Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

teşekkürler canım işallah morarma çok fazla olmaz ben burnumun dış güzelliğinden geçtim içinde sorunlar var rahat nefes alamama et büyümeside var tabi şeklide güzel değil geniş ve sarkık işallah herşeyin hayırlısı olur şubatta istanbulda olucam emre beyle görüşücez tel konuştuk işallah seninde şişlerin bir an önce iner bay Şeniz

ikinci ameliyatlar kesinlikle daha zor oluyormuş ama emre bey çok yoğun olarak revizyon ameliyatı yapıyor diye biliyorum , bu konuda tecrübesi iyi yani...

suzanna nasılsın şişlerin tamamiyle indimi kontrole gidecektin yazmıyorsun artık bekliyorum by

suzanna nasılsın şişlerin tamamiyle indimi kontrole gidecektin yazmıyorsun artık bekliyorum by

Şeker salı akşamı gittim. Şişliklerim hala var. 8 ayı bulabilir inmesi dedi Emre bey. Sabretmek gerekiyor. En son burun ucu iniyor sanırım. Masaj normalde önermiyorum ama yapabilirsin dedi. Ancak canım yanıyor o yüzden pek yapamıyorum. Haftaya izin kullanacağım. Geldiğimde resim koyacağım...Bye...

senin için çok sevindim, suzanna sana da sabır diliyorum,inşallah burnun bir an önce son şeklini alır...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bende 15 gün önce burun ameliyatı oldum. Doktorum Emre İlhan.Çok sempatik yakışıklı ve işini ciddiye alan bir doktor. Tavsiye ederim.

Eklentiler

• $DSCF1304.jpg
    113,6 KB · Görüntüleme: 79
canım emre bey burun ameliyatları ile ilgileniyor diye biliyorum, ama belki o ameliyatı da yapıyordur..süprizzzzz

Duyguson çok güzel olmuş burnun , 15. gün olmasına rağmen şimdiden çok hoş...

Son düzenleyen: Moderatör:
serenades özel mesaj gönderemiyorum sana, açabilir misin özel mesaj gönderme seçeneğini. kullanıcı panelinden yukarda en üstte. Arkadaşlar lütfen bana sormak istediğiniz soruları özel mesaj atarak sorun burdan sormayın çok rica ediyorum. Özel bir durumum var, özel mesaj atarsanız açıklayabilirim aynı şey sizin de başınıza gelebilir lütfen bana herhangi bir soru sormak için özel mesajı kullanın hepinize teker teker cevap yazarım.. hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
yorumun için çok teşekkür ederim. Emre Bey sağolsun tam anlattığım gibi abartısız ve doğal yaptı.Sadece elime minik bir çıkıntı geliyor onuda 1. ay kontrolunde soracam kendisine.

Merhaba bende 15 gün önce burun ameliyatı oldum. Doktorum Emre İlhan.Çok sempatik yakışıklı ve işini ciddiye alan bir doktor. Tavsiye ederim.

merhaba duygusona.s burnun gerçekten çok güzel ve doğal görünüyor,hem de şimdiden..ben geçen hafta salı akşamı muaynanesindeydim..burnu bandajlı bir bayan vardı,sanırım o sendin:1rolleyes: tekrar geçmiş olsun..yerimseniben

ay ne güzel bigün bende orada KK'dan biriyle karşılaşmak istiyorummm benneyaptımki
boynunuza kadınlar kulubu kağıdı asın lütfenn hihoyyyt ,o kdr resim koydum beni artık tanıosunuzdur laelaelaelaelae

mrb demotyh sennin burnun durumu nasıl normal bir burun gibi kullanabiliyormusn silebiliyormusn 8 ay oldu galiba ameliyat olalı heralde bu arada allah kavuştursn eşin asker heralde son bilgilerini verirsen sevinirm tabi resimde koyarsn iyi olur by

arkadaşlar emre ilhan ı bugün sizden duydum yorumların hepsini okudum ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun ben de düşünüyorum ama kararsızım hiç bir şikayetim yok sadece estetik amaçlı ,ama sonrasında pişman olma korkusu yaşıyorum görüntü olarak değil de fonksiyon olarak sorun yaşarmıyım diye endişeliyim,ameliyat olan arkadaşlar cvp verebilir mi burnunuzu eskisi gibi kullanabiliyormusunuz silme yıkama genze su çekme nefes değişikli ne bileyim kulakta basınç şikayetleri falan oluşurmu acaba??

Son düzenleme:

Fonksiyon açısından rahat olabilirsin canım emre bey kulak burun boğaz doktoru aynı zamanda. Bu bakımdan en fonksiyonel şekilde yapıyor içini. Eskisi gibi hemen kullanamazsın ama gittikçe kendi burnun gibi oluyor. Kulakta basınç durumu falan da ilk 1-2 gün falan oluyor burnun tamponlu tıkalıyken

merhaba polyanna, benim burnum ben 7 yaşındayken top gelerek kırılmıştı, ve 2002 de deviasyon ameliyatı olmuştum. Deviasyondan sonra burun ucumda inanılmaz derecede düşme oldu. Benim Emre Bey e gitme amacım hem kırığın düzeltilmesi hemde nefes almaktı. Ben kendi görüntüm fazla bozulmasın istedim ve sağolsun ben ne istediysem harfiyen yapmış. Biz resimle ön çalışma falan yapmadık, kendisi ben yapacağım dedi ve bende sonuna kadar güvendim.

Aaa bilmem ki belkide benimdir:)) Ama klupten olduğunu bilmediğim için dikkat etmedim. Konuşmadık değilmi?

Aaa bilmem ki belkide benimdir:)) Ama klupten olduğunu bilmediğim için dikkat etmedim. Konuşmadık değilmi?

yok duyguson,konuşmadık:1rolleyes: akşam 6.30 civarıydı,eğer gözüne takılmışsa,üzerimde turkuaz bir kazak vardıa.s senin üzerinde de siyah renkte bir kazak varsa eğer,evet biz karşılaştıkkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…