suzanna nasılsın şişlerin tamamiyle indimi kontrole gidecektin yazmıyorsun artık bekliyorum by
Merhaba bende 15 gün önce burun ameliyatı oldum. Doktorum Emre İlhan.Çok sempatik yakışıklı ve işini ciddiye alan bir doktor. Tavsiye ederim.
merhaba duygusona.s burnun gerçekten çok güzel ve doğal görünüyor,hem de şimdiden..ben geçen hafta salı akşamı muaynanesindeydim..burnu bandajlı bir bayan vardı,sanırım o sendin:1rolleyes: tekrar geçmiş olsun..yerimseniben
arkadaşlar emre ilhan ı bugün sizden duydum yorumların hepsini okudum ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun ben de düşünüyorum ama kararsızım hiç bir şikayetim yok sadece estetik amaçlı ,ama sonrasında pişman olma korkusu yaşıyorum görüntü olarak değil de fonksiyon olarak sorun yaşarmıyım diye endişeliyim,ameliyat olan arkadaşlar cvp verebilir mi burnunuzu eskisi gibi kullanabiliyormusunuz silme yıkama genze su çekme nefes değişikli ne bileyim kulakta basınç şikayetleri falan oluşurmu acaba??
merhaba duygusona.s burnun gerçekten çok güzel ve doğal görünüyor,hem de şimdiden..ben geçen hafta salı akşamı muaynanesindeydim..burnu bandajlı bir bayan vardı,sanırım o sendin:1rolleyes: tekrar geçmiş olsun..yerimseniben
Aaa bilmem ki belkide benimdir:)) Ama klupten olduğunu bilmediğim için dikkat etmedim. Konuşmadık değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?