Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sevindim senin adin darisida benim basima bakalim artik ne zaman :):teytey:Arkadaşlar her şey çıktı burnumdan ve yeni şeklini çok beğendiimmm:) tam istediğim gibi oldu=) sol taraftaki çöküklük gitti yaşasınn=)
cok sevindim senin adin darisida benim basima bakalim artik ne zaman :)
Bu kontroller ücretlimi acaba ?
kesinlikle hastanede kalmanı öneriyorum:1rolleyes: ağrı kesici falan da veriyorlar, tansiyon ölçümü yapıyorlar.. emre bey sabaha tekrar gelip görüyor.. kesinlikle kal...
bende cumartesi 6. ay kontrolüne gitcem memnunum valla.sivilce sormuş arkadaşın biri ameliyattan sonra burun üzerimde minik minik sivilceler oluyordu ama emre bey onada çare buldu sivilce ilacı verdi bi firmanın tanıtım numunelerinden yeterli oldu.eşimin çok terettüdü vardı pişman olursam diye benim nefes alamama problemim vardı,çok hafif kemer ve çok hafif önde eğrilik vardı belli belirsizdi dış şikayetler olmuşken estetikte olsun dedim iyikide olmuşum doğal güzel bir burnum oldu
Annem geçen sene burun etini aldırmıştı. Ameliyata girmeden önce panik olmuştu. Hemşire sakinleştirici iğne yaptı, ameliyatına gülerek girdi. Acaba Emre bey de böyle bir iğne yapıyor mu? Ben de çok paniğimdir. Çok korkuyorum. Umarım iyi geçer...[/QUOT
Bu tarz bi iğne Emre beyle alakalı bi durum değil, yani ağrı kesici, anestezi, o dediğin iğneler vs. gibi şeylerle hastane ilgileniyor. Ama tabii ki söylersen Emre Bey onlarla konuşur yapılabilir bu tarz bi iğne. Ama bana inan gerek kalmıyo, zaten seni odandan sedyede çıkarıyorlar bana koridorda damar yolumdan bi ilaç verdiler ben asansöre binerken bayıldım, bayılırken başım dönüyor gibi bir hareket yaptığımı hatırlıyorum sadece ondan sonrası da yok.. sen kendini hastaneye bi şekilde at, panik olmanın falan bi önemi kalmıyor, ilacı veriyorlar bayılıyorsun zaten:) sen tabi hastaneye gelip ameliyata girene kadar diyorsun anladım seni ben:) benim de gözümden bikaç damla yaş düşmüştü:) bayağı korkmuştum ama doktoruna güven.. iyi olacağına emin ol ,içini serin tut. yine de iğne işini sen bi sor emre beye. yapılabiliyordur büyük ihtimal.