- 21 Ağustos 2023
- 163
- 41
- 18
- Konu Sahibi deepthoughts
Herkese merhaba kızlar. Daha önce konu açmıştım Ağustos 2024 de septorinoplasti ameliyatı oldum. Burnum yandan kemerliydi çok büyük bir kemer yoktu ama kemer beni rahatsız ettiği için ve nefes problemim olduğu için de bu ameliyatı oldum. Olduğum günden beri de büyük bir depresyona girdim daha önce konu açmıştım bilenler bilir. Asla burnumu yüzüme yakıştıramadım ve sevmedim. 6 ay süre verdim kendime sevmek alışmak için 6.ayım doldu bir tık daha normalleştim en azından burnum gözüme normal gelmeye başladı. Ama hala güzel değil ve eski halimi arıyorum. Şu an 8.ay dolacak burnum zaman zaman şişip yine kötü gözüküyor bu süreçte de ben kafayı yedim zaten. Lütfen bu konumu gören burun estetiği düşünen varsa iyi düşünsün, aylardır kendimde değilim eski neşem bitti. Eğer burnunuzda çok büyük problemler yoksa lütfen bu riski almayın, eskisinden daha güzel olacaktır diye düşünmeyin ben öyle düşündüm yanıldım ne yazık ki. Eskiden doğal güzel bir kızdım şu anki hali gerçekten güzel değil genel olarak da güzelleşmedim sadece yapaylaştım. Tek umudum beklemek ve oturduğunda belki biraz da olsa sevmek. Süreç ilerledikçe buraya güncelleme yapacağım.