum ağrıların varmı hala birde sormak istediğim ameliyattan sonra kendine geldiğinde nefes alabiliyormusun benim en çok korktuğum tanponlar bilgilendirirsen sevinirim by:1hug:

suzanna mrb şişlerin bir hayli inmiştir işallah yeni resimlerini koyatmısın merak ediyorum ağrıların varmı hala birde sormak istediğim ameliyattan sonra kendine geldiğinde nefes alabiliyormusun benim en çok korktuğum tanponlar bilgilendirirsen sevinirim by:1hug:

Mrb, 28 gün oldu ancak önden hala şişliklerim var. Salı günü kontrole gideceğim. Telefonla Emre bey ile görüştüğümde 3 ay sonunda hatta 6 ayı da bulabilir inmesi dedi. Hiç ağrım olmadı, ilk kendime geldiğimde tampon vardı burnumda nefes de az da olsa alıyordum. Ancak burundan kan akıntısı olmasın diye burun deliklerinin altına bez koyuyorlar. Akamayan sızıntılar içeride birikiyor ve ağızdan nefes alman gerekiyor. Eve gelince bezi çıkardım, duş filan aldım. Fısfısla burnumu temizlesemde tampon çıkana kadar yine rahat nefes alamıyorsun. En az 3-5 gün ağızdan nefesle idare etmen gerekiyor. Tampon çıkarken çok acı duymuyorsun çıkınca rahatlıyorsun tabiki. Ben aynı zamanda çok morardım. Kimi insan da hiç morluk olmuyor. Umarım sende de olmaz...

Back