- Konu Sahibi EU1
-
kızlar bugün pazar ders yok ..:teytey::teytey:
bayağa yorulduk ha ne dersiniz..:icecream:
sılacım benim kolarım çok ağrıyor zamanla alışırmıyım dersin..kafamçokkarıştı
canım tatoşum uğraş gerektiriyor. bir anda olacak bişey değil.ben fyi yani daktiloyu öğrendiğimde 2,5 -3 ay kadar kursa gittim günde 3 saat haftada 5 gün.düşün artık. çok da zorlanmıştım.hem zaten q klavye heryerde var .herkes f ye alışkın değil.kimsenin evinde f görmedim ben.şimdi ben ablama abime gittiğimde de direk yazıyorum.çünkü onların klavyesi de q arkadaşlarımın da öyle . hem bak ben nasıl yazıyorum demek oluyormuş biraz sabır başta yazmıştım.vala ben çok zorlanıyorum benim klavyem Q bu yüzden mi beceremiyorum acaba
canım tatoşum uğraş gerektiriyor. bir anda olacak bişey değil.ben fyi yani daktiloyu öğrendiğimde 2,5 -3 ay kadar kursa gittim günde 3 saat haftada 5 gün.düşün artık. çok da zorlanmıştım.hem zaten q klavye heryerde var .herkes f ye alışkın değil.kimsenin evinde f görmedim ben.şimdi ben ablama abime gittiğimde de direk yazıyorum.çünkü onların klavyesi de q arkadaşlarımın da öyle . hem bak ben nasıl yazıyorum demek oluyormuş biraz sabır başta yazmıştım.
tamam canım sen iste yeterki bayramdan sonra devam edelim o zaman.
ayy ewet sılacım bende yetişemiyorum işe gidip geliyorum bide ramazan olunca zor oluyo bayramdan sonra devam edelim öptüm hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?