• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rinoplasti kabusu... revizyon?

Sanırım benim eski burnum gibiydi hralde burnunuz, kavis istemeden oyduysa tamamen doktor lun hatası sanki heykeltıraş kafalarına göre şekil nasıl veriyorlar..
Özellikle doğal istiyorum diye belirttim örnek fotoğrafta göstermiştim tam ameliyata girmeden önce ama sanki tam tersini istemişim gibi bir sonuç çıktı ortaya

Ne yaşamadımki aşırı kalkıklık , burun deliklerimden beynim gözükecek neredeyse , kemik çıkıntısı , burun sırtında çöküklük hatta ucu hafiften sola doğru ama artık onu kafaya takmaya sıra gelmiyor diğerlerinden , birisinin bedduasına uğramış gibi hissediyorum bu ameliyatı olmakla
Fotoğraf atabilirmisiniz özelden bende 5. Hafta zor bi süreçteyim

Ne yaşamadımki aşırı kalkıklık , burun deliklerimden beynim gözükecek neredeyse , kemik çıkıntısı , burun sırtında çöküklük hatta ucu hafiften sola doğru ama artık onu kafaya takmaya sıra gelmiyor diğerlerinden , birisinin bedduasına uğramış gibi hissediyorum bu ameliyatı olmakla
Fotoğraf atabilirmisiniz özelden bende 5. Hafta zor bi süre mi
Özellikle doğal istiyorum diye belirttim örnek fotoğrafta göstermiştim tam ameliyata girmeden önce ama sanki tam tersini istemişim gibi bir sonuç çıktı ortaya
benimde bu şekilde oldu gerçekten kabullenemiyor hatasını çok üzgünüm her gün ağlıyorum

Sizin nasıl oldu ne beklediğiniz gibi sonuçlanmadı
Hayır asla aşırı dik şuanda ve gün geçtikçe başka sorunlar çıkıyo doğal dedim ona bumu doğal anlamış değilim ona üstüne basarak burnumu kaldırma dedim şuan çok ilginç bi görüntü var ortada burnum altı yok

Hayır asla aşırı dik şuanda ve gün geçtikçe başka sorunlar çıkıyo doğal dedim ona bumu doğal anlamış değilim ona üstüne basarak burnumu kaldırma dedim şuan çok ilginç bi görüntü var ortada burnum altı yok
Foto attınız mı görebilir miyim

Merhabalar, ben 4 ay önce ameliyat oldum. Burada çok güzel insanlar tanıdım, keşke başka vesileyle olsaydı diyorum hep.

Ameliyattan vazgeçmiştim ama nefes problemim artınca, zam gelmeden, şekli de düzelsin diye karar değiştirdim. Kaza sebepli burnumda çıkıntı ve eğrilik vardı. Yeni tekniklere hakimdir, pratiği çok, farklı burun tipleriyle de çalışmış ve olumsuz yorumu yok diye İstanbul Anadolu yakasında genç bir kbb uzmanını seçtim.

Sorunları kolayca halledeceğini, burnumun önden değişmeyeceğini söyledi. Burun kanatları bende çok geniş değil ve kesmeye gerek yok diye konuştuk. Defalarca burnumu kaldırmayın dedim.

Sorunlar çıktıkça tavırları değişti, kontrollere bile son dakika geldiler. Suçlu benim cilt tipim oldu. Parayı alana kadar derlerdi, doğruymuş.
Burnumda 2.haftadan beri sert bir çıkıntı var. Doktor törpüleyeceğini ya da kulak kıkırdağımı ezip boşlukları dolduracağını söyledi. Bilseydim şekline dokundurur muydum acaba?

Zaten kafasına göre şekil vermiş. Uç ve sırt ayrı parçalar gibi. Alttan ise sanki sertçe vurulup düzleştirilmiş. Delikler yamuk, kolumelladan deri fazlalığı çıkıyor. Nefesim de ameliyatsız haline döndü. Çoğu zaman aldığım nefes yetmiyor gibi. Fotoğraflara bakıyorum da hiç inmemiş burnum. Düşürür müsünüz diyorum, erkek burnu olur diyor.

Çok pişmanım... Ufak değişiklikler için girip sevdiğim özellikleri de kaybettim. Özellikle kanatları gördükçe midem bulanıyor, eski halini çok severdim. Kendimi, o rahatımı çok özlüyorum. Suratımın ortasında beton yığını var sanki. Bu yüzden görmesem bile aklım hep burnumda. O kadar rahatsız edici ki yüzümden koparıp atasım geliyor. Burnumu silemiyorum, cildimi temizleyemiyorum... Ağlamadan geçen günlerim sayılı. Hayatım bu şekilde sonlansın istemiyorum.

Şimdiden araştırmaya başladım. Yine ameliyat olacaksam eski haline benzesin istiyorum. Ancak revizyonda ünlü isimlerde fiyatlar uçmuş durumda. Ne yapacağımı şaşırdım. En azından sırt yükseltme ve uç düşürme işlemini iyi bir plastik cerrah da yapamaz mı?
Üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun Allah kalbinize ferahlık versin:-(
Doğru doktor bulmak en önemlisiymiş zaman geçtikçe daha iyi anlıyorum bunu
Bende İstanbul Anadolu yakasında genç bir doktora ameliyat oldum daha 14.günüm
Ben aslında nefes alamadığım için oldum kocaman taş varmış bide burun etlerim büyükmüş doktora özellikle tembih ettim burun şeklimle çok oynamayın diye sağolsun öyle yaptı çok kaldırmadı ama şuan aşırı ödemli çok geniş duruyor önden. O moral bozukluğuyla yaşamak çok zor sizi çok iyi anlıyorum inşallah gönlünüze göre deneyimli işini titizlikle yapan ve bütçenize uygun bi doktor bulursunuz

Üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun Allah kalbinize ferahlık versin:-(
Doğru doktor bulmak en önemlisiymiş zaman geçtikçe daha iyi anlıyorum bunu
Bende İstanbul Anadolu yakasında genç bir doktora ameliyat oldum daha 14.günüm
Ben aslında nefes alamadığım için oldum kocaman taş varmış bide burun etlerim büyükmüş doktora özellikle tembih ettim burun şeklimle çok oynamayın diye sağolsun öyle yaptı çok kaldırmadı ama şuan aşırı ödemli çok geniş duruyor önden. O moral bozukluğuyla yaşamak çok zor sizi çok iyi anlıyorum inşallah gönlünüze göre deneyimli işini titizlikle yapan ve bütçenize uygun bi doktor bulursunuz

Amin, inşallah😔 çok teşekkür ederim 🤍 sizin adınıza çok sevindim inşallah iyileşme süreci çabucak ve güzel geçer. 14 gün çok erken, o dönemler benim burnum pogaca yüzüm yastık gibiymiş😊 Doğru doktor seçimi çok çok önemli kesinlikle. Sizin doktorunuz kimdi acaba özelden yazabilir misiniz

Amin, inşallah😔 çok teşekkür ederim 🤍 sizin adınıza çok sevindim inşallah iyileşme süreci çabucak ve güzel geçer. 14 gün çok erken, o dönemler benim burnum pogaca yüzüm yastık gibiymiş😊 Doğru doktor seçimi çok çok önemli kesinlikle. Sizin doktorunuz kimdi acaba özelden yazabilir misiniz
Çok teşekkür ederim tabiki yazarım özelden. Aynen benimde şuan burnum patates gibi😊 inşallah ilerde incelir ufalır kaba duruyor şuan🤦🏻‍♀️ kaç ayda iner bilmiyorum herkes 6.ayda oturmaya başladığını söylüyor ama doktor bana ince ciltlerde 1 yıl , kalın ciltte 2 yıl tam oturması dedi offf çok uzun süre😢
Ama 6.ayda %60 gider dedi bakalım inşallah güzel olur sonucu
Bu arada ben bu doktoru instagram'da tesadüfen bulmuştum bana ayda 100 ameliyat yaptığını söylemişti bana güven dedi sağolsun güvenimi boşa çıkarmadı
Tabi yaşamadan bilemiyor insan..
Fiyatı da çok uygun yer

Back
X