E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
canım ailen ankarada galiba?
gercekten öyle sılacım insan yeterki istesin başaramayacağı bişey yoktur.bide şunu belirtmek istiyorum öğrenmenin yaşıda yoktur.
canım insanların yapmak istedikleri şeyleri hiç olmazsa bir kere denemelerinden yanayım.mesela Kuran-ı Kerimmi öğrenmek istiyor denemeli. zor deyip geri çekilmemeli. kaç kere şu ingilizceyi öğrenmeye kalkıştım sonlandıramadım. şimdi tekrar öğrenme girişiminde bulundum. bakalım artık.kaç yaşında olursa olsun insanların bişeyler yapmasından yanayım. hiç bişey yapmadan durmak bana göre değil. bişeyler okumalı,bişeyler öğrenmeye çalışmalı. ve de öğretmeye çalışmalı bence.gercekten öyle sılacım insan yeterki istesin başaramayacağı bişey yoktur.bide şunu belirtmek istiyorum öğrenmenin yaşıda yoktur.
kaç parmak yazdığımı bilmiyorum ama gayet hızlı yazıorum klavye üzerinde aşırı hızdan az yakalanmadım :dance:
arkadaşlar harfleri çalıştıktan sonra,o kelimeleri yazıcınız varsa bir kağıda yazdırın .sonra yanınıza koyun. gözünüz kağıtta kelimelerin hepsini yazın arka arkaya.mesela beş dk mı sürdü tekrar başlayın baştan sona yazın bitirin.birkaç kere baştan sona yazın.bu şekilde olsun çalışmanız. ha yazıcınız yoksa ya elinizle kağıda yazın kağıda ,kağıdı yine yanınıza koyun.yada kelimeleri burdan kopyalayın boş bir word belgesine yapıştırın o kelimelere bakın yazarken.kendi yazdığınıza bakmayın.kelimelerin tamamı bitince bakarsınız doğrumu yanlış mı yazmışım diye. yoksa bi yazdığınıza bi yazmanız gerekene bakarsanız başınız döner kafanız karışır hem vakit kaybı olur.
sıla iyi geceler bu saatde çalışmaya devam ,ancak bana pc'de sıra geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?