• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rinoplasti kabusu... revizyon?

Gercekten uzak durmak lazim bu burun estetiginden. Memnun olanlarin sayısı cok az. Keşke bende hiç ameliyat olmasaydım salak gibi hic bi sorunum yokken ameliyat oldum ve cok pişmanım eski dogal burnumu görüntümü o kadar özledimki :(
Kesinlikle bu kadar detaylı bilgim olsa bende asla bulaşmazdım yıllarca hayalini kurduğum şey ızdırabım oldu 2 aydır ne yaşıyorum nasıl yaşıyorum çok zor

Ne olur ameliyat düşünenler çok araştırsın, yaparım diyene hemen güvenmesin aklındaki her şeyi sorsun. Bana bu süreci çocuk oyuncağı gibi anlattığı ve yapma dediğim şeyleri yaptığı için doktora çok kızgınım. O zaman heyecandan, panikten göremediğim şeyleri şimdi fark ediyorum ve çok aşağılanmış hissediyorum. Her gece mutlaka uykum bölünüyor. Kurtuldum dediğim çarpıntı problemim tekrar başladı. Gündelik işlerimi bile bitiremiyorum. Kendi burnumu geri alabilmek için her şeyi feda edebilecek haldeyim. Ameliyatsız herhangi bir burna bile razıyım. Bütün rahatım gitti yani kesinlikle değmezmiş
Nasıl sorunlar yaşadınız İlk ameliyatta? Hiç alışamadıniz mı yoksa alışamaniza engel olacak büyük komplikasyonlar mı oldu? Fotoğraf atar mısınız benim de 2 ay önce oldu ameliyat , çıkıntı var biraz o yüzden mutsuzum biraz

Kesinlikle bu kadar detaylı bilgim olsa bende asla bulaşmazdım yıllarca hayalini kurduğum şey ızdırabım oldu 2 aydır ne yaşıyorum nasıl yaşıyorum çok zor
Siz neler yaşadınız ne problemler oldu sonrasında

Keşke benide uyarsaydı aynındoktora ameliyat olanlar. Bilmiyorum artık geri dönüşü yok sadece revizyonla eski burnuma yakın bi görüntüye kavuşmak istiyorum. Bu kücücük burun beni cok rahatsız ediyor

Siz neler yaşadınız ne problemler oldu sonrasında
Ne yaşamadımki aşırı kalkıklık , burun deliklerimden beynim gözükecek neredeyse , kemik çıkıntısı , burun sırtında çöküklük hatta ucu hafiften sola doğru ama artık onu kafaya takmaya sıra gelmiyor diğerlerinden , birisinin bedduasına uğramış gibi hissediyorum bu ameliyatı olmakla

Peki hanımlar ben bir şey merak ediyorum, bazılarının burnu evet düzgün olmuyor ama bazen öyle bir burun oluyor ki bakıp kalıyorsun. Genelde iki burnu yapan doktor da aynı doktor oluyor. Olay ince deri-kalın deri mi? Evet doktor marifeti çok önemli ama kişinin burnunun yapısı da önem taşıyor sanırım, kolay şekil alan burunlar var demek ki

Ben burun estetiği olmadım ama burnunu beğendiğim birinin burnunu şu doktor yapmış, demek ki iyi der o doktoru aklımda tutardım. Ama burada mesajlarınızı gördükçe düşündüm ki demek ki her burnu öyle güzel yapamıyorlar - yapılamıyor çözemedim bu işi

Ne yaşamadımki aşırı kalkıklık , burun deliklerimden beynim gözükecek neredeyse , kemik çıkıntısı , burun sırtında çöküklük hatta ucu hafiften sola doğru ama artık onu kafaya takmaya sıra gelmiyor diğerlerinden , birisinin bedduasına uğramış gibi hissediyorum bu ameliyatı olmakla
Neden bu kadar sorun üst üste gelmiş ya ya çok üzüldüm gerçekten.. ilk ameliyat mıydı doktorun açıklaması ne oldu

Ben burun estetiği olmadım ama burnunu beğendiğim birinin burnunu şu doktor yapmış, demek ki iyi der o doktoru aklımda tutardım. Ama burada mesajlarınızı gördükçe düşündüm ki demek ki her burnu öyle güzel yapamıyorlar - yapılamıyor çözemedim bu işi
Şans bence Steminacim çok ünlü proflara olan ünlülere bakıyoruz onlar da birkaç kez revizyon olanlar oluyor. Vücut iyileşirken daha doğrusu burun, doku üretebiliyor, ödemin nerede ne kadar olacağı ya da ineceği öngorulemiyor, burun ucu nitekim öyle. Ya da benim gibi törpüleme iyi olmazsa çıkıntı gibi duruyor ya da sonradan çıkıyor.mumkun olduğu kadar abartı isteklerden kaçınmak lazım sanırım. Fazla kavis pişmanlık yaratmış çoğunda ya da ucunun kalkikligi da sıkıntı çünkü ikisi de ifadeyi çok değiştirip pişmanlık getirecek şeyler. Burun kanatları delikleri de öyle. Kalın ince deri vs .

Doktorlar bir de açınca içerdeki tabloyu görünce de dinamikler de değişiyor belki o zaman kendi mesleki tercihlerini yapıyorlar hastanın beklentisinden farklı olarak

Benim estetik olduğu belli değil tanıyanlar bile evet çok düzgün ameliyat olduğu belli değil diyorlar ucu kalkti uzunluğu değişmedi, Kemer büyük ölçüde gitti ama beni de elime gelen ufak kemik çok mutsuz ediyor, bir yıl sonra törpü yaparız geçmezse demişti doktorum öyle de olacak sanırım

Evet çok çok haklısın 🩷 hepimizin vücudu farklı, ameliyat anında ve sonrasında verdiği tepkiler de farklı olacaktır. Bence ilk defa burun estetiği olmayı düşünenler revizyonu da göze alıp revizyonu da karşılayacak bütçesi olduğu zaman bu işe girişmeli
Doktorlar bir de açınca içerdeki tabloyu görünce de dinamikler de değişiyor belki o zaman kendi mesleki tercihlerini yapıyorlar hastanın beklentisinden farklı olarak

Evet çok çok haklısın 🩷 hepimizin vücudu farklı, ameliyat anında ve sonrasında verdiği tepkiler de farklı olacaktır. Bence ilk defa burun estetiği olmayı düşünenler revizyonu da göze alıp revizyonu da karşılayacak bütçesi olduğu zaman bu işe girişmeli
Burun zaten küçükse nefes problemi yoksa sıkıntı kemerdeyse bı de ince derili ise onunki tam tersi özellikteki bir burunla aynı olmayacaktir bence yapan doktor elbette vardır ilk ameliyatta ya da revizyonda . Allah herkesin şansını rast getirsin. Olması en kolay ameliyat ameliyat sonrası fotolar nerdeyse aynı ama sonraki süreç çok sıkıntı o görüntüye ulaşmak büyük sabır istiyor bazen o görüntüye sahip olunması için bidaha aynı süreçlerden geçmek zorunda kalıyor insanlar revizyon için

Neden bu kadar sorun üst üste gelmiş ya ya çok üzüldüm gerçekten.. ilk ameliyat mıydı doktorun açıklaması ne oldu
Doktor kolayını bulmuş herşeye düzelecek geçecek diye geçiştiriyor daha revizyonun adını anmadan hayır hayır gerek kalmayacak falan dedi bide bana dünya senin etrafında dönmüyor diyor sanki burun çok iyi olmuşta ben şımarıklık yapıyorum yani herşey ticaret olmuş iş bitene kadar

Burun zaten küçükse nefes problemi yoksa sıkıntı kemerdeyse bı de ince derili ise onunki tam tersi özellikteki bir burunla aynı olmayacaktir bence yapan doktor elbette vardır ilk ameliyatta ya da revizyonda . Allah herkesin şansını rast getirsin. Olması en kolay ameliyat ameliyat sonrası fotolar nerdeyse aynı ama sonraki süreç çok sıkıntı o görüntüye ulaşmak büyük sabır istiyor bazen o görüntüye sahip olunması için bidaha aynı süreçlerden geçmek zorunda kalıyor insanlar revizyon için
Beni üzende tam olarak bu hiç zor bir burnum yoktu sadece kemeri düzeltip birazda ucunu düzleştirecekti doğal bir burun istemiştim ama kalkıklıkta zirve yapmış sırtını çok oyduğu için burun ucu kalkıklığı daha da acayip duruyor sanki üstü ve ucu diye iki ayrı burun çalışması var suratımda

Doktor kolayını bulmuş herşeye düzelecek geçecek diye geçiştiriyor daha revizyonun adını anmadan hayır hayır gerek kalmayacak falan dedi bide bana dünya senin etrafında dönmüyor diyor sanki burun çok iyi olmuşta ben şımarıklık yapıyorum yani herşey ticaret olmuş iş bitene kadar
Çok ukalalar çok fazla bu ameliyati yaptıkları için birkaç bahanenin ( ödem, zamanla düşer , kıkırdak erir masajla vs) ardına sığınıp zaman kazanıyorlar bı yıl geçince de zaten insan ya alışıyor ya da aynı doktora tekrardan gitmeye korktuğu için ceza almıyorlar muhatap almıyorlar. .

Burnunuzun eski yeni halini görme şansım var mı? Ben de kemikten dolayı konu açmıştım benim de fotolar var sırtta bı ufak çıkıntı var, doğal istemiştim ucu kalkti sadece azıcık, Kemer gitti ama kalana da bi yıla kadar geçer dedi geçmezse törpü yaparız dedi bekleyeceğim mecbur bende, masajlarima devam edeceğim

Beni üzende tam olarak bu hiç zor bir burnum yoktu sadece kemeri düzeltip birazda ucunu düzleştirecekti doğal bir burun istemiştim ama kalkıklıkta zirve yapmış sırtını çok oyduğu için burun ucu kalkıklığı daha da acayip duruyor sanki üstü ve ucu diye iki ayrı burun çalışması var suratımda
Sanırım benim eski burnum gibiydi hralde burnunuz, kavis istemeden oyduysa tamamen doktor lun hatası sanki heykeltıraş kafalarına göre şekil nasıl veriyorlar..

Çok ukalalar çok fazla bu ameliyati yaptıkları için birkaç bahanenin ( ödem, zamanla düşer , kıkırdak erir masajla vs) ardına sığınıp zaman kazanıyorlar bı yıl geçince de zaten insan ya alışıyor ya da aynı doktora tekrardan gitmeye korktuğu için ceza almıyorlar muhatap almıyorlar. .

Burnunuzun eski yeni halini görme şansım var mı? Ben de kemikten dolayı konu açmıştım benim de fotolar var sırtta bı ufak çıkıntı var, doğal istemiştim ucu kalkti sadece azıcık, Kemer gitti ama kalana da bi yıla kadar geçer dedi geçmezse törpü yaparız dedi bekleyeceğim mecbur bende, masajlarima devam edeceğim
Özelden atayım size

Back
X